Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnoho autorů různých zde uvedených příspěvků kritizuje nyní Václava Klause. Je třeba přiznat, že mají více či méně pravdu. Jen mě tak napadlo: Kolik asi z těchto na adresu Václava Klause nyní kriticky píšících autorů ještě před dejme tomu pěti - deseti lety na těchto nebo i jiných stránkách Václava Klause velebilo a propagovalo jeho názory, přestože už tehdy škodlivost působení Václava Klause byla všeobecně známa? Na čí pokyn psali tehdy a na čí pokyn píší dnes?
    • Tak to není můj problém. Já jsem před škodlivosti modré sekty a před jejími politickými a ekonomickými fantasmagoriemi varoval už v roce 1996. Taky mne odeesáci nesnášeli. Přešlo 18 let a ukázalo se že má varování byla skutečná. Nezůstal tady kámen na kameni.

http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • každej trulo má svůj blogísek, jenom kikina má institut
  • Článek slušný, informativní (hlavně o institutu Cato, který ne každý zná), ale ta stylistická úroveň a překlepy, na tomto zdroji tak často mizerná, mu ubírá na serióznosti. Což na téhle stránce není k mání nějaký jazykový korektor?
  • A nebo je to naopak, to spíš, tím získal hodně příznivců kterým to myslí.
  • klaus neobhajuje putina,obhajuje pravdu,prašivci američani štvou svět proti rusku,rozdmychávají nenávist mezi lidi a chtějí z toho těžit
    • Ano, a Vladimír Putin šíří porozumění a přátelství mezi národy. Proto přece musí přepadávat své sousedy a krást jim území, aby měl kde to porozumění a přátelství šířit.
      • nikomu nic neukradl
  • dobytkové američtí na jednu stranu hubu plnou demokracie a na druhou odsuzují člověka s jiným názorem,ubohost, hnůj,hnusaUSA
  • ... dobrá zpráva pro blby: letos již na vás kálím, na příští rok si to rozmyslím :)))
    • Vlk taky sliboval...
    • Bylo by smutné,kdyby jsi se už neozval,při čtení tvých názorů si i hodně velký cvok musí připadat skvěle,že na tom ještě není tak hrozně.Jen prosím pokračuj dál i takové jako jsi ty je potřeba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit