Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu proč u nás někdo poslouchá nějakého maďara, když na to máme své vzdělané čechy. Bude lepší když bude ihned táhnout do Maďarska. Třeba by nám mohl chudáček aspoň vysvětlit, než od nás vystřelí, která že vakcína se očkuje po 6 měsících? A není to jen nějaký šmejdovský lék, když všechny vakcíny se očkují buď jednou za život nebo se opakují po 15 letech jako u tetanu?

    Pokud jsou ty vakcíny podle něj tak neškodné, tak co kdyby si nechal napíchat těch 400 tisíc vakcín co nikdo nechce. Vždyť jsou neškodné. A buďte si jistí, že přestože on ty vakcíny propaguje a prodává, tak si jistě žádnou nedal píchnout.

  • On je ten pan Maďar asi Maďar. Nechápe, že pokud 3. nebo 4. dávka vakciny proti COVID-19 se v těle zneutralizuje, bude potřeba dalších nekonečně dávek. Také tvrzení, že lepším přístupem a očkováním se počty nakažených sníží, je utopie. Podívejte se na data ve světě. Nikdo tomu neunikne. Jsme pouze malá část Evropy, tak na nás až tak moc nezáleží. V Africe jsou data nižší, protože v rovníkových státech je úroveň zdravotnictví a hygienických stanic nulová. Epidemie se šíří ve školách a školkách, obchodech, restauracích a kulturních akcích. vše je to pouze o řízeném promořování, ale jestli je to cesta, to nikdo neví. Politici už vůbec ne.

  • dzixy

    Bude to zřejmě radikální názor, ale pokud by se léčení pacienti, co nejsou očkování / ne z vážných důvodů / měli podílet na hrazení léčby, jak je to nově u testování, očkovaných by jistě přibylo. A nemusely by se uplatňovat omezující opatření.

    • Očkování proti covid19 je dobrovolné...

    • SOUHLAS. Ale nezůstávejme v půli cesty. Nejen aby se neočkovaní pacienti podíleli na hrazení léčby, ale aby se rovněž očkovaní pacienti domáhali odškodnění za zdravotní postižení vakcínami. To by se nám ten pohled na kvalitu vakcín vyjasnil......😉

      • Přece jsou bezpečné. I soudruh gauner a agent Bureš se nechal 3x očkovat.

  • Vakcíny proti koronavirusu budou vykazovat stejnou problematiku, jakou známe u  vakcín proti virusu chřipky...

    PRO INFORMACI: Coronavirusy jsou jednovláknové virusy s RNA genomem s positivní polaritou a  charakteristicky uspořádanými povrchovými strukturami lipidového obalu. V obraze, získaném elektronovým mikroskopem, lipidový obal připomíná "sluneční koronu" (odtuď také název - coronavirus). 

    Coronavirusy jsou 120 nanometrů v průměru, v genomu obsahují cca 30.000 bází, což je nejvíce mezi známými RNA virusy s nesegmentovaným genomem.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Oproti tomu - "chřipkový" virus je sice tvořen rovněž proteinově obalenými RNA virusy průměru 80
    až 120 nm - ovšem v genomu je "jen" cca 15.000 bází segmentovaného genomu RNA - zde negativní polarity, kdy v obalu virusu nacházíme 80 % hemaglutininu a  20%
    neuraminidasy s vrstvou matricového proteinu M1, kdy obalem prochází rovněž protein
    M2 (iontový kanál). Zajímavé je, že každý segment obsahuje - jemu vlastní - komplex  transkriptasový.

    Čili - opakuji - lze očekávat podobnou (ne-li stejnou) problematiku mezi oběma nemocemi (SARS a "obyčejnou chřipkou"), včetně tvorby protilátek a jejich "vymizení" po očkování,  týkající se  těchto typů virusů...


    • Janak, ty jsi vul. Jdi radit těm odborníkům, jako je Bureš. To bude potom výkvět století.

      • Kdybyste mi to nenapsal...

  • Se ještě pamatuji, jak nám loni ti tzv. odborníci tloukli do hlavy, že prý bude stačit jedna včelička a bude klid. Potom opatrně připustili, že jsou třeba dvě. Jenže ejhle, je to furt málo. Teď právě probíhá přesvědčovací propaganda "Udělejme tečku za covidem" třetí dávkou. Jinde ve světě se ale mluví, že nebude stačit ani čtvrtá dávka a připouští se nutnost očkování minimálně dvakrát ročně už napořád. O zdraví a životy lidí tu vůbec nejde, jinak by jsme se tu s covidem vypořádali jako v Bělorusku nebo africkém kontinentu, kde není tou experimentální šmakuládou očkován skoro nikdo a problémy s covidem tam nemají. Tam se s tím virem naučili žít a zaměřili se jen na jeho léčení dostupnými medikamenty a podpůrnými vitamínovými prostředky, jak je běžné třeba u obyčejné chřipky. To co se tu děje, je zkrátka jen o tom, že mafie big pharma silou korupčnch peněz skrz armádu uplacených slouhů z řad politiků, vědců i lékařů se snaží si zajistit nekonečný kšeft s vakcínami (které ani skutečnými vakcínami nejsou), jež jsou proti tomu neustále mutujícímu viruv podstatě na hov... a co hůř začínají spíš zdraví lidí škodit. Člověka jen jímá hrůza při pomyšlení, co ta Gatesova experimentální šmakuláda udělá v tělech napíchaných lidí za pár let. Zkušenosti z minulých let z Afriky a jižní Ameriky ukázaly, že Gatesem podporované vakcíny umí lidi mrzačit, ba i zabíjet.   

    • dzixy

      Ferdo, jistě bys mluvil jinak, pokud by tě ten coronavírus dostihl a ty jsi skončil v nemocnici. Příklad Bělorusů není relevantní.

      • Příští týden to bude rok, co mne coronavirus dostihl. Patřil jsem k tomu málu v mém okolí, který měl těžší průběh. Pět dnů jsem měl 39 stupňů teploty. Imunitní systém si s tím poradil v domácím prostředí česnekem a vitamínem C. Věřím, že se tu a tam objeví jedinci kteří mají tak těžký průběh že skončí v nemocnici. Ostatně i když si to neuvědomujeme, i "obyčejná banální" chřipka zabíjí. Já si tím prošel, tělo to zvládlo, od té doby jsem v perfektním stavu a nehodlám riskovat svůj život a zdraví podivnými očkovacími experimenty bůhvíjakého složení a s bůhvíjakým účelem.


    • "že Gatesem podporované vakcíny umí lidi mrzačit, ba i zabíjet"

      Zas zapraseného místa a místa. Co?Samýma kravinama. A že nenavrhneš nějakou nosnou myšlenku. Nějaké řešení pro celý svět? Zatím jsi tady za velkohubého žvástala jak vystřiženého z ruské lední revue. Vypisuješ tady jak neléčený sociopat drasticky poznamenaný hladem.Zavalil jsi tady místo kvalitní bažinou vlastní blbosti. Vymýšlíš úsměvné příběhy hodné impereialistického přisluhovače. Řešení, řešení ricinový agente!

      • A člověka jen jímá hrůza, že při pomyšlení, že někdo může věřit konfabulacím

        bez reálného základu, bez hlubší znalosti problematiky... Ovšem - konspirační

        theorie jsou mezi plebsem velmi oblíbené a plebsem šířené . . . 

        A propos - pan William (Bill) Henry Gates (* 28. X. 1955 v Seattle) je  úspěšný 

        podnikatel, investor a filantrop z USA,  o jeho vzdělání v biologii,  potažmo 

        v lékařství, ovšem není nic známo. Vynikl v počítačovém programování, kde 

        (jako další experti v této sféře) se vypracoval vlastním systémem vývoje, když 

        začínal  "prakticky od nuly", jak se říká.    

        • Od pana úspěšného podnikatele, filantropa Billyho Gatese vzácně používám jeho produkt Internet Exploreer a Windovs Media Player. A vždy se v zoufalství tluču ho hlavy, na jaký špek jsem to zase skočil. Pak zpravidla otevřu  Firefox, Chrome nebo VLC media player a panika mne přejde. Pokud někdo zbohatnul na prodeji zmetkového nekvalitního podřadného zboží, něco asi  je v kapitalistickém systému špatně. Žeby korupce? Pokud jeho vakcíny jsou stejné "kvality" jako jeho softwarové produkty, patrně dám přednost infekci dýmějového moru před jeho "úspěšnými" vysoce ziskovými  očkovacími hokuspokusy. Ale neberte mne vážně, jsem jen konspirační teoretik....😯

          • V době. kdy  pan William (Bill) Henry Gates  své produkty, jako  Internet

             Exploreer a Windovs Media Player - vytvořil, nebylo na počítačovém trhu 

            nic lepšího. To, že vývoj pokračoval i jiným směrem, je samozřejmé. Jen svou 

            prací  se pan Gates vypracoval ze studenta, pracujícího v garáži, v experta 

            a tak si přišel i na slušný peníz...

            Stejně jako u nás pan Čuba v JZD Slušovice (za pomoci disidentů, co přes odpor vládního aparátu zaměstnával se slovy: "Fajn, tak mi dejte někoho lepšího...") co u něj už od roku 1980 vyvíjeli počítačový systém,  i když "jen"  pro 8bitový procesor (na "západě" už měli 16bitový)  - a také  programovat  pro řadu systémů, např. v CBASIC, C, Assembler,  operační systémy Cobra, CP/M, TNS-DOS, MS-DOS.

            Já osobně používám slušovický T602 - i jako textový editor dodnes. Což můžete vidět i na tomto příspěvku...

            • Vidím tu tvoji blbost.

              • Reakce na příspěvek:

                Ježíš Maria - voni jsou tak chytrej...

  • Kdo bude očkován, bude nosit pro vlastní dobro navždy respirátor. Odmítačům očkování bych respirátory za trest sebral, a až by v krutých covidových mukách pomřeli, aspoň by byl od nich pokoj. A náhubková civilizace by tak mohla nerušeně kráčet vstříc světlým zítřkům.....😯

  • Před pár dny jsme oslavili 103 leté výročí odchodu z Rakousko-Uherska a už nám tu vystrkují růžky nějaký Rakušan a Maďar.....😉

  • No - a nebo třeba ono známé promoření...

    On se covid asi nijak moc řešit nedá...☹️

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit