Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je čas fuhrer Merkel potrestat...

  • dzixy
    Zdá se, že asi bude pravdy něco na tom lidovém "na každého jednou dojde..." Jenom škoda, že na Merkelovou tak pozdě. Dosud stačila nadělat tolik škody na celé Evropě a její obyvatelích. že je srovnatelná kde s kterým totalitním vládcem. Kolik životů bylo zmařeno její legalizaci islámského terorizmu. No, nakonec i toto je celkem pravdivé ".. lépe pozdě, než nikdy". Včera bylo pozdě. A za své hříchy by měla sakra pykat.
  • Hele od kdy jste na tiscali tak uvědomělí, píšou sem sprosťárny a normálně jsou publikované a teď se můžete zvencnout z obyč slov jako je po_dělat a vy_žrat. Už se tam na těch židlích dohodněte a buďte stejně spravedlivý i ke svým nickům. A že jich tam od vás tady je. Samozřejmě napříč diskuzemi.


  • To je frajeřina po_dělat co se dá a jít od válu, ať si to někdo vy_žere že?


  • Pensijní věk, úbytek intelektu, daný fysiologickým úbytkem mozkových buněk (= závislost na poradcích a pisatelích referátů i projevů) - naprosto realistické rozhodnutí!

    • No jo,jenže právě tohle politici nikdy nedělají.Merklová ani sama odejít nemůže,je tam za někoho,takže kdyby se sama rozhodla,byla by potrestána .Za tím bude jiný důvod-asi že Bilderberg stahuje svého agenta který se už vybil a místo něho dají nového který má ještě důvěru.(?) 

    • V současnosti ona osoba udává, že jí je 64 let při datu narození 17. července 1954. 

      déle, než rok, platí v Německu novela zákona, která umožňuje německým důchodcům odejít do standardního důchodu již v 63 letech. Jedinou zásadní podmínkou je počet odpracovaných let. Ten je pro Němce stanoven na 45 let. Pouze v tomto případě nedojde k žádnému krácení důchodu.

  • Když se daří, tak se daří. 😈 

    "Včera" USA jednostranně vypověděly smlouvu o raketách krátkého  středního doletu, ale Rusko současně získalo povolení pro  výstavbu vojenské základny na Kubě. A hodlá tam umístit právě ty rakety, které USA Rusku vypověděly.  Donalde, vždy jsem tvrdil, že USA nemají diplomaty, ale pitomé Ramby. Za tvoje rakety v blízkosti ruských hranic  umístí Rusoví svoje rakety na Kubě( jistě i v moři okolo). Jak to jen Donaldovi vysvětlit, aby pochopil, že nedotknutelnost USA od ruských raket je totální zbožné přání, ne však realita. Shoříte v pekle, Donalde, vy všichni a i ti kluci za  plentou, kteří nosí jarmulky. Svět se mění, ale ne podle USA, Donalde a Bushi starší, Kissingree, Rotschilde.... ! Vaše neslavná éra končí! Rusko, Čína,  Indie, trošku i Irán, jsou velcí hráči. Větší než USA. Jen mi vadí ta pokaděnost evropských budižkničemů, že nechtějí vidět realitu.  Merkelová to už pochopila. Byla k ní donucena. A takto budou donuceni všichni ti, kteří hrají falešnou kartu.   😈

    • to nezní moc dobře,takhle vypadala karibská krize 

    • dzixy
      Ty jsi teda v.l😯
      • Ale s argumenty. Ty jsi to samé, ale bez argumentů. 😈

  • TheGGG

    a kdy bude souzena za vlastizradu? včera bylo pozdě....

    • vlast Merklové je její peněženka ! 

  • pozitivní zpráva. a teď se kolo roztočí 😀

  • Hrobnice CDU, neštěstí Německa. Stačí pár slov.

  • Nechci hodnotit osobu paní Merkelové, ani jí neznám.

    Osobně si ale myslím, že státy by měli řídit lidé, kteří budou žít v budoucnosti, jakou si připraví svým rozhodováním.

    Chyby paní Merkelové budou napravovat příští generace a snášet jejich nepříjemné následky. To už budou o tuto dámu pečovat někde ve specializovaném zařízení.

    Prostě dáma, či pán v 65 letech by měl (pokud o to nekdo bude stát) poradit, pomoct, ale nevládnout. Takovým lidem je už všechno jedno, oni to "mají za pár." Proto jsem tak rozpačitý, když na prezidenta kandidují téměř osmdesátiletí kmeti. Čest a klid jim, ale ne moc. (a je fuk, jestli je to Zeman, Drahoš nebo oblíbený Kubera - ti už žijí pro sebe, jen pro sebe - všechno lidi kolem a nad 70).

    Předesílám, že sám nejsem dorostenec a Piráty jsem nevolil.

    • dzixy
      I když jsi již kmet zřejmě, jak přiznáváš, hlava Ti již moc nebere. Proč? No teda Tvůj názor na věk politiků a vůdců je přímo hrozně naivní. To, co připisuješ jenom kmetům nad 65 let, mají všichni naši politici na všech úrovních. A kmetů mezi nimi teda až tak moc není. Naopak. ti starší jsou méně škodní, jako ti mladí, rvaví zloději a korupčníci, zneužívající své postavení. Velmi povrchně vidíš náš svět.
      • Když slavil Vrchlický 50. narozeniny, nechal se oslovovat "velebný kmete."🙂

        Možná vidím náš svět povrchně. Je to ale jen můj názor a nikomu ho nevnucuji. Ani Vám ne.

        Jen myslím, že o budoucnosti by měli rozhodovat Ti, pro které bude jejich osudem, ne Ti, kteří se jí nedožijí.

    • A taky by meli mit deti at vladnou tak aby se jim mohli podivat do oci ! Tihle bezpohlavni pohlavari bez deti jako je Juncker, Macron, Merklova atd. Ti vladnou stylem po nas potopa je to netrapi jak dopadnou pristi generace!!! Na volebnich listcich by krom titulu mel byt pocet deti...😉

      • Tak nějak to asi bude.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit