Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Tödlicher Angriff auf den Arzt Fritz von Weizsäcker: Der Sohn des früheren Bundespräsidenten wird während eines Vortrags in einer Berliner Klinik erstochen. - das WELT-Team"


    Syna bývalého, dnes již zesnulého německého presidenta nezabil "multitool nářadím" pravicový extremista, ale na 100% tipuji, islámský migrant. A soudím tak proto, že jeho tvář a iniciály nebyly politicky korektně doposud zveřejněny. Král je nahý! 😈 

    Podle typické německé lživé reakce bude ve zprávách uvedeno, že se jednalo o psychicky nemocného chudáka...ale soudit je nebudu, soudit je bude německý lid. Brzy! 😈

    • citát Matěj Senft:

      "Teď deklaruji já: Strhněte tu zeď oddělenosti a nenávisti. A vystavte
      nepropustné hranice zlu. Ať už je totiž zlo banální, neznalé nebo prostě
      zákeřné, vždy z něj nakonec povstane nenávist a násilí."

      A nad tím vším pachtěním bude stát Matěj Senft a bude sám posuzovat,jestli se někdo při strhávání té zídky nefláká a nemyslí si něco co se podle něj nesmí myslet,a pak bude ten Senft odsuzovat aby zabránil násilí a nenávisti,která by z toho určitě vzešla,že-....tak tomu by se mělo říkat "Hořčicová demokracie"!

      =Matěji,neblbni,to už tady jednou bylo !


  • K pevnému uhnízdění a k vytvoření ideologických základen pro další militantní aktivity na bázi alláhakbarovského teroru potřebují stoupenci islamizace a afrikanizace Evropy toleranci, lásku a solidaritu. Kdo v poválečném období povraždil nejvíce Židů v západní Evropě ? Nebyli to žádní pravicoví extremisté, byli to vyznavači nenávistné protižidovské věrouky, pro něž prý máme najít pochopení a projevit vůči nim maximální možnou míru tolerance, máme tedy pokorně přijímat zvrácená pravidla islamistické ideologie.
  • Autor článku vstupuje na velmi tenký led. Odhaduji, že bez znalostí. Zkus autore něco zjistit o Talmudu (64 knih). Talmud má dvě části), a jinak to je interpretace Tóry. Tóra je prvních 5 knih Bible. V Talmudu se mj. píše, že je povolen sex s dívkou ve stáří 3 roky a jeden den....To na wiki nenajdeš.

     Nebude snadné se k tomu dostat, nebude snadné to vůbec pochopit, je to napsáno v originále v "hebrejštině" a přeloženo do angličtiny. Ale potom se už nikdy tady neobjeví tyto nesmyly o antisemitismu a další tendenční nesmysly o pravicovém extremismu. 

    Pro autora ještě perličky navíc, nad kterými může strávit něco hodin. Zjisti si, co to je Vahábismus, kde vznikl, a proč má královská rodina Saudů židovský původ. A to celé završ intenzivním studiem vzniku státu Izrael, vším okolo, až po současný stav. S důrazem na Palestinu. Protože o těch nitkách a jejich tahání, se sice ví, ale nesmí, bůh ví proč, mluvit. 

    Ovšem pouze tehdy, pokud chceš být věci znalý pan novinář, který má čest a úroveň. 

    V opačném případě tady zase napiš ty tendenční nesmysly, jako nyní. Je to jednoduché, v jistých kruzích očekávané a pravdu neřeš a zapomeň. 

    Tato vlna umělého antisemitismu je falešná. A nehodná ztráty našeho času, věnovaného tomuto webu. Kolikrát mám sdělovat, že si i já nepřeji, aby mne někdo považoval za nevzdělaného blbce a podsouval mi tady takovou škváru?!😈 Mluvím za sebe, ale platí to obecně. Což je vidět ve většině reakcí v diskusích. přispívatelů.

    • Já myslí že není potřeba nic číst, stačí kdyby se občas zamyslel každej sám nad sebou. Jde mě to ztuha, ale snažím se.
  • Hele Senft,kdyby on mlčel,nikdo by si ani nevšiml,že jsou Žid.

    Jinak "Tekutý hněv" by byl dobrý název pro nějaký likér.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit