Přejít na výpis diskuzí
Jandák nám prozradil, proč ANO neuspěje ve volbách
14.10.2013 | red
102 příspěvků
-
Házet perly sviním by mělo větší efekt než komunikovat s tebou.
-
Opilče prober se - pokud máš menšinu jsi v pr..li. Chce to jít na léčení.
-
socani jsou favority voleb? ani náhodou!! poté, co v Parlamentu celý ty roky ukazovali svoji nemohoucnost a neschopnost něco smysluplně řešit, tomu nevěřím.. kritizováním, arogancí, aférami a nesplněnými sliby by už konečně měli odradit spoustu svých zabedněných voličů. teď je převálcují Zemanovci a komouši.. ODS se do PS nedostane, TOPka bude ráda, když udrží to, co má, VV jsou mimo a Okamura taky. Takže má vize: Komouši, Zemanovci, Babiš, a pak ti ostatní *12* *11*
-
Babiš byl pouze ve správnou dobu na správném místě - jinak jsem ve vedení firmy a Babiše znám 30 let - nikdy bych ho nevolil. Přečtěte si pořádně jeho program je populisticky o ničem. Zaměstnává spoustu lidí a přibližně tolik o místa připravil. Jeho finanční propojení na všechny strany (není politik z parlamentních stran který by neby historicky na jeho výplatních listinách - mimo komunistů) je evidentní. Má pouze strach, ž vyhrají komouši a tyto vazby přetrhají a jeho penězovody a úvěry budou v háji. Za své nekoupil nic, některé úvěry skončily v konsolidačí bance - a o tom to je. Jed to jen další zoufalý pokus pravice se po TOP udržet u moci a koryt. Buhužel se na jeho koblihovou kampaň nachytají prostoduší
lidé jako jste Vy. -
Řekl bych že máš pravdu. Už mám v hlavě jasno!
-
Kdo u nás začal používa jako první negativní (lživou a podrazáckou) kampaň? ČSSD! Proč? Protože nemají co nabídnout - mimochodem - oni to snad i vědí. Volím Babiše, horší než socani být nemůže!
-
aha...takže volby jsou jen k tomu aby se Jandák zase dostal ke korýtku...!! Už jsem to pochopil!!
-
Jako lékař ti dám radu,běž navštívit psychiatra soldere.
-
Solder,jen co se dostanou ke korýtku, to uvidíš a uslyšíš to jejich chlemtání .Ani u korýtka nebyli a soudruh Dolejš byl ochoten prohlasovat za 1 milión cokoliv a panu Kalouskovi,té největší škodné Ti,co budou volit komouše,ať se propadnou do pekla horoucího
-
Původně jsem zvažoval ČSSD ale vzhledem k aroganci jakou ted mají jim hlas nedám ani náhodou a věřím že si tímto odradili více voličů.
-
Zjevila se mi ve snu Jiřinka Švorcová a ukázala mi nový směr!
-
Ono je dost pravděpodobné že aji já řeknu staré aby sme volili Babiša.
-
Ty volíš komanče, tak nekecej, no ale ono je to stejné. *11* *12*
-
P´čo, proč bych to dělal?
-
.. a kde proboha tento vzdělaný člověk, /který bude volit KSČM/ studoval?....
-
A Ty jsi V.l korunovanej!
-
az pujdes k volbam namaz si chleba "kvalitni" jatrovkou hame a jdi, Ale cestou si precti slozeni a jeste si to poradne rozmysli *3*
-
Já sice rodinu nemám, ale budeme ho volit celá hospoda!
-
... to koukám, a v kterém to státě že jste to žil?
-
Celá tvoje rodina je mentálně postižená. Takoví by neměli mít volební právo.