Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, zato Becherovič je zarytý abstinent a nekuřák a vzor pravdomluvnosti a cti. *15*
  • koukám ze jedinej kdo se nevyrovnal jsi ty
  • Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    Svazek zničen 5. 12. 1989
  • kiosek
  • pobavilo *3*
  • Tak si ho nech *1*
  • V práci mam okolo sebe pár Slováků a to vzdělaných a oni s tím souhlasí jen se diví jak je to možné že ho tady tak voliči žerou když u nich už mu hrozil kriminál a byl zapletenej v takových špínách že se nám o tom ani nezdá.
  • Pan Kalousek je alkoholik a na ovno politik.
  • Já osobně nepodnikám, ale můj otec ano a nestěžuje si. Dělám mu účetnictví, takže vím o čem mluvím a souhlasím s EET. Otec nebrečí kvůli EET a taky souhlasí se zavedením. Na pořízení EET určitě peníze má. Musí na to mít každý, kdo správně podniká. Protože podnikání je činnost za účelem dosažení zisku, takže kdo nevytváří zisk, podniká špatně a tím pádem by podnikat neměl. Doufám, že se tohle díky EET podaří narovnat, protože pro toho, kdo podniká a platí daně, sociální a zdravotní je demotivující, když vidí kolem sebe jiné, kteří to šidí. Prosím nepochopte to ode mne jinak než to myslím... Tím šizením nemyslím šizení zákazníků, ale šizení státu na daních, sociálním a zdravotním, díky tomu, že se vykazuje menší nebo žádný zisk. Zároveň ale musím říct, že EET není všelék na nepoctivé podnikatele. Je to hlavně o mentalitě národa. Vydávat účtenky je prostě normální, jen u nás do této doby to nikdo neřešil. Babiš to řeší a těm, kterým tím komplikuje šizení se to nelíbí.
  • Pan Kalousek je můj politik
  • Příchodem Zemana na pražský hrad a Babiše-Bureše do vlády česká politická scéna hodně hrubla. To co smetlo třeba premiéra a předsedu ČSSD Grosse, který se jen zakoktával, když měl v parlamentu vysvětlit, kde vzal miliony na pražský byt, je dnes pouze spíše k úsměvu. Zeman dělá jeden opilecký a politický kopanec za druhým a vše omlouvá tím, že je i.oti nemění své názory a preference mu ještě rostou a to stejné nyní zkouší i ministr financí. Kauza čapí hnízdo se pomalu, ale jistě zasouvá pod koberec a pomalu se na Babišovu rošťárnu zapomíná a stejně tak se zapomene i na ty dluhopisy. Jistě, mezer v zákonech využilo jistě stovky dalších a zbohatli, nic proti tomu, ale takoví, kteří to činí, by neměli mít takové postavení ve státě, jakého dosáhl Babiš-Bureš.
  • Nejvíc jsem se smál, když vyčítali v TV Babišovi, že má fond v nemocnici, kde zaměnili ty embrya a on jim na to odpověděl" Já jsem to nebyl".
  • Kalousku,skoč pod vlak,ale tam kde jezdí.
  • Jégl jégl kdo ti ty tvé plk analýzy platí .Už aby začal "makat" ten zbytečný úřad pro odhalování lží a dezinformací.Ten tě snad srovná
  • Podnikám a EET mi nevadí. Alespoň mi odpadne nekalá konkurence a šmejdi kalouskovci nebudou moci tolik krást.
  • ...konečně Jégl, už jsem myslel,že si povýšil tím lezením socanům do pr..le. No, že by ti dali práci za odměnu a ty jsi dělal někde, třeba u soustruhu. Vlastně ty nevíš co to je,viď? Tak zkus Moravce, ten má kolem sebe těch blbů ještě málo.
  • Souhlasím se vším, co píšeš. Promiň, že tykám. Mám bratra na Slovensku a to co mi řekl o Babišovi je stejné co píšeš Ty. Tam už ho nikdo nechtěl tak odkráčel do Česka dělat politiku a podařilo se. Peněz má dost, tak co získat moc nad českými ovcemi, které mu odpustí ikdyby zabil člověka. Má přece takovou cenu. Ale až bude penízky rozdávat své rodině a přátelům, to ho potom budete také omlouvat. Už mám strach, co bude po volbách a dostane se k moci. Slovák bude řídit české občany. Není to pro nás potupa. co myslíte babišovci.
  • brilantní!
  • No, nevim nevim, komu v cem bzuci...
  • Koukám jak ten článek zase vyplašil rudé brundibáry, lítají sem a tam a bzučí bzz, bzz zeman, bzz, babiš, bzz, bzz a čekají na koblihu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit