Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty další škůdče českého národa Jandáku. ŽE TI NENÍ HANBA. Za co chceš přidat jako poslanec peníze ty Šmejde??? Jako komediant jsi byl k ničemu a nyní je to v poslanecké pozici stejné, tak alespoň neškoď slušným lidem ty Ováde namachrovaný...
  • Ještě bych dodal že pán patří dozajista mezi příživníky a jak říkal dědeček lehkoživka a individuum práce se štítící !
  • A tak si tam chodí jen pro výplatu,žejo ? Vybudoval si socialismus,každému podle jeho potřeb !
  • Jenže on tam je proto a je taky za to dobře placen, aby tam právě dělal i ty věci co jsou na to "hovno". Od toho tam taky je ! Co si ten člověk vlastně o sobě a o lidech co ho platí myslí ?!? Normální člověk musí taky chodit do práce i když se mu to nelíbí a taky tam často nevidí "racionální podklad"..machýrek jeden komediantskej..Jde vidět, že se špatně nemá, když si dělá co chce, bez svolení "zaměstnavatele"...
  • Že obyčejný občan nenávidí poslance až za hrob má taky racionální podklad .Například obyčejný občan musí platit ihned složenky i kdyby měl jit loupit Když je třeba nezaměstnaný, a téměř každou složenku doprovází výhružky že když ji do pár dnů nezaplatí tak ji předají vymahačské firmě ,exekutorovi dluh se mnohonásobně navýši a tak třeba nezaměstnaný občan pak zhání peníze na zaplacení složenky kde se dá.A na finanční potíže občana pak jako podlé hyeny čekají a nabízejí okamžité řešení potíží poskytovatelé rychlých půjček.Tyto legalizované lichváře kterým nejde o vrácení půjčených peněz ale o zastavenou nemovitost . Lichváře kteří spoustu občanů zahnali do dluhových pastí aby se zmocnili jejich bytu či domu. Tito pbčani nyní poléhavají na lavičkách a v kanálech pomohl uzákonit a legalizovat i vykrmená ovarová hlava Jandáka další lidumilní sosani. Politici i mezi nimi zpohodlnělý nezaslouženým poslaneckým blahobytem Jandák tady pomohli instalovat mafiánský kapitalismus a tak to že i jeho mají občané plné zuby o tom nemusí vůbec pochybovat
    • Joudo, máš pravdu. Ale jako myslící občan nejdřív platím to co platit musím (daň z nemovitosti, pojištění nemovitosti, odvoz odpadků, nebo nájem bydlím-li v nájmu..) pak televizi, rozhlas, telefon a když na to nemám, odhlásím telefon, když nemám na benzin, jezdím MHD nebo sedím na p*li, neutrácím za cigarety a za chlast. Šetřím a neberu si lehkovážně půjčky a když už, tak v nejnutnějším případě (ne na Vánoce nebo na dovolenou) a od banky, ne od nějakého soukromého vydřiducha). A pak se nemusím být lichvářů a exekutorů. Když se však nějaká telecí hlavička lehkovážně nabere půjčky, aby si mohla koupit zbytečnosti, které vidí, a nemůže pak půjčky splatit, tak ať se nediví.
      O tom co je ten Jandák za kreaturu není pochyb.
  • Postoj a vyjádření poslance Jandáka zcela chápu. Koalice má 102 křesel v parlamentu, opozice 98.
    Ikdyž opozice navrhuje cokoliv , je přehlasována oněmi dvěma hlasy , které má koalice navíc.
    Padesátjedna % národa rozhoduje bez ohledu na čtyřicetdevět procent menšiny. Já bych se vůbec nedivil, kdyby si koalice odhlasovala zákon o vystěhování všech občanů hlasujících ve volbách pro opoziční strany.
  • To co jsme si zvolili to máme.Když nepoužíváme mozek ale jen skáčeme na přitroublé sliby (80 % národa)tak se pak nesmíme divit co nám vládne.Pořád platí jedno - Nikdo ti nedá tolik kolik já ti slíbím.A ovce to nějak nechápou.Takže nadávejme jen a jen na svůj tupý mozek.
  • Taková diskuze se hned tak nevidí. To je samej vymytej modrej mozek, dejte tam taky nějakej vymytej oranžovej.
  • O “mravní“ úrovni V. Jandáka svědčí následující: Politice začal věnovat po Listopadu jako člen Zastupitelstva Hlavního města Prahy a radní pro kulturu. Postupně byl členem politických stran Republikánská unie, KDU-ČSL a ODS. V r. 2005 byl zvolen za ČSSD do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Ve volbách 2010 svůj mandát znovu obhájil.
    A ovce si takového bezcharakterního pa*chanta znovu a znovu volí. FUJ!!!
  • Pane Jandáku, to co se děje, je až neuvěřitelné. Někteří lidé už nyní bojují o přežití a co bude dále? Všechno se zdražuje, za práci se špatně platí. Platy socialistické, ceny kapitalistické. Přibývá sebevražd, lidé začínají být psychicky ba dně. Nemocní, invalidní, důchodce si to zaslouží. To co zvednou důchocům je výsměch celé té korupční vládě. Měli si to nechat a mohli to prožrat. Důchodcům to vůbec nepomůže. ............................................................................................ Kdy už se začne nahoře dělat pořádek?
    • Je to jednoduché pan Jandák je za ČSSD, jak je nám známo tak rozdávají sociálně slabé vrstvě, nebo se tak na veřejnosti prezentují hlavně pan Sobotka a pan Hašek. Definice sociálně slabá vrstva obyvatelstva = státní zaměstnanci typu úředníků a manažerů ve státních podnicích, manažeři berou tak vysoké platy a vlastně za nic, vše obstarávají lidé ze spodních řad, a i když se podnikům nedaří rozdělují si neuvěřitelné odměny!!! Snad si Češi ale pravý bílí nemyslíte že vám něco dají? Důchod až po smrti, a soc. dávky jen pro černé a cizojazičné to nejsou Češi, a potom pro bíle nepřizpůsobivé už kategorie polo Češi. Jak si je ČSSD naučila tak mi na ně musíme pracovat. Když někdo po několika letech řekněme poctivé práce, přijde o práci tak soc.dávky se ho netýkají protože si poctivě šetřil, budoval domov aby měl zázemí šetřil a šetřil! Proto nemá nárok!!! poctivost se nenosí a trestá!!! Příživa má zelenou takovou demokratickou. Děkujeme všem zákonodárcům
      od roku 89, děkujeme. Škoda že se nemohla OF Brno a OF Praha domluvit, Brno pan Cibulka chtěl odstranit všechny komoše z vedoucích funkcí ale Praha v čele s panem Havlem se domluvila s KSČ
      proto došlo k takovému masovému rozkrádání bývalého socialistického státu!!! Komouši se převlékli
      a v řadách vedení jiných barev rozkrádali fondy, účty a továrny!!! A POKUD TO TAK NENÍ TAK TEDY
      JAKKK????? Cibulka chtěl odkrýt pravdu ale někomu to vadilo!
      • Františku, souhlas až na to, že za to nemůže V. Havel. Největší škodná byl Klaus a jeho zločinecká bolševická banda. Klaus patří mezi ty, které komunisti pokládali za takové sv*ě, že je mezi sebe nechtěli, i když se k nim cpali (Klausova přihláška do KSČ je k nalezení na internetu).
        Ano, komunisti měli mít absolutní zákaz práce ve veřejné správě a zakázaný přístup k privatizaci. Pracovat jedině jako zaměstnanci a soukromí podnikatelé od píky bez "privatizace". V tom měl P. Cibulka pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit