Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čemu má tento článek sloužit? Nemít strach z toho, co se dělo a děje v západních zemích? Něco jako bagatelizace teroristických činů?

    V příštím článku byste se mohli vysmát lidem, kteří se nikdy v zahraničí nezranili a přesto se při každé cestě pojistí, protože se "bojí co kdyby"

    A v dalším článku byste se mohli vysmát lidem, kteří při odchodu zamykají své byty a domy, přestože ještě nikdy nebyli vykradeni, pojišťují se proti požáru, přestože ještě nikdy nevyhořeli a v autě se poutají bezpečnostními pásy, přestože ještě nikdy neměli dopravní nehodu. Podobných případů najdeme jistě víc, kdy lidé znají problémy pouze z TV nebo tisku a jelikož se jich bojí, volí prevenci. 

    Udělejte rozbor, kolik je mezi těmi hlupáky VŠ vzdělaných a kolik je mezi nimi těch, kteří jezdí málo do zahraničí 😀

    Stále žasnu, co někteří dokáží vyplodit za články...

    Že se novináři radějí nevysmívají těm, kteří staví kolem vánočních trhů a podobných akcí s velkou účastí, betonové zátarasy. Nebo jste jim napsali, Tak sem dejte odpověď jak na váš výsměch reagovali. Díky! Už se na ni těším.

  • Wolfcastle

    Tento článek je typický FAKE NEWS

  • demokratická Evropa se rozpadá, vzniká nová muslimská Evropa, kde nebudou žádná práva a terorismus na denním pořádku, naši politici nasadí ručníky, političky burky a nám nezbude nic jiného než emigrovat do Ruska, tam budeme v bezpečí

    • no když porovnám porodnost na Kavkaze a v Petrohradě tak už dneska je jasné že to bude stejné jako ve Francii a pod.Tak nám asi nezbude nic jiného než opevnit v4 a to při našem bordelu v rámci té 4 nebude tak jednoduché ale stačí po uprchlících aby vstávali v 5 do rachoty a není se čeho obávat ,koneckonců dokud třeba potomci Japonců v Čechách vykonávali řemeslo popelářské byli společnosti užiteční a ejhle jakmile nemuseli fachat tak se živí žvaněním a lezením do zadních otvorů těch co jim dávaj peníze.🙂

  • krátce shrnuto : mešity plodí fašistický polojaponce (kdyby v tom někdo viděl podobnost tak je čistě náhodná)

  • Gorobilypes

    Jestli je to problém 80% Čechů, je to teda jaká si národní identita že?A pokud to tak je, platí pravidlo nevměšování.


  • Pěkný "eintopf!! Akorát, nejedlý. Takto smíchat všechno možné a nemožné dohromady, na to musí být jeden hlava. Inu, co také očekávat od jednosměrné zaměřené a taky zaplacené partičky, kterou je jakýsi hlídací pes. 

    Za mne, nechci tady tu špínu z Afriky a Asie, která k nám pádluje, anebo je přímo cíleně bruselskými i.d.i.o.t.y dovážena. Netahejte ji k nám domů. Nemáme o ni zájem! Pro doplnění, po světe jsem cestoval, mám VŠ vzdělání technického typu a jsem tedy tzv. "střední třída".   Takže "nezapadám" do šílené tabulky autora. Vysvětlovat proč, se dá pouze někomu, kdo není i.d.i.o.t, nebo za ty špinavosti není placený. 😈 

  • Strach z terorismu.Dobře.Ale kde je despekt k přirozené aroganci a drzosti těch "chudáků z gumových člunů"?Realita letošního srpna. Jdete v Římě okolo Kolosea a jeden takový začné manželce vnucovat korálky.Je napomenut ať toho nechá.Kdeže  d r z e  pokračuje.Za těchto okolností mu zřetelně připomínám, že jeho místo je v Africe! A je tady ostrý verbální konflikt.Tihle si už v Italii zvykli, že je tam ignorují.Musí přijet našinec, aby zbloudilci ukázal cestu. Ale co bude následovat? Ne hoši.Evropa není pro každého.

  • TheGGG

    celý ten bakalův eurohujerský globalizační spolek pošlého psa se klidně může sbalit a odstěhovat se do afriky, nebo na střední východ... nikomu tady chybět nebudou. Českou republiku prosím chci bez no go zone, barbarských poštních násilníků s IQ70, bez uctívačů islámské ideologie, bez šílených krajně levicových gender hokusů pokusů a feministického šíření nenávisti mezi mužem a ženou... a ano, cizinec ať se přizpůsobí, nebo ať se pakuje, predátorské kultůry co rozvrátí tu naši tady nepotřebujeme. Neříká se nadarmo: "si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi", znáte to s tím chováním v římě, tak jako římani....

  • No soudruhu neb jinak tě nelze nazvat , pokud se nepřizpůsobí tak zde udělají krajinu ze které pro tyto problémy utíkají , takže logicky pak odtud budeme utíkat my!!!Jinak ač to zní divně role muže a ženy ve společnosti je již několik milionů let odlišná a netvrdím že musí žena život trávit u plotny , ale prostě i kdyby jste se všici posr.li a to naráz tak žádný 4 %  dítě neporodí !!!.Je zvláštní kolik bezdětných lidí včetně těch duhovejch má ambice vládnout normální lidem a jak se to daří viz.Merklová Macron a pod.

    Až to zcenzurujete tak to klidně smažte ono na tom stejně nic nezměníte🙂

  • No a co? Jsem prostě asi jen průměrný Čech. Podle sluníčkářů xenofob a sexistické prase. Ale rád a s úsměvem. 😛

    • S tím, že se přistěhovalci musejí přizpůsobit a zejména dodržovat tuzemské zákony a kulturní zvyklosti, může nesouhlasit jen výjimečně disponovaný jedinec.

      Autor článku se patrně nesetkal s posuzováním teroristického ohrožení vedením zahraničních firem a neabsolvoval protiteroristické školení před výjezdem mimo Evropu.

      (Je skutečností , že běžný pracovník české divise poruší prakticky všechna bezpečnostní doporučení cestou z letiště do hotelu, protože prostě není dostatečně xenofobní.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit