Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rádi bychom se s přítelkyní podívali na Vánoční atmosféru tohoto města, slyšeli jsme že je to něco famózního. Vedle toho bychom rádi navštívili i významné budovy, kdyby tedy někdo z vás věděl jaké památky v Paříži vidět, určitě dejte tip :)

  • mun.go

    Shora naštěstí není vidět množství nových Francouzů, pocházejících z Alžíru, Maroka, dalších částí severní Afriky, Konga, Senegalu ...

    What is Paris' ethnic population distribution?

    Demographics of Paris

  • Podle informací, které se mi dostávají, mnoho lidí již na Paříž zanevřelo, protože tito lidé starou známou Paříž již nemůžou poznat a zbývají jim jen nostalgické vzpomínky. Paříž se sice neustále modernizuje, ale zároveň mění k horšímu ruku v ruce se zhoršujícím se režimem, který nyní pod Macronovou taktovkou vyvádí, tedy provádí škůdcovskou politiku, kterou lze srovnat s  řáděním pařížských pouličních či migračních hord, které ničí vše na potkání a mně tyto hordy připomínají naše poválečné "rabovací gardy". Paříž jakožto stará dáma si zaslouží lepší péči, Paříž by neměla být vydávána na pospas zdivočelým bandám. Na druhé straně vedení Paříže nepřímo podporuje řádění migračních nájezdníků a další lumpárny, naposledy (nedávno) bylo tak učiněno glorifikací kapitánky Racketeové, která je fanatickou prosazovatelkou migračního šílenství.
  • Paříž je skutečně nádherné město. Francouzi říkají "Paris n´est pas la ville, mais c´est le monde." (Paříž není město, ale je to svět)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit