Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl jsem otázku koho volit a po včerejší komedii v parlamentu mám jasno a díky hlavním představitelům Kalouskovi,ODS,KDU , a dalším v hlavní veselohře psané těmito lidmi již 30.let a jejich ujišťováním jak se máme dobře.Ulice to tak nevidí jako ve žvanírně na malé straně.Proto jednohlasně Babiše a hnutí ANO ! Nerad bych se dožil v deformacii,aby omilostněný Kájínek,dr,Ráth případně Babiš byli v tomto státě za celebrity jako po r.1989 a jen se platilo odškodné ze státního rozpočtu montoven a pár zoufalců,kteří ještě věří tomu,že tento demontovaný státní útvar Česko - Slovensko se dá ještě na vlastní nohy.Čapí hnízdo opravdu není OKD,padáky pandury a další tunelované objekty např.Poldi KLadno,ČKD,Tatra ,Praga a další a další.
  • Zeman bude prezident a Babis premier a na tom nikdo nic nezmeni.
  • Jedna věc, proč tam seděli 8 hodin když už na začátku Babiš řekl ať je vydají?
  • Je jednoznačné,že důkazy o porušení zákonů ve všech kauázch chybí.Jsme možná na hraně morálnosti.Ale kolik dnešních miliardářů bez uzardění tuto pitominu přehlíželi.Nebyli na očích.Doporučuji voličům,volte ANO a nedopusťte zmetkům zneužít policie k jejímu předvolebnímu stíhání.
    • vanhorne
      "Je jednoznačné,že důkazy o porušení zákonů ve všech kauázch chybí."
      Je zajimave,ze o tom soudu u ktereho ty dukazy chybely, nebylo zatim v zadnych novinach ani zminky.Kdy a kde se ten soud konal, muzes to prozradit?☺
  • Zamysleli jste se také nad tím, kolik ty pijavice z ODS, ČSSD, TOP09 a další zkostnatělí politici vysáli do svých chřtánů peněz z našich kapes, zadlužili stát a teď se jen bojí, aby jim po volbách nevyschly penězovody od mafiánů, nepřišli o doživotní koryta a nemuseli do hal ke strojům ??? Že by se zas Kalousek vrátil do fabriky do vaťáku? Jeto jen další snaha podniknout proti ANO cokoliv, jasná další akce po totálně prohraných krajských volbách, kde je ANO totálně rozdrtilo....ty *12* nejsou schopný něco nového vymyslet, vrcholní manažeři mění místa po 5-ti letech, tyhle budou snad z parlamentu vynášet bradama nahorů v rukou pevně svírající svý koryta .
  • Celé to hlasování o jejich vydání byla jenom habaďůra pro voliče...
  • Máte pravdu,pane "G".Ve všech případech nebyla řeč o nezákonnosti jednání.Co vy na to,žalobníci?Voliči,nenechte se zdeorientovat,protivníci ANO lžou.
    • josef.servit.9
      Už ta plošná nenávist ODS a KDU s Hermanem a hlavně nenávist Kalouska a jeho party kníže, který peotizákonně znehodnotil Benešovy dekrety!Arogance ministra zahraničí
      je také obludná v ČSSD nemá co dělat§!!Fialu se Zaorálkem strčit do jednoho pytle. Oba jsou nevolitelní?Jinak nesouhlasím s EET u malých firem do pěti zaměstnanců.Nákladově je to neúnosné, až likvidní.
  • Krásně to napsal kritik,plně souhlasím.
    8 hodin tam sedí,bylo jasné,že je vydají,
    ale žvástat pořád o jednom,to by jim šlo,
    kdyby šli zasadit aspon nějaký živý strom,
    určitě by udělali lépe,KAŠPAŘI.
  • falesne divadlo
  • Pořád mi chybí: jaký zákon byl jak, kdy a kým porušen. Neurčité konstrukce zneužívající pokroucené, protiřečící zákony použité k dehonestaci obtížných protivníků.
    • Souhlasím s vámi.Neznám jaký zákon byl porušenJe tam možná jen morální vina.Lidé,buďte si toho vědomi a volte dál ANO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit