Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bc = blbec celkový.
    Tzv. "Jihočeská univerzita" - studium oboru - proč má kapr šupiny, proč je tráva zelená, vývoj rozvoje pěstování hus, ..... - i to jsou absolventi "univerzity" - naprosto nepoužitelný materiál k čemukoliv.
    Mají "titul" vysokoškolsky vzdělaného "kádra", s ambicemi "managero pozic" -výsledek - no takový jaký je - trubky se vzděláním mizerné střední školy, "honosící" se titulem vysokoškolského kádra, naprosto nepoužitelní i k vyvážení hnoje z kravína.
    • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
      Sklapni KOMOUSI -jen zavidis ze kazdy neni takovy KOMOUSKY tupan jako ty!!! Vrat se k soustruhu delnasi!!! *15*
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano vazeny pratele tedy v tomto pripade se jedna o PODLY utok na soukromy VS!!! *12* Samozrejme kdo za timto stoji se muzeme jen dohadovat no napr. ta zombyje Dvorakova je KOVANA KOMUNISTKA takze zrejme vitr odtud vane!!! *10* Hlavne ze KOMOUSI pouzivaji svy tituly podvodne ziskany RSDR no nekteri si to skracujou jen na Dr. *15*
    • Tak nevím jak tahle, ale obecně jsou soukromé vysoké školy těmi nejhoršími, které máme, takže kdyby zmizely, patrně by to naší zemi velmi prospělo, byť by pokles počet otitulovaných(zas by se ale zvýšila průměrná inteligence lidí vlastnících titul). To vy se svým RSDR (byť maskovaný titulem z ekonomie, nebo možná MBA (mimořádně blbý analfabet) ) asi těžko pochopíte, chápete-li vůbec, co píšou ostatní.
    • P.Bacaláři,jste korunovaný-doplňte si to!
  • Za peníze všechno.Rychložírné vys.školy s titulem Ing.byly i za komunistů.Ale jen v počátcích a byly tříleté.Potom se akce zastavily.To,co předvádí tento kapitalistický režim, je ukázkou ,kam až lze dojít s podplácením.Omlouvat tento způsob nabytí vědomostí je katastrofou tohoto státu.
  • já studoval 13 let základku a zajímá to někoho,také jsem měl dostat diplom *9*
  • No a co je na tom, že to někteří..údajně z 6000 asi 1500 dostudovali za méně než dva roky? Pokud měli titul Dis tak mohou studovat jen rok a mají bakaláře legálně...znám soukropmé vysoké školy, kde mají učitele z praxe a na státní by mohli závidět, že se naučí to co není jen v tabulkách a kalkulačce, ale ze života.. . Je jisté, že monopoly na objednávku začínají úřadovat všude...prostě co nejméně škol, a co nejvíc pod dohledem, a vybírat výpalny jako jinde, a ti co tu řeší tituly bokem.. to je minoritní problém, to tu bylo vždycky, o to tu vůbec nejde. Nejvíc úsměvny je, když hlava státu řekne, ještě s jedním takovým, že tituly nejsou vůbec potřeba, a sami je mají a ten druhý ho získal asi taky takovým způsobem, úsměvné. Ale tragédie je, že tím chtějí lidi připoutat do montoven, a národ bude hloupnout ještě víc, postavené naruby a na objednávkyí. Nebuďte naivní, loby je všude. Ti, co si to umí zařídit tituly dostanou i tak zadarmo, a zbytek nebude mít nárok a půjde jako levná pracovní síla do montoven.
  • Protože pár lidí podvádělo při získávání titulu odsoudíte šmahem všechny lidi s titulem.

    To je zase nelogika pánové. *15* *15*
  • Někteří podnikavci ukrývající svoji pravou identitu pod pláštíkem ctihodného pana profesora či docenta se přizpůsobili duchu doby a klausovsky zvrhlým tržním mechanismům a tak reagovali na uměle vyvolávanou společenskou poptávku po titulech, resp. titulománii způsobem sobě vlastním - nechávají "vystudovat" sebevětšího blba pokud má příslušné finanční zázemí. Dekadence se projevuje všude, celá společnost na základě klausovské relativizace morálních hodnot je prohnilá, což dokazuje panující společenské klima na soukromých vysokých školách.
  • U nás je možné vše, jen není možné postarat se o nás, o obyčejný lid, který tu je a který si zvolit ty, kteří jej okrádají a s tituly za jednu hodiny, mám dva tituly a musel jsem se namakat a učit, - proč jsem vlastně studoval???, ........
  • bezregistrace
    to je to třetí patro kam docházel bácnutej Kvák .... jo kdyby se tu mihl tak že pro něj mám diplom na další titul vzorný sběrač
  • ferda
    To se to tu jen hemží samí s tituly ,a pak i ten parlament podle toho vypadá. Takové absolventy přezkoušet,kdo neuspěje, pokutovat za podvod.To pak jsou BC ,dobří ,jak tu jeden napsal na rovnání králičích bobků do řady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit