Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    hahaha, co to tady zkoušíte za škvár? Toto mě upřimně pobavilo. Toto by možná fungovalo někde v USA na vymleté mladé liberály, ale tady vám sluníčková pšenka nepokvete, vy vážně máte čechy za snadno zmanipulovatelné b*bce co?

    Poslouchejte pisálci, žádné africké inženýry s IQ80, vyznavače fanatické islámské idologie, ani invazní nelegály, tady v ČR nikdo nechce. Nemají žádný přínos pro ČR ani pro obyvatele ČR. Na světě je 1,8 miliardy následovníků islámu a desítky zemí, kde islám je většinovým náboženstvím, tak se může ta banda nelegálu přesunout tam, když už si vlastní zemi dost rozvrtaly.

    Islám je ideologie potlačující lidská práva a pošlapávající základní lidské hodnoty, v evropě rozhodně nemá místo.

    Ve střední evropě lidé naštěstí na tu sluníčkovou propagandu neskočili, západ se z toho bude muset časem dostat sám a zřejmě to bude hodně drsné. Jedno je ale jisté, západní společnost nic nedluží ani arabům, ani afričanům, ani klimatu, ani ničemu jinému, je úplně jedno, kolikrát to bude Sorosovská banda, komedoši a další opakovat. Rok 2020 bude vítězstvím pro Trumpa a další a další národně-vlastenecké strany po celé evropě budou dosahovat vítězství. Ještě to nevíte neo-marxisti, ale už jste prohráli a nepomohou vám ani prachy šejků, ani sorose a jemu podobných.


  • Balady o uprchlících?Taková moudra může napsat někdo, kdo je nikdy zblízka neviděl.Kdo neviděl jak se v Miláně před hlavním nádraží houfně modlí.Jak se tam povalují celé dny na travičce a vykuřují.Jak mezi polehávajícímí koluje flaška.Pěkná 4 hranná.Od whisky.Kdo si nemohl sednout v MC Donaldovi na nádraží..Protože tam houfy vyžírek obsadily všechna místa.Nic si nekupují.jen sedí vydávají skřeky a zabírají místa.EU není pro všechny.

  • Evropa uz je obohacena pritomnosti mnoha uprchliku z Indie, kteri se povetsinou ani po mnoha staletich nedokazali prizpusobit zivotu v Evrope z cehoz nevyhnutelne vyplyva ze jsou po pravu vnimani negativne a tento nazor je totozny napric celou Evropou.Autor clanku by chtel mit v Evrope dalsi takove lidi jeste navic s bonusem nenavistne ideologie-Islamu, ktery zcela otevrene nuti sve vyznavace nekoexistovat a dominovat nad jinymi nabozenstvimi a ateisty.

  • mun.go

    Existují také uprchlické tábory a ghetta v Palestině ...

    Ke stavitelům zdí (Velká čínská zeď, Berlínská zeď) se nově přiřadili Izraelci a USA (mexická zeď).

    Israeli West Bank barrier

    Mexico–United States barrier
  • Ideologicky zanícené postoje jsou škodlivé, abstraktní hranice, zejména v mozcích překypujících iracionálním entuziasmem, mají též určitý škůdcovský potenciál. Naopak velmi reálné a stále naprosto žádoucí jsou skutečné hranice mezi státy, protože za stávající situace stát bez hranic přestává být státem a stává se územím nikoho, kde totalitní, resp. teroristické síly vytlačí mlčící většinu, pevně se uhnízdí, vytvoří živnou půdu pro teroristické podhoubí a na území bez hranic vznikne anticivilizační zóna. Prototypem takovéto anticivilizační zóny jsou horečnatě budované no-go zóny v některých státech západní Evropy.  Proto Merkelová tak vehementně prosazuje požadavek zřeknutí se ochrany hranic a de facto i samotných hranic u středoevropských států. Stát bez hranic je ideálním místem pro rejdy pašeráckých gangů  a též místem pro maximalizaci zisku na základě spolupráce předáků pašeráckých gangů s neziskovkami pánkovského nebo rozumkovského střihu, přičemž tato činnost je ideově a organizačně zastřešena eurohujerskými exponenty ze špiček EU. Je morální povinností každého občana nesmířit se s pokusy vymazat z mapy demokratické státy a nastolit tak eurohujerskou diktaturu. Minulost je varující, např. v Německu mlčící většina dopomohla Hitlerovi dostat se nahoru a tak mlčící německá většina má na svém kontě druhou světovou válku, holocaust atd. Zbořit hranice v sobě a naplno se oddávat merkelovskému migračnímu šílenství a dalším nepředloženostem není prozíravé. Vždycky po nadšeném snění přichází syrová realita a kruté vystřízlivění. 

    • Tvl., to je bla, bla...

  • " Ale proti nenávisti, zlu a smrti. Ultrapravicoví extremisté a neonacisté se s oblibou zaštiťují křesťanskými hodnotami."

    .

    To je zase vymývání mozků. Autor si myslí, že někoho přesvědčí o tom, že nejvíce teroristických činů a mrtvých mají na svědomí "eltrapravicoví extrémisté" (kupodivu ne ti eltralevicoví, kteří jsou hodní) a neonacisté (kupodivu ne neomarxisté, kteří se Evropou šíří jak nakažlivá nemoc).

    Jděte už s tou "nenívistí" někam. Toto slovo se začalo používat ve vešech případech, kdy si někdo nedovolí nadšeně souhlasit s "politicky korektními" názora a není v soulasu s  "evropskými hodnotami".

    Stačí říct nebo napsat nesouhlasný názor a hned je z toho "nenávistný" příspěvek. Vy, neomarxisti tímto promyšleným přístupem ničíte svobodu projevu a zastrašujete lidi, kteří mají jiné názory stejně jako bolševik nebo nacista. Podívejte se do zrcadla a zapřemýšlejte, jak se od nich lišíte?!

  • Je třeba si připomenout výročí - dnešní dvaasedmdesáté - bolševického puče, vedeného kremelským pohůnkem Gottwaldem a sedmdesáté výročí umučení pana Josefa Toufara, faráře z Čihošti, bolševiky, resp jejich sortou, co se nazývala KSČ. 

    A právě pan farář Josef TOUFAR patří mezi nejznámější oběti tažení československých komunistů proti katolické církvi. 

    Během jednoho jeho kázání v obci Číhošť na Havlíčkobrodsku se v roce 1949 prý několikrát pohnul kříž v tamním kostele - což dosvědčili mnozí.

    I československá televize tehdy se zúčastnila lživé propagandy, kdy inscenovala "drát vedoucí z kazatelny ke kříži" a nechala těžce nemocného pana faráře vyvléci na kazatelnu...

  • StanikKolarik

    Náhodou ten článek není špatný...

    Standa | politicon.eu

  • Na rozdíl od zloděje mého nicku (co tu pod mým nickem žvanil v 18:45) vím, že 

    - na uprchlíky tento stát vynakládal v roce 2014 230 milionů korun, 

    - přičemž kapacita uprchlických táborů v té době byla 1190 míst. 

    - na jednoho uprchlíka tedy byla vynaložena částka měsíčně 17 113 Kč (205 357 Kč/rok).

    - průměrný starobní důchod v Česku v roce 2014 byl 11 075 Kč 

    (rozuměj - lidí, co do důchodového fondu přispívali celý život) 

    TROCHU NEPOMĚR, ŽE?


  • Ok , nikdy mě nenapadlo že se budu obávat  vývoje v Německu , ale když sleduji kam to jde tak nevím jestli nemáme oprášit pohraniční roty , pro mě bylo Německo symbolem státu který se z poraženého dostal na první místo co se týče blahobytu absolutní většiny obyvatel a najednou slyším o antisemitismu ,radikálnímu islamismu , nacismu ,prostě frustrace kam se podíváš a až budou mít v peněžence výplatu jako východoevropan EU tak snad budou hledat milion Hitlerů aby je z toho dostali.Tak se v té Evropě budem starat o práva kdekoliv na světě a zapomínat že tady něco upadá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit