Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Alergie tady je jako problém už několik tisíc let. Teď se o nich jen více mluví a s novými látkami přicházejí i nové intolerance. Nemluvím teď o alergiích, které vypěstují matky tím, že prsotě děti nepouštějí ven. My třeba využíváme taky ekologické čistící prostředky Laco, ale jak říká jeden dětský psycholog. Když jde dítě ven, tak se musí ušpinit a občas sníst i nějaký ten písek.

  • Zkuste najít v hypermarketu trávník, do kterého byste si mohli lehnout.

    Proto "Nevaž se, odvaž se" a prožívej neděle účelně a zábavně nákupováním v nákupních centrech. Denně na nás útočí za tím účelem reklamy na bilboardech, v televizi,rozhlase, prostě všude. přece je neoslyšíme (když jsme si je v cenách zboží draze zaplatili, za reklamy bylo jen vloni vydáno cca 65 miliard Kč).

    A alergie? Ty si také s "éčkami" kupujeme. 

  • Alergie atd., jsou tu už přirozeně miliardy let..Odolnost proti nim., je hodně závislá, mimo na genetické výbavě atd..i na jisté "proočkovanosti" jedince, hlavně díky přirozenému pohybu i přímému kontaktu v daném "nečistém" prostředí..tím i často ke zvyšování tolerance a obecné odolnosti.,kterou současné lidstvo, hlavně ve vyspělých zemích.,co si vytváří stále více sterilnější i izolovanější, životní prostor atd.., zcela logicky ztrácí a tím i ztrácí přirozenou imunitu proti mnoha alergiím atd...Navíc se používá v dnešní době tolik chemie atd., což dříve nikdy nebylo..Dnes už si děti, ale ani dospělí moc nedovolí a nakonec ani nechtějí., často nemají ani kdy a kde..normálně i přirozeně např. ležet v trávě, hladit jednou rukou králíka druhou jíst vlastníma rukama připravené jídlo, konzumovat ovoce přímo ze stromu, či keře, zeleninu rovnou ze země, pouze opláchnutou z hadice, chodit bosí po zahradě atd..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit