Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak mu to říct...?

    Jednoduše = prohrál jsi saláte...🙂

  • ing.m.vladimir

    Podle mého názoru - Trump vyhrál. Hlasy zaslané poštou jsou sfalšované. Chtěl bych znát rozložení hlasů v problematických státech ( Arizona, Pensylvánie, Wisconsin atd ) Podle toho jak to dopadlo v osobním hlasování a jak se to změnilo po korespondenčním hlasování.Je krajně nepravděpodobné, že korespondenční hlasovíní má tak enormě JINÉ výsledky. To dává předpoklad k zavěru - je to zmanipulované.

    • Mimochodem soudruhu Inzynyre Bitte ! Zfalsovane , ne Sfalsovane . Dost rozdil v reci ceske . A neni to preklep , ten se me take stava. Tohle je ukazka toho " ynzynyra cz provenience. Tedy , moc se mi nechce verit ze to vubec nejaky VS je , tenhle ing.m.vladimir. Pripadne odbornik z Ukrajiny 

      • pan inženýr si sfalšoval diplom :-)

      • Na co si tady hraješ???  Obsah je důležitý, omáčka se smajlíky je pro děti. To by sji koukal jakých překlepů jsem shopen já bez brýlí po tmě.

        • Rozsviť si a nasad' brejle . Celkem snadná pomoc ne ? 

          • A nato jsi došel sám, opravdu dobrá investice por tebe ZDŠ.

    • Nazor je nazor a realita je realita. Jo ti cesti VS absolventi. Desna tragedie . Drive jsem s timhle musel obcas tak nejak z pozice pracovni jednat , presneji jim naridit co musi a nesmi. Tenhle ing m... vubec nevybocuje z rady tech tehdejsich VS nesmyslitelu . Svymi blaboly a konspiracemi. Ani o fous ne. 

  • srednivastar

    jooooo ano ano ano držím všechny palce afroameričanům a přistěhovalcům....až zvítězí bidetovci padnou vysoké ploty a železné opony a USA hranice se demokraticky otevřou pro příliv mexičanů hispánců jihoameričanů muslimů a dalších profesionálních odborníků a nepracujících specialistů a povalujících se příživníků na ulicích.....a díky tomu ekonomika USA bude klesat klesat klesat klesat.....a naopak ekonomika Čínské lidové republiky řízená jedinou nerozhádanou stranou a díky vlasteneckým pracovitým čínským občanům neomezovaným přistěhovalci bude stoupat stoupat stoupat.....a to samé ekonomika Ruska poroste s nárůstem přivandrovalců do USA.....a za 50 let bude světovým jazykem čínština a angličtina bude mrtvý jazyk jako je dnes latina !!!! ...a kofbojové USA budou ekonomicky v prdeli ano ano ano....a za rok dědeček Biden nebude trefit v Bílém domě ani na hajzl...a o to asi někomu jde, mít ve vedení státu neznámou, starou snadno ovladatelnou loutku.......a tak je to správné tak to má být a tak se mi to líbí !!!

    • léepe bych to nenapsal, díky kolego....

    • netUSblb

      Rotschildi to mají jistě vymyšlený.

  • ...oba kandidáti jsou poněkud přestárlí...

    A oba vypadají, díky plastice , jako gumáci...

  •  ′′ Klaun" v Bílém domě vyjednal čtyři mírové dohody na Blízkém východě,Klaun" v Bílém domě je prvním prezidentem, který nezapojil USA do války v zahraničí od Eisenhowera′ klaun ′′ v Bílém domě měl největší dopad na ekonomiku, přináší pracovní místa a snižuje nezaměstnanost černo-latinců způsobenou jiným prezidentem.′′ klaun ′′ v Bílém domě odhalil hlubokou, rozšířenou a dlouhodobou korupci v FBI, CIA, NSA a republikánských a demokratických stranách."klaun" v Bílém domě převrátil NATO a nechal partnery aliance, aby začali platit poplatky."klaun" v Bílém domě neutralizoval severokorejce, zastavil jim v rozvoji další jaderné energie, vyslal rakety do Japonska a ohrožoval západní pobřeží USA."klaun" v Bílém domě proměnil vztahy s Číňany, vrátil stovky podniků zpět do USA a oživil ekonomiku.′′ klaun ′′ v Bílém domě dokončil jmenování tří soudců Nejvyššího soudu a téměř 300 federálních soudců.Stejný ' ' klaun ' ' v Bílém domě snížil daně, zvýšil standardní odpočet pro přiznání finančního úřadu což způsobilo zvýšení akciového trhu 100 krát se posunul na rekordní úroveň, což pozitivně ovlivňuje důchody desítek milionů občanů.Tento "klaun" v Bílém domě odhalil rozšířenou pedofilii ve vládě a v Hollywoodu, která odhaluje celosvětové obchodování se sexem nezletilých."klaun" v Bílém domě pracuje zdarma a přišel o více než dvě miliardy dolarů z vlastních peněz ve službách - a udělal to všechno a mnohem více tváří v tvář neúprosnému podkopávání od opoziceChápu, že ho nemáte všichni rádi. Mnozí z vás ho nenávidí a opovrhují. Jak chytré. Slouží americkému lidu a nadále slouží každému. Kromě toho, že jste zmínili jeho jméno a vysmívali se mu ′′ chytání čínského viru "??? co děláte vy?A poučte mě prosím o tom, čeho Biden dosáhl za svých 47 let v úřadu pro Ameriku!mám vyměnit "klauna" za vidličkový jazyk každý den, za hladké mluvení, pokrytecké, zkorumpované lháře. Je mi jedno, jestli se mi líbí jeho postava, nevím, jestli bych s ním šla na pivo.

    Preferuji silného vůdce, který se nebojí někomu nakopat prd.l. Nepotřebuji otcovskou postavu - jednu už mám. Nepotřebuji lháře - od toho jsou Hollywood a CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS a New York Times.

    Nepotřebuji nikoho, kdo by mi pomohl, ale taky nechci překážku nebo dementní senilní monstrum.

    Bůh žehnej Donaldu Trumpovi - nejvíce nedoceněnému prezidentovi v historii."

    Guy Johnson

    • Pokud nejvyšší ústavní představitel hovoří o volebním podvodu ve vlastní zemi,svědčí to o něčem.

      Je dobré,že američané včas rozpoznali charakter Trumpa a zabránili ostudě.

      • Neříkej hop

    • brisuda2

      Zamyšlení hodné, ale měl by uznat svou prohru lidé si holt zvolili někoho jiného 😉

      • Myslíte ty hlasy že hřbitovů

  • VELKÉ DÍTĚ KTERÉMU VZALI JEHO HRAČKU !!!

  • brisuda2

    Asi se bude úřadovat odjinud 😀 

    Pokud sám neodejde budou ho muset zamknout v bílém domě a vypnout vodu i elektřinu po těch dluzích co má 😀



  • Snad končí politická éra Ruskem dosazených arogantních šašků a podvodníků.

    Dej Bůh, abychom se i v České republice po 17 letech opět dočkali skutečného prezidenta, který nebude na konferencích krást pera, jako hlupák popírat klimatické změny nebo opilecky blábolit a ztrapňovat sebe a tím i občany ČR..

  • Makak

    V USA pořad pokračuje sčítání hlasů voličů. Současný prezident země Donald Trump mezitím tvrdí, že během hlasování v Pensylvánii a několika dalších státech došlo k jistým porušením.

    „Desítky tisíc hlasů byly nezákonně získány po 20:00 v úterý večer, v den voleb, což zcela a snadno změnilo výsledky v Pensylvánii a některých dalších státech s extrémně malým odstupem,“ napsal Trump na Twitteru, aniž by uvedl podrobnosti.

    Prezident také uvedl, že jeho vedení v hlasování zmizelo kvůli nepovolení vstupu pozorovatelů do volebních místností nejen v Pensylvánii, ale také v jiných státech. „Uvnitř volebních místností se staly špatné věci. Došlo k velkým změnám!“ napsal Trump.

    Místní úředníci v Pensylvánii, kteří mají na starost sčítání hlasů, tvrdí, že nezjistili žádná závažná porušení. Zástupce guvernéra Pensylvánie John Fetterman v komentáři pro CNN uvedl, že ve státě předpokládá vítězství demokratického kandidáta Joea Bidena. „Počítání pokračuje, ale pro volební štáb Donalda Trumpa to nejsou dobré zprávy,“ uvedl Fetterman.

    Politik rovněž připustil, že určitá část hlasů pro Bidena by sice mohla být uznána za neplatnou, o rozhodující počet ve prospěch současného šéfa Bílého domu však nejde.

  • Nalimst

    Sakra pořád volby USA - koho zajímá nějaký dementní Biden nebo hlupák Trump??? Už jděte s vobama v americe do prd.e a pište o tom co se děje u nás a v Evropě.

    • Proč tu na této diskuzi vůbec kohokoliv prudíte ????? Volby Vás nezajímají a přesto tu čtete tento článek a přispíváte do diskuze. Dejte so pivko a bude Vám fajne :-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit