Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My jsme vloni taky konečně měnili kuchyň, která byla ještě po mých rodičích, takže byla taky stará kolem těch 50ti let a byla to teda katastrofa. Není prostě na moderní gastro vybavení, které jsem si objednala z https://www.atfornax.cz/ . Nejsem žádná zdárná kuchařka, takže potřebuju hodně pomocníků, abychom měli teplý oběd :-) .

  • Já bych chtěla, aby se pořád vše neměnilo a aby bylo vše kvalitní tak jako dřív. Jako třeba nože, nějak se mi nedaří sehnat kvalitní nože. Můžete mi poradit, kde vybrat opravdu dobré, které dlouho vydrží? 

    • mun.go

      Kupte si keramický kuchyňský nůž - neuvěřitelně tvrdý a ostrý, dlouho vydrží a nerezne. Jen vám nesmí spadnout - je křehký a čepel by se mohla zlomit.

    • Nože které dlouho vydrží? Tak potom zkuste nože z damaškové oceli. Já je mám doma a ty jsou opravu perfektně ostré. Vše se s nimi dá nařezat lehce jako papír. 

      • Jestli jste je kupovala, tak mi můžete poradit prosím kam se podívat? Kde koupit kvalitní nože? 

        • No jasně, podívejte se na kuchyňské nože od https://dellinger.cz/cs/114-kuchynske-noze Já je asi můžu jenom chválit, protože od té doby co je mám, tak je radost s nimi vařit. Jsem z nich opravdu nadšená. 

  • ninuska748

    Já myslím, že ty základní principy pořád platí. Zvlášť na vesnici. My máme v kuchyni klasickou krbovou kazetu třeba. Babička ta tam má dokonce ještě klasická kachlová kamna, to je fakt velké retro. Ale obecně mám raději spíše moderní kuchyně s praktickými vychytávkami. :) Přijde mi to praktičtější. Ono je retro sice hezké, ale v muzeu.

  • My take už musíme vyměnit tu naši kuchyň nebo dopadneme také tak, že ji budeme měnit jednou za 500 let :D A budeme mít velice nemoderní a ošklivou, rozbitou kuchyni, což nechceme. Právě v těchto dnech si vybíráme novou rohovou kuchyňskou linku a hledám i nějakého dodavatele, který nemá ty linky příliš drahé... Zatím nám padlo do oka pouze toto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit