Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta ženská je případ. Nedokáže rozlišit film od života. Zřejmě sledovačka růžových zahrad a ordinací aplikuje obsahy podobných děl do svého života, budiž, ale ať není poslankyní. A že prý jen komunisté určovali, co je správné a co ne..... Je to stále jen o lidech, kteří jsou opilí mocí, v případě některých se jedná o kombinaci s alkoholem......Kalousek je toho dobrým příkladem.
    • ... ta ženská tam dlouho nebude, alespoň doufám :)))
  • Černochová ve 40 letech je neuvěřitelně hloupá! Jak vůbec může být v parlamentu? Jak voliči ODS zblbli je neuvěřitelné!
    • Až dosud jsem tuto "poslankyni" nic říkat neslyšel. Takto se nesmazatelně zapíše do dějin parlamentu. Jednotka blbosti = 1 Černochová. Modroptákaři by už konečně měli být vymazáni z dalšího vládnutí. To je fakt banda trotlů.
      • Milenka Červíčka, to hovoří za vše.
        • ... co ty sleduješ za informace, zrovnatak :)))
      • ... u ní máš pravdu, u trapného dětinského kritizování kterékoli partaje jsi na stejné úrovni :)))
  • Je to jen detektivní seriál. A Stropnický tam jen hraje a docela dobře. A nemyslím si, že vojáci jsou až tak svatí, skvělí, nedoktnutelní. Znám sice jen jednoho tzv. veterána, ale nad něj není. My jsme podle něj jen slabí jedinci, kteří by měli být eliminováni. A jedině profesionální voják ví, co je to čest a spolupráce, my civilisti jsme jen bahno, které se přelévá od díry k díře. Jeho povýšení a omezená povaha byla v seriálu skoro výstižně zachycena, přece profík se s civilisty nebude bavit a jen voják ví, co je správné, jeho misi nesmí nic ohrozit a pokud se kradlo či cokoli nezákonného, tak voják vojáka nikdy nezradí. Byl to dobrý díl !
    • To je sice možné, ale ministr obrany nemá co hrát v seriálech. Měl si vybrat jedno nebo druhé...
    • Ano, byl to dobrý díl. A myslím si, že povaha valné většiny dnešních vojáků a zvláště těch, co se zúčastňují zahraničních válek, byla vystižena moc dobře. Vše řešit silou, zbraní, rvačkou, s přesvědčením, že já jako voják jsem nadřazený civilistům i civilním zákonům. Bohužel lidé s takovýmto psychologickým výcvikem jsou schopni na rozkaz obrátit zbraň proti komukoli, i vlastním lidem.
  • Jana Černochová ukázala co dělá po večerech a leze ji to na hlavu!!!
    Ani jsem ten díl neviděl. To je seriál!!!!!!!!!!!!
    Ty vole ta nemá co dělat v poslanecké sněmovně!!!!!!!!!!!! Kdo ji dal hlas?
    Ne nebudu volit tuhle ženskou v žádný straně!
  • Paní Černochová motá hrušky s jablkama. Vůbec nebudu řešit, že když je pan Stropnický ministr, tak by neměl být herec a naopak. To prostě tak je a mně to neruší. Zvládá obojí a nemyslím si, že špatně. Spíš se obávám, že se po těchto "zásazích" parlamentu začnou příště rozčilovat a protestovat různá další povolání, když si scénárista dovolí udělat vraha například z učitele, tiráka nebo prodavačky..... Na vzdělání a povolání vůbec nezáleží. Zloděje a vraha dělá příležitost, způsob jeho života a mentální předpoklady ke spáchání zločinu. A takový člověk se vyskytne kdekoliv. Třeba i mezi elitními vojáky nebo třeba mezi politiky.... A rozumně smýšlející člověk je u televize schopen rozeznat pravdu a fikci.
  • Již delší dobu vím, že poslanci žijí mimo skutečnou realitu.
    Nikdy to nepřiznali a dělají při všechno pro lidi a proti liden v tomto státě.

    Toto je ale důkaz nad všechny jasný, že nedokáží rozlišit fikci od skutečnosti.
    Děkuji.

    Jen aby to pochopili i ostatní voliči něž zas půjdou k volbám?
    • že to byla fikce, ale její konstrukce byla reálná. Na vojenské výlety jezdí profesionálové a profesionální přístup k tématu tam byl a ten není ve hrách pro děti na PC/NB.
    • nikdy nepochopí. Jako to nepochopili dosud za čtvrtstoletí. Lidem prostě tahle iluze ůdajného řešení problémů vyhovuje. Dál budou s politickými prostituty hrát tragikomedii na "volby" až tenhle stát se definitivně utopí v sr...čkách.....
      • ... hlavně, že jsi chápavý ty, narcisi :)))
  • Naštěstí se na většinu těchto stupidních seriálů nedívám, ale tady je vidět čím se zabývají naši poslanci a vláda. Vůbec neřeší otázky občanů, bezpečnosti před čím dál agresivnějšími cikány ap. Řeší pouze demagogické problémy mezi sebou a vládnoucími stranami. Lidé koho jste si to zase zvolili, vždyť je to už k pláči ta naše politická scéna.
  • Povinností herce je, hrát podle scénáře. Povinností poslance je, dělat vše proto, aby se lidem v této zemi lépe žilo a nezabývat se tím po čem jim nic není. Nakonec zatáhnou poslanci typu Černochové, Kalouska, Hamáčka a pod. do herectví i postih za to co hrají. Nedovedou rozlišit co je fikce a iluze. Seriály a filmy se točí pro pobavení diváka a my se při zhlédnutí tohoto seriálu bavili.
    • Ano, Vaše první dvě věty přesně vystihují, v čem je problém: "...dělat vše proto, aby se lidem v této zemi lépe žilo a nezabývat se tím po čem jim nic není." Když pan Stropnický vzal ministerskou funkci na MO, měl (ze sebe?) přestat dělat kašpara, měl by se na plný úvazek věnovat svému ministrování a ne šaškovat v nějakých přiblblých seriálech - nebo to má snad při ministerském platu zapotřebí k obživě? Občany to logicky se.e a je úplně jedno, kde, jak dobře a jakou roli pan ministr hraje. Promiňte, ale ministr obrany tu není od toho, aby Vás (nás) bavil. Kdyby byl ministrem kultury, neřekl bych popel.
  • Celý ten článek je obrazem toho, jak politici a novináři ve vzájemné shodě krmí občany hovadinami, místo toho, aby řešili věci závažné! Ze zdejší diskuze je zřejmé, že mnohým občanům takové koniny, jak onen článek o rozčilení jedné modré pipky stačí ke spokojenému životu. Já bych byl raději, kdyby slovutní politici s upřímností sobě vlastní a počestní novináři v médiích řešili třeba kauzu lihové mafie, kde pan státní zástupce přiznal, že onu lihovou mafii "mapovali" od r.1998! Co to je mapovali? Já za tím vidím závažné porušování zákona nekonáním toho, co má každý občan, tedy i policista a státní zástupce konat, pokud ví o trestné činnosti. Mám podežření, že nebýt methanolu, tak lihomafiáni podnikají úspěšně dodnes. Nejspíše byli úspěšní ve svém "podnikání" proto, že se rozumně dělili s těmi, kdo je mapoval. Mám proto podežření, že ti, co nekonali, mají přímý podíl na zmařených životech a miliardových škodách! Chápu, že je to výbušný materiál, ale kde je spravedlnost a právní stát? Co dělajé nezávislí novináři a čestní zástupci lidu v parlamentě ČR pro právní stát? A takových palčivých kauz se najde určitě více. Tady stačí předhodit lidu k potravě plky Stropnického, Černochové, chytání a pouštění Rittiga, Janouška a podobných es a je pohoda a klid na práci, že! Já myslím, že by se občané měli probudit.
    • ... napiš, k čemu tobě posloužila tvá moudra zde?
    • ham ňam ham... mlask ,... malém jsem se udusil
  • Stropnického nemám ráda jako herce a už vůbec ho neuznávám jako ministra obrany.
    Nechci ho nijak hájit, ale hrál podle scénáře, což Černochová asi nechápe, nechce pochopit, nebo její IQ nedovolí, aby pochopila...
    • ČERNOCHOVÁ nechápe víc věcí. To že naši udatní vojaci na misích nejen šmelí a na helmách se chlubí symboly nacistických jednotek. Fotky k dohledání na webu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit