Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Zřejmě už Demokraté jak za komančů zakazují vlastní pravdu -Čaputová má opravdu na Slovensku s podvody problém a Havla na Slovensku opravdu vítali vajíčky-to kvůli němu byl na Slovensku odpor vůči Čechům který už odezněl třeba v Dubnici nechal Havel zavřít ze dne na den zbrojovku a na dlažbě skončilo 3000 zaměstnanců to jsou fakta která Demokraté zamlčují !!!

  • Její Excellence, presidentka Slovenska, paní Z. Čaputová, je naprosto svébytná žena.

    Přirovnávat ji ke komukoli je více, než nesmyslné. Nota bene k panu presidentu V. Havlovi, 

    který působil v úplně jiné politické i společenské situaci...

    • Pavel.Jegl

      Žádné přirovnání neplatí absolutně. Viz výklad:

      Svou politickou a hodnotovou orientaci Čaputová během návštěvy Česka projeví třeba tím, že položí květiny ke hrobu Václava Havla. Ostatně, když měla v rozhovoru pro Radiožurnál zmínit českého politika, kterého si nejvíc váží, bez váhání jmenovala prvního českého (a před tím československého) prezidenta. Není divu, nová slovenská prezidentka se zrodila ze světa občanských iniciativ, z prostředí, ke kterému měl Havel blízko. 

  • Slováci jí přezdívají "lži advokátka". Jako advokátní konspicientka si psala denní praxi 200k m od bydliště. Tedy jakože měla jezdit denně 400km. Takové neobvyklé. Jak už nenajde odvaho, toto přečurání přiznat, dá se očekávat další a další kotrmelec.Navíc se u advokáta očekává určitá morální vyspělost.....Tady spíš vyčpělost.
  • Než byla zvolena slezla se s Hloupým Karlem. Starý blekota byl moc moc rád. Nyní přijede a neznalá poměrů se sejde se zdejším arcidarebákem Nějakým Halíkem.Tím Halíkem ,který nám všem vytýká averzi k přivandrovalcům. Tím Halíkem který podváděl při opisování odborných textů. Tím Halíkem kterého se část cirkve právem straní. Není zas úplně hloupá. Ví přesně s kým šla na pivo. Takže Mařeno, to jsi se tady moc nezapsala.Chováš se tady jak neřízená střela.

  • Babišovi voliči jsou normální pracující lidi, kteří Neřvou, Nepředvádí se na demonstracích, dokonce ani v diskuzích Neexhibují, protože chodí do práce a věnují se svým každodenním starostem. Zkrátka necítí potřebu někde vyřvávat, protože svoji podporu vyjádřili u řádných voleb. Podle průzkumů si pak za svojí většinovou volbou stojí. Místo planého šermování nějakýcmi podivnmi procenty, se snažte získat procent více než Babiš. Musíte se zkrátka víc snažit, hlavně ovšem u voleb, kde se vše rozhoduje.
  • Chvála Čaputové z úst Halíka je jednoznačně negativní signál, jako kdyby Čaputovou chválil sám vládce pekelných sil. Na seriózní hodnocení Čaputové ve vztahu k výkonu funkce prezidenta je ještě brzy. Je ovšem nabíledni reálný předpoklad, že paní Čaputová bude zvětšovat svůj škůdcovský potenciál a já jen doufám, že nevybuduje tak velký škůdcovský potenciál, který by mohl rozklížit jednotu států V4 v odporu proti budování eurohujerské diktatury.
    • Bude dělat to, na co ji někdo připravil a sponzoroval ze zahraničí. Připomenu i toho dalšího nového presidenta - komika Zelenského. Není to tragické? Vždyť si je porovnejme - čím už prošli a jak jsou zkušení-připravení na takovou funkci. Neumí naprosto nic. Figurky, kladeči věnců. 😈

      • Ten nas je take nesvepravny a u tech vencu upravuje stuhy - nekdy...

        • KIMCID

          On tam byl dědek Kníže to jsem nevěděl

    • U soudruha z Vejprt asi zase propukla schizophrenia eurohuierica. Zjevně si zapomněl vzít léky a k tomu ta vedra... Svými bláboly jen soudným lidem dokazuje, že pí Čaputová byla dobrá volba. A otírat se o p. Halíka... to jen dokazuje nízkou inteligenci a nízký charakter a možná je za to placen v rublech.

      • josef.chmela


        Ty máš zase schizophrenia rusohuierica a to permanentně. To jen dokazuje nízkou inteligenci a nízký charakter a možná jsi za to placen v dolarech.

      • Fakt mě nikdo neplatí v rublech - a o panu Halíkovi si myslím,že je to jen jeden z typů katolického fanatika. Četl jsem několik jeho článků a viděl několik jeho vystoupení. Za líbivými slovy je nesnášenlivost, nenávist. Ani církevní obec na něho nemá jednoznačný názor. Ne to já - ateista. 

        Je to jen můj osobní názor a nikomu jej nevnucuji. Kdo chce, ať si jeho fotografii klidně vyvěsí nad postýlku. 

        • KIMCID

          No rozhodně jsou vždy jeho ústa plná jedním ze sedmi smrtelných hříchu.Ale co on si odříká pár otčenášů že .

        • Já jsem odpovídal na názor nicku Vejprtsky. To jste Vy???😯

          Jinak samozřejmě nikomu neberu jeho vlastní názor, i když s ním nesouhlasím.  😉

  • josef.chmela

    Pokud je Čaputová Havel v sukni, tak Bůh ochraňuj Slovensko.

    • Kdyby Čaputová byla zeMAN v sukni, tak by Slovensko neochránila ani pomoc boží.

      • KIMCID

        Já s ním problém nemám mě nevadí. Chleba nebude levnější ať tam je či ne.

      • josef.chmela

        Naopak. Slováci by si mohli blahopřát k dobré volbě.

  • No a teď trochu toho střízlívějšího pohledu na paní Čaputovou.

     Průvodní foto ukazuje, že to s chrupem této ženy nebude tak dobré, jako s jejími vlasy. Kdo chce, najde si více záběrů, ale tady madam zapomněla na řádnou péči. Za další, kdo ji sponzoruje, bylo  téměř odkryto, tak jen doplním. Od "Goldmanovců" z USA dostala dáreček, 5 mega v našich. Prý za tu skládku. Hlavním velkým sponzorem je firma Eset, která má úzké vazby na velmi významného politika Izraele. Až tak! Funkcionáři Pezinku na video tvrdí, že za to, že se pomyslná  skládka posunula z Pezinku k Senci, nemá ona žádný vliv. Za další, je video, kde ji na skládce  fotí její "přítel", a k dispozici měl celý štáb našeptávačů. Totiž, ona si velmi potrpí, aby byla vždy navenek upravena. Takže nejde o skladku, ale o její pózy aby se "zalíbila". Proto také dostala přezdívku "smetisková princezna". Za další, investigavci oslovii jejího "přítele", zda je její partner-přítel. Bylo to telefonicky. Nebyl na to schopen odpovědět a žádal o email, aby na něj-později, odpověděl. Za několik hodin se sám ozval a potvrdil, že je "přítel". Skokem v čase, před vlastní inaugurací ho tato květina odkopla jako psa...už není přítel, už je ex přítel. Investigavci také odhalili, že v  sídle její advokátní kanceláře, není vše tak, jak by formálně být mělo. Na schránce bylo uvedeno:Zuzana Čaputová. Jenže, to nesplňuje normy na to, že jde o advokátní kancelář. Současně k tomu bylo zjištěno, ze paní advokátka vykonává svou praxi neoprávněně. Totiž, neabsolvovala se na povinnou praxi u renomovaného právníka!  Toto vše bylo odhaleno a nahlášeno. Výsledek? Aby se vyhnula postihu, tak okamžitě "zažádala o "přerušení advokátní praxe". 

    Za další, ve volbách bylo zjištěno "X" pochybení. Ve financování jejich voleb došlo k porušení maximální možné částky. Co je daleko horší, byly zachyceny tisíce falešných hlasovacích lístků. Kandidát na presidenta, který neuspěl, JUDr. Štefan Harabin, předseda Nejvyššího soudu (!!!) podal stížnost. S více body, které zatím nejsou na veřejnosti-logicky, známy.  Stížnost podal dva měsíce před inaugurací. ÚS-kam byla stížnost zaslána, se ale stížnosti doposud nevěnoval, i přes urgenci JUDr. Harabina. Hrozilo totiž to, že pokud se ve zrychleném jednání stížnost nedořeší, a dojde k inauguraci, bude tímto porušeno právo. Volební proces totiž nebude řádně ukončen. Co hrozí? Stížnost k evropskému soudnímu dvoru a s velkou ostudou nové volby. Předseda ÚS Slovenska těžce porušil právo! Mohl a měl zabránit této situaci, ale ignoroval právo. Bylo by to možné v Rakouskou? Nebylo, tam se pro zjištěná pochybení volby opakovaly. Jak toto dopadne? Nevím, ale JUDr. Harabin je soudce. A osobně se domnívám, že to dotáhne do konce. Zatím musí čekat na verdikt ÚS. Teprve po skončení může podat stížnost k ESD. Paní Čaputová toto velmi dobře věděla jako "právníčka" evidentně nedbalá práva, viz výše, sama neměla zájem, aby se její inaugurace nestala fraškou.  Takže situace na Slovensku a adorace paní Čaputové je nebezpečná hra o právní stát na Slovensku. 😈

    • Alfizhadku

      Joo, pěkné trolleni,jen co je pravda

      • To není trollení, to byla fakta. Ověřitelná fakta. Nic osobního. 😈

        • Pavel.Jegl

          „Ověřitelná
          fakta. Nic osobního
          …“ 
          I tohle, Tiradore:? … před vlastní
          inaugurací ho tato květina odkopla jako psa

          A zmanipulované volby? Strohá data - První kolo: Čaputová
          40 procent, Šefčovič 18… Druhé kolo: Čaputová 58
          procent, Šefčovič 42

          Zfalšovaná? Budiž, dá se leccos
          zfalšovat, když je rozdíl v desetinách procent. Ale zfalšovat stovky tisíc
          hlasů?!

          Jděte, Tiradore, k šípku
          s takovou konspirací.



           

          • To jsou fakta,  vše je dohledatelné. Jak to focení u prázdné jámy v Pezinku s celým foto štábem, tak je zaznamenaný telefonní rozhovor, zda je "přítelem, nebo není" až po to, že se s ním Čaputová "rozešla". Nic jsem si nevycucal z prstu. Zdrojem těchto informací je zejména JUDr. Harabin a redakce investig. novinářů  Ginn.sk. 

            Vyjádření JUDr. Harabina, 2 dny před inaugurací zde:

            https://www.youtube.com/watch?v=c1xpfi3h2RM 

            Podvod při volbách se odhaduje u cca desítek až stovek tisíc hlasů. Každopádně to je podvod. A pokud někdo podal stížnost,tak měla být vyřešena do inaugurace. Zejména, kdyby šlo o "prkotinu". Zavřeli by ústa Harabinovi a všem. Nestalo se tak! 

            Tak si počkejme, jak bude vyřešena ta stížnost a na další kroky JUDr. Harabina. 😈

            • Pavel.Jegl

              Takže fakt statisíce zfalšovaných lístků! Bingo! A že to takovou kupu zaznamenal jen Harabin?

              Dál už nechci polemizovat, končím, jen dodávám tento link - přehled o informacích a dezinformacích ve volbách slovenského prezidenta je tady:

              https://antipropaganda.sk/dezinformacie-konspiracne-teorie-v-slovenskej-prezidentskej-kampani-2019/

              • Reakce na příspěvek:

                Odkaz jsem si přečetl a toto nebyl ten šťastný příklad, který by porušení práva ve vztahu k neukončenému  volebnímu procesu jakkoli komentoval. Tady šlo pouze o jakési primitivní "hejtování" na  JUDr. Harabina 

                Naopak, jsem zvědavý, zda jste i Vy shlédl video, které jsem zde dal k dobru. 

                Tady posílám další odkaz na rozhovor s JUDr. Harabinem, který reaguje na dotazy k tomuto tématu.  https://www.youtube.com/watch?v=uPhit-DtSlA

                • Reakce na příspěvek:

                  Nick triador - Nešlapte panu Jéglovi na květinky!! 

                  Dobře, nemusí nám náčelnice Čaputů konvenovat, ale nic se nemá přehánět. Slováci si jí zvolili, tak jí prostě mají. Uvidíme, co se z ní vyvrbí. 

                  Stejně tak, ajo někteří fanatici nesnáší pana Zemana, my se musíme smířit s touhle dámou. Myslím, že volby byly demokratické. 

                  • Reakce na příspěvek:

                    Nic se nesmí přehánět? Zveřejnil jsem fakta. Ne své osobní domněnky. 

                    Volby byly demokratické? Od zahájení do konce? Jistě že ne. 😈 Protože by se nestalo to, co se stalo. Porušení práva, chcete li zákona. Demokracie bez dodržení práva není demokracie ale anarchie. Nebo totalita. Nebo banánová republika.  A jen připomenu, Rakousko a Venezuela (Slovensko). Velký rozdíl. 😈 

  • TheGGG

    jestli je jak Šáša Váša Humanitarní Bombarďák, tak to je slovensko v pr*eli už teďka... spíš to ale bude jen neškodné aktivistické telátko, než nebezpečný rozvraceč země

    • Alfizhadku

      No a raději nebudeme pátrat,co jsi ty.Nic pěkného by se neobjevilo 

      • Tématem je ale Z. Čaputová, že? Tvé osobní animozity si řeš jinde. Zatím jsi k věci nedal ani písmeno!😈

  • Jen mám takovou obavu, aby pan prezident zase nevypustil z pusy něco rádoby vtipného (rozuměj trapného). Snad se bude držet protokolu. 

    Kdo je vlastně teď šéfem prezidentova protokolu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit