Přejít na výpis diskuzí
Jdete k volbám, nebo na to kašlete? Přečtěte si, co způsobíte
10.1.2013 | red
99 příspěvků
-
Až se půjde volit znova tak typuji,že na každého to bude aspoň o 41 000kč víc!
Nyní je to 159 000 korun tak se sázím aspoň o dest piv,že to bude na osobu těch 200 000!
Tak má to cenu někam chodit?
http://www.novinky.cz/ekonomika/289908-statni-dluh-stoupl-na-1-668-bilionu-korun-kazdy-cech-dluzi-159-tisic.html -
-
podpořit ekonomiku v nejbližší hospodě je taky možnost. Jo volba prezidenta toho moc nezmění ale to není důvod nejít na procházku.
a snad nikdo nečekal, že by státní dluh mávnutím kouzelného proutku zmizel, z těch napučovaných penež jsme měl a máme užitek všichni, nejen ti nahoře. Tím nechci říct že by se ve velkém neplýtvalo penězi -
-
Třeba tuneldědek ten dluh odmázne on to umí je borec
kolika zlodějům amnestií pomohl.Jejich nakradené miliony
jsou jejich,a ty co je o ně obrali mají smůlu .Ovšem až je pustí
aby nedopadli jako Mrázek --jsou tací co za prachy udělají cokoliv. *16*
-
-
-
Mým jediným kandidátem a majitelem mého hlasu je Karel Schwarzenberg. Jako jediný je státník, který má zkušenosti v diplomacii. Jako bývalý kancléř má velký přehled o chodu úřadu, do kterého kandiduje. Je respektovaný v zahraničí. Je mi smutno při pohledu na předvolební průzkumy, když vidím, jakou podporu má Miloš Zeman. Je strašné, jak je český národ zapomětlivý, když preferuje do svého čela takového hulváta. Někomu stačí jen na pár let sejít z očí a má našlápnuto. Nejjasnějším propadákem volby tipuju Janu Bobošíkovou. Ta dáma je nesoudná. Odevšad ji vyrazili a stále se pokouší o nové posty. Připadá mi, že se jednoho rána probudila a řekla si. "Co jsem ještě nezkusila? Co třeba prezidentka?"
-
-
Tak to zatím doppadlo, jak jsem předpokládal. Postoupil hulvát a můj favorit, Bošíková vybouchla jako saze v komíně. Takže Karle pokračujem a doufám, že i uspějem.
-
Se prober! Schwarzenberg se nedostane ani do druhého kola
-
-
Z toho mám vyvodit, že je lepší dát hlas někomu, kdo má šanci pro druhé kolo? Vypadá to tak, že se rozhoduješ ne podle osobnosti, ale podle toho, jak svým hlasem zvolit menší zlo.. Pokud je to tak, tak Tě lituju, protože na to přijde doba až v druhém kole.
-
-
Schwarzenberg pro mne žádná osobnost není!!! Navíc nechci starého prezidenta, který všude jen chrápe. Mému kandidátovi bohužel nebylo umožněno se prezidentských voleb zúčastnit, takže nevolím nikoho!
-
-
Pak jenom tlacháš a svůj hlas znehodnocuješ. Je to Tvá volba. Na to má každý právo.
-
-
Svůj hlas bych znehodnotil, kdybych ho některému ze "9 statečných" dal. Hlavně bych ale znehodnotil svoje svědomí!
-
-
-
-
-
Jak je respektovaný to vidím každý den víza do Kanady,dva Češi zadržovaný v zemi EU Řecko již cca 5.měsíců atd. můžu pokračovat uznání mafiánské Černé Hory.Jinak podpora Zemana a Fischera je jasně v kompetenci STB.Volím Franze nebo Diensbiera.
-
-
Okamuru vyšachovali a tak vážně hrozí, že na zdi bude viset uslintanej Zeman. Původce opoziční smlouvy, která odstartovala ekonomickou kriminalitu.
-
-
Je téměř jedno kdo tam bude, protože kdokoliv vstoupí do politiky, stává se z něj přirozeně lhář. Oni lhát musejí, jde jim o koryta, pokud se ještě někdo k tomu zaštituje politickou odpovědností, pak je to ještě větší podvodník, protože co je odpovědnost vůči občanům, nebo jak může být politická odpovědnost více, než občan který ho zvolil! Proč takový prase dá hlas v senátu a v perlamentu něčemu, co přímo poškodí lid, popřípadě jako hlava státu to podepíše, většina kandidátů si tím prošla, nemají šanci a právo být voleni!
-
-
Žádám, abych byl zbaven volebního práva! Pokud jsem někdy v minulosti volil, tak jsem ublížil občanům této země, ublížil jsem své rodině a sám sobě.
Jakýkoliv mnou podpořený politik napříč politickou strukturou se vždy zachoval tak, že lidem v České zemi nepomohl, ale naopak se napakoval a lidem stížil jejich životní podmínky, minimálně zvedl ruku pro zvýšení daní! -
-
Mluvite mi z duse, nestava se to casto....
-
-
O Roithové,Fischerové a Francovi zatím nevylezlo žádné svinstvo.Bobošíková,Fischer,Zeman a Sobotka potřísněni hnojem bolševizmu!!!Dienstbier
snad,starý kníže-snad pro jeho krásnou češtinu a umění relaxace kdekoli.100 % nevolitelné vše,co kdy stálo blíž tomu,co na Hradě sedí dnes!A tak nevím,nevím,zda jít volit nebo na procházku do urnového háje. -
-
Víš Dany co je na věci nejsmutnější? To co sedí na hradě je bohužel chytřejší , než všichni kandidáti dohromady. Je to smůla, co? *1*
-
-
volte avatara jeste neni ve vleku politiku a podvodniku.....
-
-
To by byla ostuda až někomu podá ruku s plísní na nehtech.
Asi je pěkné čuně no AVATAR co dodat. Hnus !!!
Stejně už je vybráno -to vše je jen divadlo ať se nenudíme
a necháme tuneldědka napokoji. *16* *16* -
-
Vol Franze a nepindej!!!
-
-
Ani náhodou prolezlého plísní žluté zuby o kartáčku na zuby a pastě asi
v životě neslyšel --to radši budu volit opici jsou hezčí.Každý blbec si o
sobě myslí že je ředitel zeměkoule .
-
-
-
-
U nás neexistuje přímá volba prezidenta, pouze je nám "usmrknuta" možnost ukázat na někoho, koho si tam dosadily vládnoucí politické strany a naše stranicky nestranná justice.
Nelze-li si vybrat, půjdu k volbám, ale vhodím prázdnou obálku, aby si můj hlas nemohli rozdělit předem určení vyžírkové -
Volte hovn* 1, hovn* 2, hovn* 3, hovn* 4, hovn* 5, hovn* 6, hovn* 7, hovn* 8, hovn* 9. Mno pořád volíte velký hovn*, aneb vůně byla vypuzena smradem.
-
Blbečci, co je zde vidím, vůbec neví, která bije. Jejich názory nikoho nezajímají.
-
Neni koho volit jediny rozumny kandidat byl odstaven
-
-
Okamura? Tak toho taky radši ne... podnikat umí, ale o politice ví bohužel prd... a ještě ke všemu by mu nebylo proti srsti navrhnout vládu KSČM a ČSSD. Proti levici se musí bojovat, protože se snaží násilím změnit normální chod společnosti, rozvracejí ji jako kdysi v rocích 48, kdy z naší země udělali zemi jako je dnešní KLDR.
Samá podstata levice je nepřijatelná, je to proti přírodě aby neschopný, chudý a hloupý proletariát vládl chytrému, schopnému, pracovitému a vlastnícímu majetek. Když v sobě člověk nemá žádný potenciál, nebo nemá žádnou vůli aby ho využil, tak skončí volením komunistů, takové lidi nepotřebujeme, naopak jsou jen přítěží pro demokratickou, správnou a slušnou společnost... navíc je to takový národ krys, které nevytváří žádné hodnoty a to co jim spadlo přímo do klína nedokáži v onom klíně udržet, korupce je jejich denním chlebem stejně jako okrádání a vykořisťování bohatých (v demokratických zemích tomu říkají 75% daň nebo akt solidarity). Nejlépe je všechny podřezat jako jako divoká prasata... (nic jiného totiž nejsou, jsou to zvířata, nejhorší a nejméně vyvinutý druh lidí) -
-
O politice vědí prd všichni co tam jsou,protože každý politik má půd sebezáchovy,ale tady ne.Budou se divit až to začne pak budou křičet unisono já nic já muzikant,to oni.Výchova je v rodině a genech a to Okamura má a řekl to co ví celý připo... národ,ale on to řekl nahlas.Proto volím Franze nebo Diensbiera.Škoda,že tam není poctivý komunista,ale jen odrodilci Fischer,Sobotka atd.
-
-