Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bůh je mi svědkem jak já nenávidím musulmany,nikdo mě nepředělá,tak jako nepředěláme je
  • je autorem tady toho teplého bonzu o vagonku s příživníky.Komediant a rádoby umělec okresního formátu chce být i ve svém stařeckém věku vidět za každou cenu.Když neprorazli v umění, chce prorazit v žalování.V Berouně je každému pro srandu.Bonzácký Kabaret je zkouškou co bych ještě mohl zkusit.To už se zakukleným bonzákům stává, že z nedostatku zájmu si do nekonečna stěžují.Kdyby na to přišlo, sám neuživí tento aktivista ani jeden africký krk.Ale nacpal by je tady všechny, prý "protože to potřebují".Tak umělče, zas hoď nějaké bonzácké perly na papír, ať se máme v hospodě nad čím řezat smíchy!
    • Opět si dovolím položit dvě otázky.
      Co je to, prosím, "teplý" bonz a jak vypadá "studený" bonz?
      A čím se, prosím, v hospodě "řežete" když se "řežete smíchy"?
      Děkuji a odpověď.
      • řezat smíchy je když někdo vygeneruje takovou ultrablbost, že to už smíchy tečou slzy.Příklad: Kalousek zabalený do tibetské vlajky se snaží přemluvit těžkooděnce, aby jej pustili demonstrovat na Hradčanské náměstí.A pak jako protřelý karbaník vytahuje ze šrajtofle všechny možné průkazy.I ten zahrádkářský.A ono to nefunguje.Tento výsek z videa koluje na netu a je to nesmírná legrace, na kterou se dá dívat i opakovaně.Sebevědomá arogance vyhlášeného hlupáka narazila.Neopakovatelné!
      • Prosím prosím, to já vím naprosto přesně. Tata StB mne to učil.
        Teplý bonz je, že okamžitě běžím a bonzuji a studený je, že si to nechám na potom, až se mi to bude hodit. *14*
        • Děkuji za vysvětlení. *4*
          Ještě neznám odpověď na tu druhou otázku.
          • Tak to nevím, to mne tata neučil. V hospodách obvykle zaznívá pravda, tam sem měl vstup přísně zakázán. *3*
  • a opravdu byla ta zpráva nepravdivá? Týpkové z detenčních zařízení taky dostali peníze na vlak a byli dopraveni na nádraží, ale jestli a kam odjeli, už nikdo nezkoumá.. Média nám ukazují jen to, co někdo chce, abychom viděli *12*
    • Nevím, jestli si to přečteš, ale zdá se, že jsi ještě nejel vlakem - elektrickým. Kdyby ano, všiml by sis, že nahoře, snad metr nad vagony, jsou elektricky nabitá lana, ve kterých je několik tisíc voltů napětí, Kdo by na takovém vlaku seděl, jisto jistě by dostal zásah a k nám by potom dojížděli již jenom mrtvoly. Ne, logicky uvažující a cestování znalý člověk nemůže uvěřit, že migranti takto cestovali našimi vlaky
      • Možná to bylo podle následujícího:

        1. Nikdo ty inženýry nepoučil, že existuje indukce.
        2. Vlak nebyl na elektrifikované dráze.
        3. Sběrači kovů preventivně zabránili hazardu se životy běženců.
        3. Snímek byl "fotomontáge".
        4. Snímek byl pořízen v Indii.
        • Pod trakcí se jezdit dá, jen nesmíš vystrkovat palici!!!
  • Až budou volby, bude pro mne velice důležitý nejen slibovaný program a důvěryhodnost, ale v neposlední řadě i to jak hodlá řešit islamizaci naší země a Evropy.
  • Karel Paták je blbec, to není hoax, ale pravda pravdoucí!!!
    YEAH !!!
  • A může se někdo divit, když jsou dnes na veřejných zdrojích i přímé záběry..co lidský strach..více či méně skutečně a oprávněně vzbuzuje i se vším souvisejícím ?! Chce snad "někdo" tvrdit, že i na těch záběrech atd., kde naprosto nelegální svoloč, parazité, vandalové atd..se chová doslova, jako utřený mor z řetězu..jsou nevinní komparzisté s tím, že i např.policisté přímo v ulicích měst..často jen pak impotentně a ustrašeně ve strachu sami o sebe., stojí okolo. a "monitorují i vyhodnocují situaci", místo aby tvrdě zasáhli ..ale, že jsou kupodivu velmi aktivně připraveni na "korektní" rozkaz "někoho" tvrdě zasáhnout proti vlastním občanům !, co jen naopak chtějí, aby jim byla zajištěna ochrana, práva i životní styl, na který celoživotně většina, generačně i každý den dnes pracuje, platí otrocké daně vlastním nenažrancům i "neziskovkám"..a rozhodně si nepřejí, aby jejich peníze, prostředí a životní styl jim plundrovala a tunelovala nepřizpůsobivá svoloč s velkorysou impotencí a "korektností" jejich "politiků"., co je hlavně nutí, aby tento záměrně prováděný svinčík trpěli, drželi hubu, byli "korektní" a hlavně vše platili ze svých peněz i na úkor svých potomků ?!..Za to, že lidé mají oprávněný strach..jim má být ještě vyhrožováno šikanováním, soudy a diskriminací většiny ve prospěch destrukčních a většinou i silně parazitních a stále více drzých "menšin", co už dnes ví, že se jim nemůže takřka nic od současného "režimu" stát, pokud budou v tlupách chodit i po ulicích a osahávat např. ženy dělat kravál atd..?!
  • jsme moc rádi že tady máme takového schopného iniciativního občana, který zavětří nepravost a už maže na policii.To se tady cítíme hned tak nějak bezpečněji.Jen aby se nenašel třeba jiný občan, který udělá fotku z nějakého opileckého dýchánku.Barevnou a ostrou.A pak ji vloží na net.Aby tak nějak bylo jasno, kdo je kdo.NĚKTEŘÍ obecně prospěšní horlivci, jsou mnohdy takoví potulní opilci.Pijou nad svým zpackaným životem, protože se tolik snažili .......... a ono nic.
  • Zdá se, že Karel Paták bude člověkem, který jistě podal již nejednou stížnost, a jistě kde na co. Takoví lidé bývají buď málo, nebo nadmíru chytří, bohužel s komplexem méněcenností a touhou být viděni. Jejich nespokojenost se vším způsobuje lidem řešícím přestupky zbytečnou práci, kterou bych takovýmto chronickým stěžovatelům nechal zaplatit. A se stěžováním na kde co by byl pokoj. Bohužel naše policie a orgány v trestním řízení musí šetřit každou ptákovinu každého, i takových úchyláků. Potom je méně času i peněz na šetření skutečně nebezpečných případů. Domnívám se, že by měl být zhotoven seznam takových lidí a rozšířit jej na všechny instituce zabývající se nepravostmi. Domnívám se, že takové nemocné lidi je nutno buď ignorovat, nebo je držet v izolaci daleko na Sibiři, nebo psychiatrických léčebnách.
  • rozohnil se známý křivák a pochybný kazatel Halík. Tento vyhlášený arogant a uznávaný budižkničemu vyhlásil že máme směrem k "uprchlíkům" co dohánět.Nemají nás rádi a utíkají od nás! Tak teď jsem se i já zastyděl.Hoch hochu ale to je právě to! To je ta pečlivá každodenní politická práce.Protože my je tady nechceme, my je nemáme rádi a nikdy je mezi sebe nepřijmeme. Našim cílem je aby tady nelezli.A pokud vlezou, aby se jim tady pobyt znepříjemnil.Protože to nejsou žádní chudáčci.Drzí vyčuraní aroganti, kteří se naučili říkat, to co právě ty chceš kluku jakožekazatelská slyšet.
  • má o5 řiť i lebedu plnou ejakulátu, k tomu si šlehnul a tudíž mele, mele, mele.... a je zas za imbecila!!!
    Chichichi, YEAH !!!
    • *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit