Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že ušetřit na vánočních dárcích je
    výzva pro mě každý rok :D Ale také příležitost, jak být kreativní. Myslím, že
    ručně vyrobené dárky mají vždy zvláštní hodnotu. Například letos plánuji
    darovat svým blízkým kytice s lučním kvítím, které jsem objevila na  https://www.jaureart.cz/lucni-kviti/ . Podle
    mě další skvělý tip je udělat si seznam přání a zaměřit se na praktické dárky,
    které budou mít skutečný přínos. 

• Dobrý den, chci se zeptat, zda mi můžete někdo doporučit ideální dárek pro mého manžela pod stromeček. Přemýšlela jsem ,že bych mu pořídila něco na zahradu, protože tím on teď žije v našem novém domečku. Poradíte mi prosím? 

• Chci mít letos vánoční dárky vyřešené co nejdříve, a tak jsem začala už teď. Našla jsem skvělé chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ , které budou ideálním dárkem pro každého sportovce nebo aktivního člověka. Hodinky mají skvělé funkce – měří denní aktivitu, kroky, srdeční frekvenci a dokonce i kvalitu spánku. Všechny tyto údaje se přenášejí do aplikace v mobilu, kde máte přehled o svém pokroku. Pro mě je to úžasný nástroj, který mi pomáhá při plánování cvičení a sledování toho, jak se zlepšuji. A co je důležité, nejsou ani drahé, takže jsou ideálním dárkem, který potěší, aniž by člověk musel investovat obrovské částky.

• Poradíte mi někdo prosím s výběrem dárku na Vánoce pro chlapa? Co tak chlapů dokáže udělat opravdu radost? 

• Můžete mi poradit prosím, jak udělat radost na Vánoce synovi, kterému bylo letos deset let. Myslím tím mimo mobilní telefon nebo počítač? Zkusíte mi s tím někdo poradit? 

• Syn by si hrozně přál dostat pod stromeček notebook. Dá se vybrat tak do 10 tisíc notebook, který bude mít pořádný výkon, aby mu to vystačilo na počítačové hry? 

• Pořád
      přemýšlím, co by tak mohlo udělat radost bratrovi pod stromeček. Co myslíte,
      že může udělat radost pro chlapa, kterému je 30? 

• Ideální
        věk, kupovala jsem pro svého syna poukaz na střelnici a to si třeba hodně
        užil. Sehnala jsem v Brně poukaz na střelnici, která je v centru a on si tam
        zašel. Vrátil se nadšený a pořád o tom vykládal. 

• V Brně?
          To by se mi hodilo. Na které střelnici přesně? 

• mun.go

Rozhodně nic, co spotřebovává elektřinu - s tou výjímkou, že budete notebook napájet z vlastních solárních generátorů nebo větrné elektrárny.

• Dá se vybrat určitě bez problémů. Stojí taky za zapřemýšlení, jestli nechcete koupit třeba používaný notebook, který je však revitalizovaný. Já jsem si ho bral pro sebe, a to dokonce z obchodu, kde na to dávají ještě i záruku. 

• Kde jste ho bral? Kde dávají na používanou elektroniku ještě záruku? 

• Bral jsem ho z obchodu https://www.comfor.cz/revimarket a právě nabízená záruka mě přesvědčila k tomu, abych ho vzal. Funguje bez problémů. Je to právě dobré, že si tak člověk může dovolit mnohem výkonnější zařízení. 

• Kupuj něco menšího a levnějšího. Třeba pánské dárkové sady, nebo tak. Zase si s tím nedělej starosti. Spoustu lidí spíše ocení, když vidí že sis na dárku dal záležet, než že si za něj utratil jmění. Mě stejně přijde, že dnešní mládež toho dostává moc a vše je moc drahé. Hlavně teda nechápu, co lidi furt potřebujou kupovat. Vůbec nepobírám...

• Kvalitní víno nikdy neurazí

• Velké množství aktuálních slev je nyní na https://slevovykupon.net/

• Poradíte mi prosím někdo s výběrem dárku pro dceru, které je 17 a absolutně nic ji nezajímá? Nebo alespoň mě to tak připadá, že je jí úplně všechno jedno...

• Ono to k tomu věku as prostě patří, a tak než abych vyhodila peníze za něco co by nakonec nechtěla jsem ji nechala vybrat si samotnou. Vybrala si provázkový náramek, který má v sobě i laboratorní diamant. Vypadá to opravdu dobře

• Laboratorní diamant? Co to znamená? To není klasický diamant? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit