Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale neprávem propuštěné odsouzené zlodějce Tymošenkové Západ majetek nezmrazil.
    Tato zlodějka se chce stát dokonce prezidentkou a pokud náhodou uspěje budou ji
    občané EU dotovat z vlastních daní.
    Není divu že její manžel podnikatel který také zázračně zbohatl když byla manželka u moci
    našel útočiště u nás.
    Naše země je rájem pro mafiány všech druhů a stranických barev.
    • Juro Juro ty jsi ale chytrý.Nejsi náhodou pos.aný?
  • Janukoviče netřeba litovat. Je to jenom jedna z ukrajinských sviní, které rozkradli co mohli a od vyhlášení samostatnosti nebyly schopny zprovoznit alespoň primitivně fungující stát. Je to stejný hajzlík jako Tymošenková, Jaceňuk a nebo Turčynov.
    Tak si pokládám otázku, jestli má Ukrajina vůbec nějaký lidi, kteří disponují schopností dělat normálnější politiku. Jestli to není genová záležitost. Jestli ten národ vůbec má na to, aby normálně fungoval. *7*
    Četl jsem na toto téma zajímavou úvahu, která se opírala o fakta. V podstatě každý evropský národ má historické i současné osobnosti, které něco dokázaly na poli vědy a kultury, které se uplatnily v celosvětovém měřítku. Mají je i tak prťavé národy jako Češi a nebo Slováci. Co má velká Ukrajina? Básníka Tarase Ševčenka. To je asi tak všechno. Autor té úvahy pátral a pátral a vypátral pouze vůdce povstání a hrdlořezy typu Stepana Bandery.
    Nyní je jasné, že Ukrajina se rozpadne. Východní část se stane ruským satelitem a nebo později přímo členem RF.
    Kyjev a západ, co s ním?
    Nevím jaká síla a nebo zázrak z toho dokáže udělat normálně fungující stát. Kyjev přijde o lukrativnější části země a časem i o poplatky za tranzit plynu. Z čeho budou oligarchové krást, aby si udrželi autoritu menších zlodějů vykonávajících jejich vůli? Zpočátku asi peníze MMF. Ale co potom? Přidá Ukrajina do svých dějin další hrdlořezy?
  • Švýcaři tak reagovali na podezření z praní špinavých peněz. Nyni staci podezření, za valky nestacila ani 100 procentni jistota.Švýcaři se v tom vyznaji, za valky uspesne prali špinave zlato ze zubu zavrazdenych, penize vsak jak rika pan poloprofesor nesmrdi. Co takhle si jeste vzpomenout na zlodeje, vrahy a prace kradenych penez Julcu,Jacenuka, Turcinova a jine kluky vykuky, banderovske nedouky.
  • Hlavně že to nepřevedli na účet s podobným jménem "Janoušek", ten tam má také 4mld a není žádný president pouze Mazánek-lobista-šofér!
  • tleskám, a co účty Tymošenkovic rodiny a Jaceňukovo účty a dalších? taky zmrazeny: Výborné je, že účty fašistických pohlavárů jsou stále ještě po starém způsobu dokonale chráněny
  • ve Švýcarsku mají uloženy peníze všichni diktátoři,švýcaři okrádají celý svět to je ta jejich demokracie *16* okradli i nás proč nevrátili peníze za MUS?Je to verbež zlodějská,jen co okradli židů za druhý světový války *16*
    • protože píšeš o tom co neznáš, tedy peníze za MUS - protože se k nim- tedy penězům naše vláda nepřihlásila viz vyjádření člena vlády Kradouseka a další vykukové hlásali do dnešní doby, že se prakticky nic nestalo, tak proč by vraceli? sami od sebe bez našeho přičinění- kde to žiješ člověče?
  • Pak si někam pošli prachy. Politika je ve všem. Strejdové od fialových krav chtějí být hezcí - co od EU a Amíků potřebují?
    • Nepotřebují nic -- plní jenom rozkazy SANHEDRINU.... *9*
  • Že Timošenková kradla je soudně prokázáno ale jak to, že její konta a konta jejího manžela nejsou zmražena ? A co konta těch kdo rozkrádají naši republiku, našich zlodějů ?
    • Soud v režii Janukovyče ??? Velice důvěryhodná instituce .
  • Kdypak asi dojde na naše chudáky a lá Jnoušek Ritig a další i politici. Už aby to bylo.
    • Dojde na ně,až je budeme rovnou střílet,protože z hajzla už nikdy nic dobrého nebude a tím nemyslím jen ty dva.A nebo ještě v jiném případě a to,že bude opravdu u nás uplatnována demokracie,zatím je zde oligarchie a jiné zrůdnosti.
  • A že si toho chlapec nakradl co? Vyrovná se těm našim šmejdům. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit