Přejít na výpis diskuzí

Je libo sklípkan? Pryč s jedovými zuby a šup s ním do oleje

11.1.2020 12:10
Renata Petříčková   4 příspěvky

I pouhý pohled na chlupatého obřího pavouka u některých z nás může vyvolat pocit hrůzy. Věřte ale tomu, že někde na světě je milují – dokřupava vypečené! A nejen je, ani červy a hmyz nejsou na talíři výjimkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem byl před časem na vojně v Prešově (teď je to vlastně cizí stát, asi jsem sloužil v cizí armádě, snad mne zato dnes nezavřou🙂) dávali nám občas k jídlu kromě jiných "lahůdek" vyjetý motorový olej míchaný se solí, patrně v poměru jedna k jedné, litr oleje z techniky v autoparku na kilo soli. Z neznámých důvodů tomu říkali rybí pomazánka. Zachránily mne vždy suché rohlíky a tatranky z Army. ZLATÍ SKLÍPKANI KDYBY BYLI.....

  • Četl jsem v jakési vědecké studií, že v budoucnu se budeme živit hmyzem běžně, protože to bude jediný dostupný zdroj proteinů a bílkovin. 

    Ještě, že se toho nejspíše nedožiju. Přeci jen máme jazýčny nastavené na jinou stravu. 

  • Jíst se dá ledasco. Vznikají módní vlny pojídání exotických druhů, ovšem tato móda mě nedojímá. Neexperimentuji, nejím to, co je v rozporu s mými zásadami stravování. Kdo chce, ať si dá pavouka, ale ať nevnucuje své móresy druhým. To je univerzální premisa, žít a nechat žít, tedy nevnucovat pavouky,  a další havěť....

    • Teda netusil jsem ze to nekdy napisu, ale s touhle premisou a s Tvym komentarem se vic nez tisiciprocentne ztotoznuju. Ja nikomu nenutim sve skvarky, slaninu a hovezi, tak prosim neotravujtecs pecenymi brouky, uzenymi sklipkany a srač*ama v páře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit