Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já třeba takovéto havajské košili docela dost rozumím, ale třeba vůbec nerozumím tomu, jak se mohlo do módy nějakým způsobem propašovat to, že maskáčové a jiné "outdoor" oblečení je in a hodí se třeba i ke klasickým kalhotám nebo cokoliv. Není přece nic horšího, než když někdo jde venku s takovými těmi typickými Rejoice kalhotami, ne?

  • Ahoj, myslím, že i v dnešní době něco takového najdeš u nás. Dělají se takové košile, tak nevím proč by nešly udělat i obleky. Nebo takhle, můj přítel tu košili má. Jestli je z ČR nevím. Ale asi ano, odkud jinud? A jestli ne, tak si myslím, že jako zakázka by se u někoho dala udělat na šicím stroji.

  • Já si osobně myslím, že třebatakové květinové havajské košili nic není a navíc je to něco, co právě zase přichází do mody, takže je to něco, co je zase in :) Já jsem si nedávno takovou suprovou košili koupila na stránkách - onlinesekac

  • "Švédská" košile s rovným zakončením pod krkem a se zapínáním na dva knoflíky byla nejpraktičtějším kusem oblečení, co chlapi kdy nosili!

    Byla v Česku moderní nejvíce v letech 1960 - 65.

    Jedinou nevýhodou bylo, že se k ní nedala nosit kravata, takže límeček se dával ve společenském oděvu přes límec saka. Což -  ve společenské pruderii začátku šedesátých let - bylo víceméně "nepřijatelné"...

  • Nevkusná?

    Záleží na "úhlu pohledu"...

    V letech 1948 - 89 byla i jedním ze symbolů odporu k bolševikům,

    stejně jako černá kravata nošená 21. srpna. 

    Však se esenbáci v Č. Budějovicích něco "nalegitimovali"!

  • Elvisi Aaronu Presleyovi to na snímku sluší; já bych o nevkusu a buranství nemluvil ani nepsal.

  • mun.go

    Jak "nevkusná havajská košile"? Co je módní, nemůže přece být nevkusné.

    V 80tých a 90tých letech u nás vyráběla většinu havajských (a jiných) košil firma Triola (spoluzakladatel Antonín Pařík) a to i na vývoz. Dodnes ta společnost existuje, ale šije pouze prádlo. Možná přijde do módy i švédská košile.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit