Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ty sušenky pojmenovali ANTARKTIDA, 

    tak budou protestovat polárníci, tučňáci a jiná 

    havěť zde žijící?

  • No a pokud chtějí afroameričané narovnat historické křivdy tak jim je potřeba vyhovět. Jejich předky vytrhli z náruče Afriky, tak proč je tam nyní nevrátit. Jistě by byli mnohem šťastnější než v té rasistické Americe.

  • No tak si říkám, že se musí absolutně všichni na světě dohodnout naložit veškerý vojenský arzenál a v dohodnutou hodinu to vše odpálit.

    Pokud nevidíte důvod ta vám ho rád dám. PŘÍRODA. Ano matička příroda je velmi rasistická. Bílé květy, bílá oblaka, bílé polární čepičky a považte bílý sníh, a ani to slunce není černé. Je potřeba tomuto učinit přítrž. Je potřeba matičku přírodu zničit. Nejlépe spálit. Potom bude vše OK.

  • hm a co je to vlastně ten rasismus? Že je jeden černý a druhý bílý je fakt,to není nic proti ničemu.Pokud ten černý straní černý a bílý bílým to je dobře nebo špatně? Já myslím,že to není ani dobře ani špatně-je to normální přirozený způsob jednání.Tak ať nikdo neosočuje bělocha z rasismu,když jako bílý straní bělochům .Já jako běloch budu dělat totéž !

  • Říkám si kam tato společnost došla. Tady je vidět, že mladí nejsou ženy ani muži. Dívky a ženy nosí kalhoty a vypadají odpudivě a muži nejsou muži jsou to zastrašení babi, který se chovají jako slaboši. Jestli je sušenka taková nebo maková černá, žlutá, bílá je úplně jedno. Afrika je černá. Kuba je černá, Amerika je černá. Lidé se chovají jako magoři. Jednou jsem chtěl vytvořit web stránky, od návrháře bylo keců, že je něco autorská práva atd. Co to jsou autorská práva? Já se uprdnu a budou to moje autorská práva a teď se n ikdo nesmíte udrdnout protože to je pouze moje právo a nikoho jiného.   

  • A možná bychom mohli ještě natírat asfalt a pneumatiky, jen nevím jak to chcete udělat s našimi nedotknutelnými, M. Jackson to zkoušel ale asi to nevyšlo.😯

    • Není rozdíl mezi černou a bílou,černá je jen odstín bílé.Černoši jsou opálení běloši a běloši jsou černoši kterým chybí sluníčko.Všechno ostatní je rasismus,který musí být vykořeněn zakázán a všichni rasisti(t.j. běloši)musí být potrestáni za koloniální minulost svých předků.

      Jestli si myslíte,že jsem si to vymyslel,tak přesně toto žvaní jedna forenzní genetička na You tube.Jednou se jí na to zeptáme a nebude na to ráda vzpomínat.

  • Jejich starosti na mou hlavu... 

    • Asi tak. Tyhle starosti patří zítřku. 

      Kdopak se zastane nás "bílých xichtů", když se cítíme být rasově napadáni?

      Nikdo, protože tu ohavnost pod názvem "politcká korektnost" jsme si vymysleli sami.

      To máme za odměnu, každá černá bota do nás kopne a my pěkně poděkujeme.

      Nebo zapálíme svíčky a vezmeme se za bezmocné ruce. 

  • Jsem 120 % neznaboh. To na uvod. Ale jsem uz vazne presvedcen, ze nekde neco , cosi , uz se na to co tady lidstvo vyvadi, nemohlo proste divat . A z toho duvodu napadl Svet tenhle smrtelny virus . Aby to silenstvi eliminoval a trochu srovnal lidi do late. Proste drive by se reklo trest Bozi , ac jsem tedy ten neznaboh. 

    Nazyvat tmave susenky rasistickymy , jenom proto ze jsou tmave diky kakau ktere na nich je...  Vyclenovat hajzly , nechce se mi napsat zachody , pro jakesi treti pohlavi . Videl uz to treti pohlavi vubec nekdo ? Asi jako Panaboha ze ano ? A argument , Toz vasu p.cu jsem taky nevidel a prece verim ze ju mate , nejak neobstoji. 

    Potrhle 16ti lete koste leta po svete a roznasi vlastne ten smrtelny virus. Se svymi ekologickymi cancy a nesmysly. Ted nekde pisi ze se to taky uz snad nakazilo. Vic bych se divil , kdyby tomu bylo jinak. Ovsem nakazu - to neopravitelne porouchane v hlave- mozek se mi napsat prici, to opravit proste u tehle blazniviny nepujde. 

    Je az neuveritelne kam az tohle vsechno zaslo. Pri ceste do USA , mimo jine napriklad,  obdrzite jakesi instrukce , ohledne pasovych a celnich kontrol atd... Az sem v poradku. Ale ze se v nich doctete , aby jste udavali pohlavi , jake mate zapsane v cestovnim pasu , nemuzete ho libovolne menit , snad podle nalady, barvy polevky,  nebo ceho ....  Neco vic nez sileneho. 

    Kun uz v Senatu byl. Ta civilizace to take odskakala zanikem. Jsem presvedcen ze zanik tehle uz neni daleko take.  Jakou formou to probehne ?? 

    Mimochodem jeste . Pri navsteve WC , jedno pro jake pohlavi urcene , tam dosti casto zbyde cosi skoro tak hnedeho , jako ty susenky Afrika. Jedno ktere pohlavi to tam vytvori , muz / zena nebo treba dnes zrovna to asi 26 pohlavi , nebo jak se kdo citi. Potom se to splachne . Neni to snad tak nahodou znak neucty k tomu tmavemu  kontinentu ? Nemela by se odsouhlasit a uzakonit jina barva toho pragmafaulonu?  A pokud mozno rychle , aby se to stihlo jeste pred tim koncem Sveta. 


    • Bobligu,není moudré přiznávat se,že tvoje,no však víš co,má barvu jako tentononc.To není politicky korektní.

      Teď mi vrtá hlavou jak je vlastně politicky korektní nazývat černocha?Barevně znevýhodněný to asi ne,černý taky ne,negro už vůbec ne,Afričan to asi taky ne,třeba by se mu mohlom říkat nějakým méně častým jménem,třeba Pepík,Franta nebo nějakou profesí-třeba doktor nebo inženýr.Hm...napadá vás někoho něco?


  • Nezlobte se ale delaji si z lidi prxel - dat jim bany na ip adresy a nereagovat. Preci muzu resit rozumnou vec, ne se ridit dexentama s pravdolaskarskou skolou. Jak je mozne ze v te nejlepsi zemi na svete maji Bily dum? Co to je za rasisticky simbol? Ma to byt dum prezidenta nejvetsich parazitu na svete. Ve vetsine pripadu co se tehle kravin tyce co vim se ukaze ze za tim je nekdo z USSA. Neziskovky a vsechno zakazat a jina nez dve normalni pohlavi do dolu. Myslim si ze maji hodne volneho casu na vymysleni kravin. 12 hodin smeny a 15000 mzdu a bude klid. Mistni feministky mi rikali ze je clovek, zena, muz - zena neni clovek, muz neni clovek. Kde to zijeme? Tak jsme co? Asi vylizany dexenti.

    • ......... na svete maji Bily dum? Co to je za rasisticky simbol? Ma to byt dum prezidenta nejvetsich
      parazitu na svete.

      Ono se teď Hradčanům nebo Lánskému zámku říká "Bílý dům" ???

      No nejspíš Ááňňoo neb tam přece v současné době užívá své pyžamové dny největší parazit světa.



      • vanhorne

        The White House, ma America. Cesko ma, The Dark Castle.

  • ..a co změnit název sušenek na "Černý kontinent"? Nebo je už i tohle nekorektní? Pak už zbývá jen název "Kontinent" - to by snad šlo, ne?

    • vanhorne

      Mam dojem, ze i Dr. E.Holub to tak nazyval. Jeste zacatkem minuleho stoleti, celkem dost rozsireny nazev byl " Dark Continent".

    • Naše nezisková organizace vytvořila celou řadu projektů a zábavných soutěží s cílem najít pro sušenky vhodný název. Celkem bylo vynaloženo €750000 z různých fondů. Jednoznačně zvítězil název Antarktida. Máme rádi Antarktidu, všichni milujeme tento kontinent.

      • Gorobilypes

        Je bílá

        • Pane Goro, nejste vy náhodou rasista, když máte v nicku přídavné jméno "bílý"?😉

          • jsem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit