‚Jděte domů, Rusové. Než bude pozdě.‘ Vzkaz, který Pavel zanechal na Ukrajině
-
Proč máme takovou smůlu na prezidenty? 😯
-
Chudák Putin, ten z toho vzkazu nebude moc spát.
-
Bože to je ale loutka 🤣🤣
-
-
Není pane Zdeny 75. Byl nejvyšším ofícírem NATO v ušatém žoldu a chová se naprosto kontinuálně. Zradil jednou, podruhé by mu to už neprošlo.
-
-
Kdo jednou zradil, marně slibuje věrnost.
Moliére------------------------------------------------------
„Kdo jednou zradil, zradí (i) podruhé."
-
-
Ale pěkně vypadá, mile se umí usmívat a vůbec je to fešácký kašpárek; navíc i vydíratelný skrze svou minulost. V případě, že by to bylo potřeba, kdyby se chtěl třeba cuknout od vodítek, určitě by se našlo něco, co se nešťastně šťastnou náhodou nedostalo do stoupy. 😐
-
A přesně takové loutky v čelech členských států EU i NATO potřebuje.
-
-
Pán Bůh dej aby nás při zdravém rozumu zachováti ráčil, s takovým prezidentem je to na pováženou!
-
Než bude pozdě ? Vždyť válka trvá přes rok a Ukrajina mohla ukázat co umí a mohla dávno vyhrát, tak proč se tak nestalo ? Náš prezident je opravdu srandista........
-
-
Ukraina zatim ukazala co umi. Jak se Putka kasal kdyz zacal valku, kde bude za 10 nebo kolik dnu a zatim sedi nekde ve sklepe.
-
-
Je úsměvné ,když nomenklatůra čmárá takové poselství, před léty by ta jeho manželka za takovou věc hnala vojáka před vojenský soud.
-
-
Ten tak mění názory že je pro smích
-
-
"Jako velitel jsem svým vojákům vždy stál po boku. Dnes už to není moje role. Přijel jsem, abych jim dodal odvahu."
Jenomže tohle už nejsou jeho vojáci. Řídí je instruktoři NATO a cvičí jejich spřeženci instruktoři, kteří jim de facto velí. Ptal se PP těch vojáků, zda se jim chce umírat pro větší slávu NATO?
-
Škoda, že tam nezůstal
-
Ó náš překrásný a statečný, charakterní Pavel Veliký Chrabrý. To bude mít ten zapšklý Kreml těžké sny.
-
-
V Kremlu jedou všichni na Fentanylu, tak toho moc nenasní.
-
-
A copak šmakuje klukům v Kyjevě? když už máte ověřené informace. Boršč?
-
-
-
Ten se nám vybarvuje , jako chameleon.