-
Jako politicky vezen byvale "komuny" jsem rozhodne pro zakaz cinnosti ODS- je tam nejvic byvalych partjich funkcionaru.
Jsou velice hrabivy, necestni, touzi po neomezene moci a tudiz jsou velice nebezpecni. Zakazat. -
-
Přesně. Ty jsi na to kápl...
-
-
Do roku 1939 nesměl být ve statních službách žádný člen KSČ, pak zahnali členy KSČ do podzemí a v r.1948 vyhráli vše na 41 let. Tento národ je nepoučitelný!!! Souhlasím s Jirkou, takový to bude mít konec. Historie se neustále opakuje.
-
-
Díky. Že alespoň někdo přemýšlí...Kdybyakové prasečiny co dělají 20 je nechali žít tak jak jsou a nedělali takové prasečiny 20 let tak je klid.
-
-
Ti pracvicoví blbové skutečně dělají vše pro to,aby dopadli,jako poslední carská rodina v Rusku.Tam ji pak revolucionáři vymlátili celou i s malými dětmi.I pořádný politický darebák má vědět kde je hranice,za kterou má z politiky rychle zdrhat.Ono jednadvacet roků národu slibovat kapitalistický ráj a nasměrovat zemi ke státnímu bankrotu,tak to na vymlácení od těch zbídačených je.
-
Zrušme rudo modrou zločineckou stranu plnou bývalých komunistů ODS!!!!!§§§§
-
zakažte všechno a co je povoleno zpoplatněte. Jste dobytek co si zaslouží pouze pomalou smrt. Tímhle krmíte lidi, protože se jich bojíte.Dneska jsem videl "hero" rumla a je mi zase na blití. Skoda ze u svejků nejde napsat, že už jsou dny vládnoucí zlodějské totality sečteny *10*
-
Zrušte tohle haraburdí komplet,je to banda vyžírků.
-
Ano zastavme komunisty v jejich zběsilé jízdě. Je to časovaná bomba. To je to co národ v posledních letech nejvíce trápí....samy jste z 95% čurá.i bolševický. *1* *1*
-
-
No ty to musíš vědět, protože podle příspěvku, jsi největší pánské přirození, které se tu vyskytuje, blbečku!
-
-
...k tobě se nedá co přispívat. Buduj u voleb své štěstí *1* *1* *1*
-
-