Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete mi někdo poradit prosím ohledně vyřízení výhodného pojištění na auto? Myslím tím jak povinného, tak i havarijního prosím? Kde se podívat? 

  • tomasperny

    Jako moc nerozumím tomu, že je někdo ochotný koupit extrémně levné zimní pneumatiky a pak na tom v klidu nechat jezdit manželku třeba na sněhu nebo tak. Jako to bych neudělal ani sám sobě. To si raději koupím použité zimní pneu Nexen u kterých vím, že i když jsou použité, tak jsou pořád kvalitní a zachovávají si kvalitu té směsi. Ale i tak bych si dal pozor, aby nebyly starší než čtyři roky.

  • Zkusíte mi někdo prosím pěkně poradit, kde zařídit nějak rozumně pojištění na auto, aby člověk neplatil zbytečně moc? 

    • Jestli ho chcete vyřídit nějak opravdu rozumně, tak bych doporučila určitě otevřít si online porovnávač pojištění, kde si můžete porovnat ceny od všech pojišťoven na jednom místě. Je to fakt jednoduché a dá se takhle i dost ušetřit. 

      • Jaký online porovnávač pojištění? To mi můžete poradit kam se podívat? 

        • Určitě mohu. Máme dobrou zkušenost s online porovnávačem pojištění https://www.klik.cz/ Tam si můžete pojištění porovnat i sjednat zdarma. V podstatě na tom tak můžete vždy ušetřit. 

  • Myslím si, že u zimních pneumatik je kvalita opravdu zásadní. Přecejen jsou na ně kladeny i větší nároky. Když jsem si ty své kupoval minulý rok, tak jsem na nich rozhodně nešetřil. Na čem jsem ovšem docela ušetřil bylo přezutí. To jsem si totiž udělal doma sám. Už jsem s tím měl zkušenosti z dřívějška. Jediné, co bylo potřeba bylo koupit nový kompresor. Zadal jsem si tedy do vyhledávače šroubový kompresor prodej a našel jsem jednu firmu, která nabízela přesně takový, jaký jsem potřeboval.

  • Moc díky za článek, pomohl :) chtěl bych se tu ale zeptat, dnes jsem narazil na digitální manometr a stojí kolem 12k Kč. Nemáte tu někdo zkušenosti? Dokáže taková drahá věc změřit aji tlak v pneumatikách? Už mě nebaví používat takový ten starý měřič tlaku, není to ani přesné. A rád bych dal peníze do věcí, která bude mít i jiné flexibilnější využití :)

  • ivannavratil386

    Parádní článek, díky za rady. To já se vždy snažím kupovat co nejkvalitnější pneumatiky. Většinou vybírám buď podle recenzí nebo doporučení známých. Letos jsem se rozhodl udělat trochu změnu a koupil jsem si zimní použité pneumatiky. Byly v super stavu a za velmi dobrou cenu. Tak proč to nezkusit. 

    • Tak ony použité, ale kvalitní pneumatiky často mohou být opravdu smysluplnější volbou, než nejlevnější pneu. Zrovna nedávno jsem někde koukala na srovnání značek pneumatik. Chystáme se totiž teď na zimu kupovat nové. No a ty levné značky dopadly opravdu katastrofálně. Takže pokud jsou použité pneu v opravdu dobrém stavu, nevidím v tom problém.

  • U nás se gumy kupují po skončení sezóny - na další rok. Vždycky projedu testy, vyberu jednu z nejlépe hodnocených značek a na https://www.pneuok.cz/ vždycky vychytám nějakou pěknou slevu. Jejich zboží, ať už letní nebo zimní gumy, je velmi kvalitní skvěle přilnou k silnici a dlouho vydrží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit