Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kung.go, proti Slovákům, kteří jsou moji známí nemám absolutně nic (kromě těch z ghetta), ale nelíbí se mi ten zlodějský přivandrovalec. Nemá náhodou ještě jinou národnost? Kdopak mu dal českou? Tu dostávali třeba agenti, ale on přece nebyl, on je čistý jako lilie.

  • tobro

    Ááááá, programovací článek je tu..😎

  • Já su Moravák. A jestli to není ve formuláři, tak mi mohou políbit pr… Prozradí někdo, co tam přizná ten čobol?


    • mun.go

      Můžete se ho zeptat. Normálně může napsat národnost slovenská. Máte něco proti Slovákům?

      Počet obyvatel slovenské národnosti byl při sčítání v roce 2001 1,9% z 10 496 672 obyvatel celkem, t.j. 199 437 obyvatel slovenské národnosti.

      Počet obyvatel moravské národnosti v roce 2011 byl 630 897 obyvatel, hlásících se k moravské nároodnosti. Jde tedy o menšinu násobně větší než slovenská.

      • Jde o to, že Moravané nejsou menšina, nýbrž národ. Menšina je v cizím státě, ve vlastní zemi je to národ. A ve sčítání 2011 se k Čechům přihlásilo 6 712 000. K Moravanům 522 000.  Když to odečteme od 10 400 000 obyvatel, zbývá přibližně 3 200 000. Zhruba 400 000 jsou jiné národnosti. Zbývá tedy 2 800 000 lidí kteří nepatří k žádné národnosti. TO JSOU CO ZAČ? MARŤANI???? Myslím, že to jsou lidé, kteří nejsou Češi ale současně neměli odvahu se kvůli tlaku propagandy a dezinformacím přihlásit jako Moravané. Když tedy oněch anonymních 2 800 000  bez odvahy vzepřít se tlaku okolí, přičteme k 522 000 Moravanů, máme 3 300 000 Moravanů. A to odpovídá, ne? V Čechách zhruba 7 000 000 Čechů a na Moravě logicky přes tři miliony Moravanů. Celkem obyvatel s cizími menšinami 10 400 000. 

        https://www.moravskynarod.cz/scitani-lidu-2011/

        • mun.go

          "Jde o to, že Moravané nejsou menšina, nýbrž národ."

          Ano, soud v Brně odmítá uznat moravskou národnost a Češi obecně Moravany jako národ, natož nějakou zemi Morava. 

          Ve sčítání lidu by měli Moravané zabodovat, aby se mohli ujmout vlády ve vlastní zemi. 

  • Autor článku má pravdu. Sčítání lidu vždy provázely podvody a manipulace. Například za první republiky tady byly národy Češi, Moravané, Slezané, Slováci a Rusíni. A menšiny Němci, Poláci, Maďaři. V roce 1949 Komunisté zemi Moravskoslezskou zrušili a formálně vymazali Moravany a Slezany z povědomí. Dnešní režim, který má plnou hubu lidských práv, svobody a demokracie a formálně činy Komunistů odsuzuje, pokračuje v jejich díle. Na formulářích sčítání lidu najdeme snad všechny možné národy a národnosti, ale dvě základní, z nichž tato země pochází, Moravany a Slezany tam nenajdeme.  Pokračuje se tady v bolševickém mýtu o údajných "pouzečeších". I ti Slováci už toho měli plné zuby a raději se od Prahy trhli. Člověk z toho pokrytectví, kdy se velkohubě odsuzuje vše předlistopadové komunistické, ale současně se pokračuje v bolševických křivdách, chybách a křivárnách má pocit, jako by Nacisté navenek do světa křičeli, že budou "tvrdě trestat křivdy vůči Židům" ale sami je potají posílali do plynových komor. Tak trochu schizofrenie dnešního režimu......tady se můžeme podívat jak se věci doopravdy mají natruc dezinformacím mainstreamu

    -  https://www.moravskynarod.cz/

    -  https://www.morava1918.cz/

    i Společenstvo Prstenu bylo složeno z Moravanů 😉-  https://www.youtube.com/watch?v=RZDGopQoG20

    • mun.go

      Nejenom že všichni jsme údajně Češi, ale vše je české ... zejména je úsměvné, když se mluví o českém vinařství a českém vínu, jako zde na Novinkách:

      Svým ryzlinkem rýnským boduje české vinařství i ve světě

      Nejde o žádné české vinařství. Je to moravské  vinařství, konkrétně z vinařské oblasti Morava, ze Slovácké vinařské podoblasti. České vinařství by mohlo být někde v Čechách  u Mělníka nebo Litoměřic.

      Na Moravě máme 312  vinařských obcí, 1126  viničních tratí a 18 874 pěstitelů s rozlohou vinic 16 514 ha, což je 96,2 % ploch v ČR. Nějaké 4% českých vinic a jejich produkce jsou zanedbatelnou výjimkou.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit