Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějak jsem nepochopil, proč je tento článek zde. A těžko to bude někdo chápat, když nežil kdesi v divočině. Já vlka beru jako součást přírody. V mém konkrétním případě, života zde, kde ho asi ani nikdy volně nezahlédnu, mi nevadí. Ale kdybych byl v situaci, kdy jde o to, buď já, nebo on, vyřeším to okamžitě v můj prospěch. Ale já s vlkem střet nevyhledávám. Ani mu nelezu do "jeho teritoria", kde žije a kde se živí tak, jak vlci umí. A co tady bude příště? Něco o svišťovi, nebo o žížalách? 😈 

  • V poslední době dochází k ideologickým přemetům, což se promítá i do otázek z přírody. A tak je mj. glorifikován a obdivován predátor...Čím brutálnější zabiják, tím je více obdivován. Nejblíže k pravdě pořád zůstává pohádka o Karkulce a zlém vlkovi. V lidových pohádkách jsou zohledněny zkušenosti a vědomosti stovek generací našich předků. Eurohujerští ideologičtí modernisté ovšem dál navyšují svůj škůdcovský potenciál  a možná přesvědčí budoucí generace, ovšem já zůstávám nepřesvědčitelný.
    • mun.go

      Člověk samotný je nejbrutálnějším predátorem, který je na vrcholu potravinového řetězce.

  • Krásná slova autora článku, díky za takové lidi mezi námi.

  • OTÁZKA stojí jinak:

    "My - anebo šelmy  -  včetně vlků?"

    Potravinový řetězec je totiž jenom jeden. 

    A tím pádem pro člověka jsou ostatní šelmy v tomto logicky konkurencí,,,

    Nežádoucí konkurencí!

  • kdepák,tohle je svět pro lidi,zvířata,a zrovna tihle vlci nám dělají jen škodu.Já jsem si kdysi taky prožil environmentální žal a sice když mě poštípaly vosy.Tehdy jsem také pochopil přírodu na vlastní kůži a řeknu Vám,jednou stačilo!

    Napříště zvířata ano,ale pěkně v chlívě a další jen pokud nám nepřerostou přes hlavu.Stejně jsou většinou jen ke škodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit