Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Megaloman = Megablbec
    • Ještě dodatek Megaloman = Megablbec = Megazloděj.

Kurňa to byla noc. Ještě jsem hodil do placu soudek. Kámoši chlastali jak prokopnutý. A uplakánek bureš nedostane nic. Naopak si od něj ještě vezmu.
      A dneska znova. El Clasico. Ale to už budou chlastat za svý.
      Jo zloději hospodský prej kvičí kvůli EET. A jak brečí bureš kvůli zákonu proti němu. To už nevidíte co. No to víte, každej brání to svoje. Hlavně bureš. Proto šel do politiky. Rozhodně né kvůli vám.

Aha, proto se tak poslední dobou kamarádil s Miloušem a vzal ho k sobě na ukradený čapí hnízdo. Sichr je sichr. A když jste mu to čapí hnízdo zaplatili, tak se tam můžete podívat a projít. Dotace na soukromou ZOO = přístupné všem. Jeho ochranka vás tam hezky provede. Ha ha ha. Jo a mínusujte si svoji blbost. Proč né.
      Bejt sponzor vaší blbosti, tak to by mě štvalo, ale takhle se tomu jenom směju.
  • Nejdříve si přečtěte toto: http://www.prostejovskenoviny.eu/clanky/38253-hlasovani-zastupitelu-kino-70
  • hnusně krásny :)
  • Ty strany to nepochopily, chtějí totiž u korýtka mlaskat a krást dál, tím se staly nevolitelnými, včetně ČSSD. Ve hře tedy zůstává ANO a KSČM. Tak bude voleno i v příštích volbách.
    ANO, Babiš se musí smát. jen tak dál, pane budoucí premiére Babiši...
    • A ani to nedalo Stbákovi tolik práce. No nejlíp se ovládají blb.i, a že jich v čechách je. Asi víc než na Slovensku bohužel. Tam ho hnali, až k nám. Teď ho určitě mrzí, že tam ztrácel čas. Jako by nevěděl, že čecháčci jsou prodejný ku.vy. Ne jako Slováci.

Já nelžu, a nekradu. Tohlě mě z jeho úst vždycky pobaví (i když je to spíš k pláči).
      A o tom, že už nemusí krást, protože má dost, má ten kluk pravdu.
      Na tohle může skočit opravdu jen idi.t.
      V době kdy jde hlavně jen, a jen o peníze.
      • jste prodejní až to bolí ale zase pro nás výhoda kde jinde seženu moulu za minimalni mzdu :D *12*
  • Humor
  • https://www.youtube.com/watch?v=FHl3UT9MCBE
  • Zajímavé jak tady ti koblihožrouti poděšeně bzučí jako když se praští klackem do sršního hnízda. *1*
    • hele dojes oběd a zpatky k pásu moulo *12*
      • víme sajmon, dojes
        • co je sajmon? Váš pozdrav v putyce s moulama? bež raději pracovat at z tebe republika něco má ju českej moulo *12*
    • zajimavé tady ti nevadí že to komunisti potvrzují
  • No nic jdu to trochu uklidit po včerejšku. Volali kámoši, že v 13:30 City - Chelsea. Já zapomněl. Procházka bude až zítra. Manželka stejně melouchuje, ale v neděli si dává volno. Prej krást se musí taky s mírou. Tak zase zítra. No jo ještě na OSU zlodějskou jsem zapomněl. Zase ušetřeno. Děkuji panu burešovi za EET. Jinak bych platil dál za nesmysly.
  • Tak nevím, je ten KulihrachBTW za to tapetování prázdným místem placený nebo je tak degene? A je to zaměstnance Tiscali nebo příslušník StB či příslušník FSB-KGB nebo všechno dohromady? Zjevně tady plní úkol zamořovat diskusi tapetováním prázdným místem a omezovat tak diskusi. A to že Tiscali proti tomu agentovi nezasáhne také o něčem vypovídá.
    • víme sajmon, bezmoc
  • Sakra, kluk je aktivní, trochu příliš přímočarý a nedostatečně taktický, ale má pravdu. Proto také stoupenci "zavedených pořádků" na něho chrlí oheň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit