Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen to veřejně ukazuje a přiznává, že válčení, "Majdany" atd v prosazování vlastního pojetí "svobody a demokracie" a to doslova po celém světě., prosazují hlavně "elity" v USA., jako prokazatelně největší válečný rozeštvávač na světě i v celé historii..s chováním i jednáním "Velkého Říma"..a to samé vývojově čeká i USA., tzn. pomalý rozpad do menších částí, protože už tzv. neunese sama sebe i mezi sebou..podobně jako svého času těžkopádný moloch CCCP..
    • Největší válečný štváč jsou vyznavači komunismu, Dnes je severní Korea, Putinova říše nájezdníků a pak islamácké země, ty poslední naštěstí nemají tolik sil. Zatím. Komunistická Čína se postupně té komunistické přítěže vzdává, ovšem ke svobodě a demokracii má zatím moc a moc daleko.

      USA nelze označit za válečného štváče, právě naopak, autor by si měl doplnit znalosti a zkorigovat to co mu komunisti vtloukali do hlavy. USA je decentralizovaná svobodná demokratická země, kde primární je občan a představitelé státu mají tolik pravomocí kolik jim občan udělí.V Putinově říši je tomu stále naopak.
      • najdi si na netu, do kolika válek po celém světě se za posledních třeba padesát let namočili aneričani a do kolika rusáci. Pokud to spočítáš, tak ostatní zase potěš nějakým svým moudrem. :-)
        • tak jsem to spočítal, Rusáci vedou 20:18 proti US od Koreje dál
  • Je taky dobré si poslechnout i jiné hlasy než z USA. Třeba polského europoslance.

    https://www.youtube.com/watch?v=yZjfRUJyvEA
    • Lery, v Německu bys za propagaci nacismu skončil před soudem a nejspíš v kriminále. Tady zneužíváš svobody a podporuješ komunismus, který je daleko zrůdnější zvěrstvo než nacismus!!!
      • Právě,že je svoboda projevu, tak každý může sdělit svůj názor. Pokud s tím nesouhlasíš, tak to je asi tak všechno,co s tím můžeš udělat. V každém případě je lepší poslechnout si více názorů a pak si udělat vlastní názor.
  • Nejhorší zážitek života zesnulé Květy Fialové (✝88): Zneuctili ji sovětští vojáci!
    • souvislost s článkem, ke.kterému je diskuse anebo jsi už úplně mimo ?
    • Bylo to trauma, které ji provázelo celý život. V úterý zesnulá Květa Fialová (✝88) se jím ale nikdy netajila. Na konci války ji prý znásilnili osvobozující sovětští vojáci.

      Bylo jí patnáct, o životě ani o žádných milostných věcech nic nevěděla. Proto byl pro ni násilně vynucený pohlavní styk o to horším zážitkem, který ji ovlivnil na celý život.

      Žila tehdy v Borohrádku ve východních Čechách a obcí procházela Rudá armáda, podle herečky pod velením maršála Malinovského (diváci jej znají z hlášky v Pelíšcích). „Víte, jak se chovají mužští a vojáci. Měla jsem to štěstí, že jsem to (znásilnění – pozn. red.) zažila. Bylo to v noci, spali jsme v jedné místnosti. Revolver u čela, tak si člověk řekne, jestli je lepší smrt nebo tamto. Odehrála se tahle scénka. Když jsem to řekla tatínkovi, viděla jsem ho poprvé plakat,“ svěřila se v pořadu 13. komnata Fialová. Později se jinde svěřila, že hříšníky měli jejich velitelé před jejíma očima za trest zastřelit.

      „Vůbec jsem nevěděla, o co jde. Řekla jsem si, že to musím přijmout. Strašně věřím, že je to můj úkol, danost. Všechno, co jsem prožila,“ přiznala.

      Několikrát později přemýšlela kvůli zážitku o sebevraždě. Nakonec se ale ukázala jako silná bojovnice.
      • Květa Fialová nebyla sama. v jednom městě ve východních Čechách chodili ruští vojáci znásilňovat dívky do dívčího internátu. Mnohé z nich nepřežily a byly pohřbeny na zahradě internátu. Když tam v r. 1968 byly prováděny nějaké stavební práce, byly tam nalezeny zakopané lidské kostry. Rychle seto ututlalo.
        A co teprve ve východním Prusku a dalších oblastech obsazených ruskou armádou...
        Prostě necivilizovaný středověký dob.tek. Takhle se nechovali ani nacisti.
        • Nemáš náhodou informace, kolik bylo znásilněno a poté zavražděno ruských žen a děvčat. nebo kolik bylo znásilněno, korejek,vietnamek,laosanek,číňanek či japonek?
          • žije v iluzi, že německý wermacht a ss byly spolkem gentlemanů s odpovídající úrovní chování. Co dělali skopčáci v Rusku ?
            • No já nevím v jaké kdo žije iluzi. Ale vojáci Wehrmachtu měli bojovat za Führera a 3. říši a ne se pářit s osobami "podřadné" rasy, Naproti tomu primitivní ruská stepní nájezdnická sběř...
        • Válka je hrozná věc. Držet vojáky aby ve válce neubližovali civilistům je těžké ve všech armádách.
  • Všem příznivcům USA. Ve videdu přiznávají, že by rádi válku v Evropě.

    /www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE
  • Stejně jako Un
  • Ovar chtěl zase ovlinit státního zástupce, ale ten na něj hodil boba, takle se na ně musí, ta hradní zlodějská pakáž už by měla vysmahnout.

    https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/dovolil-si-co-malokdo-odmitl-prijit-za-prezidentem-zemanem-na-hrad-37685?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp
    • To udělal dobře. Ten namyšlený hradní ožrala si myslí, že každý bude tancovat jak poručí Ovčákovi, aby pískal. Je to pouhý neodpovědný, tj. nesvéprávný kladeč věnců, v jeho případě spíš ožrala, hulič tabáku a hospodský sprosťák.
  • VYŠŠÍ INTELIGENTNÍ SÍLY než zdejší političtí d..bilové a TY SÍLY dávají pozor aby naše zaostalá rasa nezneužila atom ke své hloupé sebedestrukci.
  • Nemáte někdo zájem si zmáčknout tlačítko? Mam jich doma několik, v autě ani nevím na co všechno se dají použít. Trump má taky určitě několik tlačítek jenom doufám, že se nesplete a použije to správné. Pokud Trump zmáčkne tlačítko od jaderných zbraní kam budou létat? Vždyť musí být někam naprogramovány a nebo budou padat po celé planetě na hlavní města? Řekl bych, že jenom blázen může mít myšlenku jaderného napadaní nějakého státu.
  • Studenta z USA vězněného v KLDR mučili, byl ve strašném stavu, uvedli jeho rodiče

    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/z-letadla-jsme-uslyseli-straslivy-nelidsky-rev-rodice-promlu/r~a8f7d6aaa36011e79142002590604f2e/

    To je komunismus v praxi. A my máme vyznavače této rudé zrůdnosti v parlamentu. *12* *16*
    Jenom za to, že si kluk vzal jako suvenýr plakát, tak ho ty rudé bestie umučily k smrti.

    Na co Trump čeká? Ty rudé bestie je třeba pochytat a nechat pochcípat pomalou smrtí.
    Na co Trump čeká? *16* *16* *16*
    • Zdravím, Trump toho rudého dobytka bohužel v hrsti nemá, spíše naopak, jediní kdo nad ním mají moc jsou číňani a rusáci a ti se před USA neztrapní tím, že zatnou tipec režimu který sami vytvořili a nadále ho podporují, nehledě na jistotu toho, že by další demokratická země která by po zničení KLDR vznikla narušila jejich bolševicko-mafiánské teritorium. Trump si je vědom megaprůseru pokud by použil jaderné zbraně a vymazal KLDR ze světa proto jen huláká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit