Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • farma

    naprostá pravda A SKVĚLE VYSTIŽENO

  • farma

    Pan Urban žije dobou,kdy lidem s Havlem servírovali kapitalismus jako,že všem budou lítat pečení holobci do pusinky.Přitom ta to garda co se dostala k moci,dala většině občanůn facku přes celou hubu.Rozprodali,doslova rozkladli a zdevastovali majetky viz BARANDOVSKÉ TERASY atd.Zdevastovali trestní řád a cikáni mohou krást do 10tisíc,jako přečin.Dali lidem.EXEKUTORY,PRACÁKY A ZA BYT 4MILIONY...DŘÍVE ZDARMA OD STÁTU,NEBO ZAMĚSTNAVATELE.S kupiny nemakačenků dostávají dávky,příspěvky...Pamatujem krásné socialistické doby kdy za komunistů bylo LÍP

  • Bradáčová Lenka je přeci jen dobrá kůže.Řadu věcí dotáhla do konce.Kdo když ne ona.Pokud v justici není vůle, tak se nic moc nedá prosadit.Pak jsou tady ovšem exemplární případy.S Mrázkem to nešlo ani do futer ano do dveří.Tak ho zhasli.Tady všichni v článku jmenovaní si musí dávat moc moc veliký pozor.Je nová doba!
  • "Je nenormální, že veřejnosti je po celá léta organizovaná nezákonnost předkládána jako normální a zákonná praxe, se kterou nikdo nic nemůže dělat." - HAHAHAHAHAHAHA to je snad vtip , ne? - Možná je to nemorální, ale v postkomunistických zemích je to rozhodně NORMÁLNÍ. Ostatně taková Itálie by taky mohla vyprávět... a nemyslím si, že třeba USA by byly lepší. *12* *12* *12* *12* *12* vládnou celému světu. Fakt si myslíte, že Vám ty kecy o svobodě a demokracii, o právu a spravedlnosti ještě někdo žere??? Asi jako jsme žrali komančům ty jejich výblitky v Rudém Právu. Jste stejné *12* *12* *12* *12* , akorát prosazujete svoje bezpráví a zlodějiny jinými prostředky a s jinou rétorikou!!!
  • Lenko, kde to vázne?
  • Vůbec se nedivím těmto sdělením, něco podobného bylo a "je"? i jinde, jenže já jsem musel odejít z práce když jsem nesouhlasil a dělal vše možné proti zametání korupce, stížnosti byly odmítnuty atd.
    Doplatil jsem na svůj postup, stanovisko. Nechci nic psát konkretněji, člověk se snaží, narazí na blbce a ....
    Co s tím?
  • Kateřina Krejčí to vykecala naplno soudy jsou naše na to je fond 130 mil.Kč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit