Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nevíte někdo náhodou jak vzniklo třeba takové ukulele? Sám jsem si jedno před nedávnem koupil a hru na něm jsem si dost rychle oblíbil, je to celkem jednoduchý hudební nástroj a navíc dost chytlavý.

  • mun.go

    Felix Slováček starší, vlastním jménem Antonín Slováček (* 23. května 1943 Zlín) je český klarinetista, saxofonista, hudební skladatel a dirigent. Kromě svého působení v oblasti populární hudby se dobře uplatnil také jako interpret klasického klarinetového repertoáru.

  • milacekpublika

    Já tu jeho smůlu fakt docela chápu, protože bych nenašel více otravný nástroj než saxofon. Kdyby se mě někdo zeptal, jak vybrat saxofon, tak ho s naprosto s klidným svědomím pošlu k šípku, protože ten zvuk z duše nesnáším. Ale na druhou stranu je to možná i proto, že jsem ještě neviděl někoho, kdo by na něj uměl fakt moc dobře hrát. :) 

  • ivanka386

    Musím říct, že mně se saxofon jako hudební nástroj vždy velice líbil. Dřív jsem se na něj dokonce i chtěla naučit hrát, nicméně velmi rychle jsem zjistila, že to je šíleně těžké. Nakonec jsem tedy zvolila mnohem jednodušší nástroj - kytaru. U té jsem zůstala dodnes. Sice už na ni nehraji tak často, jako dřív, ale čas od času si velmi ráda zabrnkám. Třeba nějaké písničky z https://kytaristka.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit