Přejít na výpis diskuzí
Jandák nám prozradil, proč ANO neuspěje ve volbách
14.10.2013 | red
102 příspěvků
-
Slovak Babis z vas udela stejny voly,jako Slovak Pruzinsky.
Fedor Gal pouze schrabnul neco kolem 3 mld.korun za TV Nova a odjel do zeme puvodu...
Techto dvou parazitu se ovsem jen tak nezbavime,nebot na Slovensku jiz je nechteji. -
Pan Jandák, od té doby, co je v politice se chová jako nechutné *12* . Ani jako herec to nebyl bůhvíjaký přeborník...Jeho film Tankový prapor, kde hrál d e b i l n í h o rudého lampasáka, který chtěl s tankem přeletět bažinu se bude člověku vybavovat celý život... A jako politik je stejně nepoužitelný...A je pravda, že s obídkem za 15 Kč z parlamentní kantýny se tloustne snadněji, než v Mekáči - Big burger za kilčo... *3* *1* *1* *4* Apropo, ani jedna ze stran "rudé trojky"-ANO, ČSSD,KSČM nejsou volitelné pro slušné a poctivé lidi... *7*
-
-
Apropos pro lidi vašeho typu ( tzn. neslušní a nepoctiví ) jsou volitelní, zloději, spekulanti. korupčníci. Podle logiky to do sebe zapadá.
Nevím podle jakého geniálního vnuknutí je Babiš v " rudé trojce " - vystupováním a programem tam vůbec nazapadá. Zapadá mezi zloděj-strany STOP, ODS a podobné.
-
-
to jsou podle mě favoriti. Profláknuté zkorumpované strany jako ODS,ČSSD,VV či jejich hybridi Lidem, Hlavu vzhůru, Úsvit atd. by spíš měly své zástupce připravit na tvrdou realitu pracovního procesu či naučit je vyplňovat dotazníky na úřadu práce
-
-
Okolo Babiše se seskupili peněžní konfidenti bez ohledu na voliče. Příklad. Babiš koupí fabryku s 1000 pracovníků, 500 jich propustí a tím okamžikem ho řestanou zajímat. Babišovi kandidáti mu budou podřízeni. On si představuje podnik=stát. Tak mu budou podřízení.
-
V Čechách neprofláknutý Slovák Babiš, si v rodném Slovensku ani neškrtne, tak hurá za stupidními Čecháčky.
-
-
Volit Babiše je stejné jako prodat vlastní matku. On už všechno má, potřebuje už jen naše hlasy, aby nás navždy zbavil svéprávnosti. Jde mu jen o to, aby se už nikdy nemusel nikoho na nic ptát. Bude nepostižitelný. Stejně jako Bakala,Schwarzenberg, Kalousek. Má hrůzu z toho, že bychom mohli vystoupit z EU a že by se společně s dotacemi začalo rozplývat i jeho jmění. To je jeho jediný zájem. Ne pomoc lidem. Na Česku mu nezáleží. Je pro vytvoření smíšeného evropského plebsu.
-
-
Dnes Agáta, zítra Tereza a včera Renáta (Renata), proetě nick podle kalendáře, že... :-)
-
-
socani jsou favority voleb? ani náhodou!! poté, co v Parlamentu celý ty roky ukazovali svoji nemohoucnost a neschopnost něco smysluplně řešit, tomu nevěřím.. kritizováním, arogancí, aférami a nesplněnými sliby by už konečně měli odradit spoustu svých zabedněných voličů. teď je převálcují Zemanovci a komouši.. ODS se do PS nedostane, TOPka bude ráda, když udrží to, co má, VV jsou mimo a Okamura taky. Takže má vize: Komouši, Zemanovci, Babiš, a pak ti ostatní *12* *11*
-
-
Opilče prober se - pokud máš menšinu jsi v pr..li. Chce to jít na léčení.
-
-
Kdo u nás začal používa jako první negativní (lživou a podrazáckou) kampaň? ČSSD! Proč? Protože nemají co nabídnout - mimochodem - oni to snad i vědí. Volím Babiše, horší než socani být nemůže!
-
-
Bertíku, nechci se čssd zastávat, preferuji KSČM. Ale ty jsi určitě neviděl program čssd ani z rychlíku a dokonce neměl ani v ruce. A blábolíš nesmysly o tom, co kdo nemá nabídnout. Slováka Babiše si se stádem dalších pitomců vol jak chceš. Ten co nemůže splnit, to vám hravě slíbí.
Ty sám tedy máš co nabídnout. Hloupost z tvého blábolu přímo řve. -
-
Ale ten program viděl, Z ponorky, bohužel . kladivem mu rozbili periskop.
-
Co bys od něho čekal, to je ten blb, co tady pořád vypisuje, že Zemana volilo osmdesát procent.
-
-
Řekl bych že máš pravdu. Už mám v hlavě jasno!
-
-
Původně jsem zvažoval ČSSD ale vzhledem k aroganci jakou ted mají jim hlas nedám ani náhodou a věřím že si tímto odradili více voličů.
-
-
Stejně. Jen mi vadí ogoistická postavička mladého Sobotky. Je velmi podobný svému otci co nerad pracuje.
-
-
Ono je dost pravděpodobné že aji já řeknu staré aby sme volili Babiša.
-
-
Radší jí to neříké. Dostaneš přes držku.
-
-
Celá moje rodina bude volit Babiše!!!
-
-
A dodej , jakmile poberu korupčné stěhuju se do Afganistánu.
-
Hmmm, tak to jste tedy " pěkná " rodina... :-)
-
az pujdes k volbam namaz si chleba "kvalitni" jatrovkou hame a jdi, Ale cestou si precti slozeni a jeste si to poradne rozmysli *3*
-
-
P´čo, proč bych to dělal?
-
-
Já sice rodinu nemám, ale budeme ho volit celá hospoda!
-
-
Ty volíš komanče, tak nekecej, no ale ono je to stejné. *11* *12*
-
-
Zjevila se mi ve snu Jiřinka Švorcová a ukázala mi nový směr!
-
-
Do pekla?? *11*
-
-
-
-
Celá tvoje rodina je mentálně postižená. Takoví by neměli mít volební právo.
-
-
Jako lékař ti dám radu,běž navštívit psychiatra soldere.
-
A Ty jsi V.l korunovanej!
-
-
-
Názor odborníka bych nepodceňoval ? *14*
-
-
aha...takže volby jsou jen k tomu aby se Jandák zase dostal ke korýtku...!! Už jsem to pochopil!!
-