Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je sice pěkné pane Jandáku,ale zákoník práce snad platí pro každého.Mne a možná i ostatní to také někdy v práci nebaví,ale nepříjďme několikrát do práce(3 dny) a máme padáka.To jsou ty výhody poslance za nic nemůže,občas si něco ukradne,nějaký ten kapřík a do příštích voleb se to nějak proklepe.Potom občané(ovce)nás zase zvolí a jede se dál. *16*
  • Tak vrať všechny peníze ty makáči
  • Chtěl bych vidět jak dlouho by p.Jandák a jemu podobní nechodili do zaměstnání u soukromníka a dál brali plat a všechny možné i nemožné náhrady. Ale ve sněmovně a zbytečném senátu se to zřejmě stále a ještě dlouho bude přehlížet!!! *16*
  • To co jsme si zvolili to máme.Když nepoužíváme mozek ale jen skáčeme na přitroublé sliby (80 % národa)tak se pak nesmíme divit co nám vládne.Pořád platí jedno - Nikdo ti nedá tolik kolik já ti slíbím.A ovce to nějak nechápou.Takže nadávejme jen a jen na svůj tupý mozek.
  • A proto by jste tam měl chodit a a překážet tam, aby ty blbosti neprošly
  • Ty dobytku,do sněmovny chodit hlasovat nechceš.Ale štědrý poslanecký plat to bereš.Takového lumpa,jako jsi ty,je třeba po další revoluci narážet na kůl.A ty tvoje spolustraníky,kteří ti dopomohli ke štědrému korytu,alespoň pořádně seřezat bejkovcem.
    • Mas pravdu,je to fakt dobytek! *12* A parazit!
      • Dobytek jsou i ti , co hlasují proti lidem.
    • Ale no tak, Klasi Jaroslave, kroť trochu ten svůj sad.smus. Máš sice pravdu, že Jandák je primitiv a hulvát, ale ovečky si ho zvolily. Jandák zapomíná, že byl zvolen, aby hlasoval. A když se tam hlasuje o blbostech tak má hlasovat proti. Za to má ten nekřesťanský plat a feudální výhody.
  • Ale peníze za to berete, že pane Jandák ? Co je takhle vrátit pane "poslanče" !
    • Oni berou jiní a ještě nadělají více škody než užitku.
  • Pane Jandáku, to co se děje, je až neuvěřitelné. Někteří lidé už nyní bojují o přežití a co bude dále? Všechno se zdražuje, za práci se špatně platí. Platy socialistické, ceny kapitalistické. Přibývá sebevražd, lidé začínají být psychicky ba dně. Nemocní, invalidní, důchodce si to zaslouží. To co zvednou důchocům je výsměch celé té korupční vládě. Měli si to nechat a mohli to prožrat. Důchodcům to vůbec nepomůže. ............................................................................................ Kdy už se začne nahoře dělat pořádek?
    • Je to jednoduché pan Jandák je za ČSSD, jak je nám známo tak rozdávají sociálně slabé vrstvě, nebo se tak na veřejnosti prezentují hlavně pan Sobotka a pan Hašek. Definice sociálně slabá vrstva obyvatelstva = státní zaměstnanci typu úředníků a manažerů ve státních podnicích, manažeři berou tak vysoké platy a vlastně za nic, vše obstarávají lidé ze spodních řad, a i když se podnikům nedaří rozdělují si neuvěřitelné odměny!!! Snad si Češi ale pravý bílí nemyslíte že vám něco dají? Důchod až po smrti, a soc. dávky jen pro černé a cizojazičné to nejsou Češi, a potom pro bíle nepřizpůsobivé už kategorie polo Češi. Jak si je ČSSD naučila tak mi na ně musíme pracovat. Když někdo po několika letech řekněme poctivé práce, přijde o práci tak soc.dávky se ho netýkají protože si poctivě šetřil, budoval domov aby měl zázemí šetřil a šetřil! Proto nemá nárok!!! poctivost se nenosí a trestá!!! Příživa má zelenou takovou demokratickou. Děkujeme všem zákonodárcům
      od roku 89, děkujeme. Škoda že se nemohla OF Brno a OF Praha domluvit, Brno pan Cibulka chtěl odstranit všechny komoše z vedoucích funkcí ale Praha v čele s panem Havlem se domluvila s KSČ
      proto došlo k takovému masovému rozkrádání bývalého socialistického státu!!! Komouši se převlékli
      a v řadách vedení jiných barev rozkrádali fondy, účty a továrny!!! A POKUD TO TAK NENÍ TAK TEDY
      JAKKK????? Cibulka chtěl odkrýt pravdu ale někomu to vadilo!
      • Františku, souhlas až na to, že za to nemůže V. Havel. Největší škodná byl Klaus a jeho zločinecká bolševická banda. Klaus patří mezi ty, které komunisti pokládali za takové sv*ě, že je mezi sebe nechtěli, i když se k nim cpali (Klausova přihláška do KSČ je k nalezení na internetu).
        Ano, komunisti měli mít absolutní zákaz práce ve veřejné správě a zakázaný přístup k privatizaci. Pracovat jedině jako zaměstnanci a soukromí podnikatelé od píky bez "privatizace". V tom měl P. Cibulka pravdu.
  • pane jandák,a ono se tam hlasovalo někdy o něčem jiném?????? *2*
  • Pane Jandák. Vím,že brát poslance včetně nezdanitelných náhrad je vynikající,ale odpovědný občan tohoto státu by se v tom případě,že se ve sněmocně probírají a odsouhlasují blbosti by navrhlk,že se vzdává mandátu a tím zajistil lichý počet poslanců,po kterém se volalo již po volbách 2006. Prosím odstupte a přenechte svůj poslanecký plat včetně nezdanitelných náhrad na charitativní účely. Zároveň by jste se měl vzdát své imunity. Nehlasováním současně schvalujete,že veškeré návrhy opozice jsou blbosti o kterých nehlasujete. Prosím odstupte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit