Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte co jsem si pro naši pohodlnou dovolenou sehnal? Dětské chytré hodinky s gps vyhledáváním. Díky tomu už nemusíme mít tolik strach o naše dítě https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ Dětské chytré hodinky s funkcí sledování a monitorování jsou skvělým nástrojem pro moderní rodiče, kteří chtějí mít kontrolu nad pohybem svého dítěte a zároveň mu poskytnout zábavný gadget. Díky GPS sledování a bezpečnostním funkcím nabízejí rodičům větší míru bezpečí a dětem zábavu spojenou s moderní technologií. 

  • Nedávno jsem četl, že v určité době jsou na dovolenou bez přehnaných počtů turistů dobré Kanárské ostrovy. Dost často jsou tam levné letenky, takže si myslím, že by stálo za to to tam vyzkoušet, co myslíte?

  • tomasperny

    Jako asi nejideálnější varianta je cestovat mimo sezónu, ne? My to třeba tak děláme. A v létě většinou zase pracujeme na tom, že třeba rekonstruujeme chatu jako teď. Zbývá nám ještě dlažba a budeme mít hotovo. Ale o tom mluvit nechci. To je nejspíš vedlejší. :) Prostě cestujeme na dovolenou mimo sezónu. V loňském roce jsme byli třeba v listopadu na Tenerife a perfekt. Všechno levné, málo lidí, pohodička. :) 

  • Když často cestujete, tak kde si nejčastěji vyřizujete cestovní pojištění? Zajímá mne to nejen skrze cenu, ale taky skrz to, aby bylo pojištění opravdu dobré a v případě potřeby na něj bylo spolehnutí. 

    • My jezdíme do zahraničí hodně a to i za aktivní dovolenou na kolách, lyžích a tak. Proto je potřeba mít opravdu dobře udělané pojištění. Vždy se dívám přes online porovnávač, kde si vlastně jednoduše porovnáte pojištění jak z hlediska ceny, tak vlastně i podmínek. 

      • Jaký online porovnávač ke srovnání a vyřizování pojištění používáte? 

        • Nejen na cestovní pojištění používám online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni-kalkulacka/ Porovnávaní i sjednání je opravdu jednoduché. Vůbec nic na to není a zvládne to bez problémů každý. 

  • Letos vyjímečně je málo lidí i na Kanárských ostrovech.V Las Palmas poloprázdné hotely volné apartmány.Klídek pohoda.A zejména vůbec žádní češi.A nejkrásnější? Že tady nikdo neřeší válku, ukrajince, Zelenského.Nikde ani zmínka o nějakém sumitu NATO o nějakém pražském nebo bruselském hlupáctví.Ceny mírné místy až vychechtané.Přijeďte uvidíte zažijete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit