Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lenin byl jeden z dlouhé řady masových vrahů, kterých Rusko "produkuje" v každém století několik. Je země posedlá vražděním ve velkém.

  • Lenin-Hitler-Kim Ir Sen-Mao Ce Tung-Stalin-Castro. To je namátkou výběr zločinců! Není důvod o nich diskutovat,kdo schvaluje jejich skutky a  chování je člověk primitivní s neúctou k lidskému životu.

  • "20. června 2020  16:09  V německém Gelsenkirchenu stojí od soboty socha bolševického vůdce Vladimira Iljiče Lenina, kterou ve městě instalovala krajně levicová Marxisticko-leninská strana Německa (MLPD). Slavnostního odhalení dvoumetrové sochy, která byla odlita v roce 1957 v někdejším Československu, se zúčastnilo několik set lidí. Město se pokoušelo instalaci sochy zabránit, zákaz ale zvrátil soud."

    .....

    "4. 5. 2018|Zdroj: ČT24, ČTK Karel Marx je pro jedny člověkem, který připravil cestu těm nejhorším diktaturám, pro druhé jde hlavně o nejvýznamnějšího kritika kapitalismu. Jak jeho osobnost i dvě stovky let od narození rozděluje svět, ukazuje jeho rodný Trevír. Město v souvislosti s výročím v sobotu zahájí velkou výstavu o Marxově životě a odhalí nadživotní sochu darovanou z Číny.„Karla Marxe je třeba chápat v kontextu jeho doby. Za to, že jeho pozdější následovníci použili hodnoty, které formuloval, a slova, která k popisu těchto hodnot nalezl, jako zbraně proti jiným, nelze povolávat k zodpovědnosti Karla Marxe,“ prohlásil v proslovu v trevírské bazilice předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker.

    Největší kontroverze vyvolaly dvě věci: vedle sochy darované Čínou je to účast Junckera na slavnostním zahájení. Šéf Evropské komise už dříve skrze svou mluvčí vzkázal, že nemluvit o Marxovi je téměř jako popírat historii."

    Co si nejdřív zamést před vlastním prahem? 😀

  • janhrom

    No ruští komunisté ano, né rusové.

  • Když Sověti uchopili moc a poté dál páchali nenávistný třídní boj proti kdejakému ševci - tak kdo byl tedy ten grázl ? Pokud vím, tak byl Lenin vyslán ze západní Evropy do Ruska s kufrem dolarů a dvěma komplici s cílem dosáhnout, aby se Rusové navzájem vyvraždili. Zvítězil tam trockismus. V jejich dumě byli všichni až na jednoho židé. Bolševik byl Stalin. Byl bojovníkem proti trockismu. Po Stalinovi zase vládli nesmiřitelní trockisté. A to ve všech socialistických zemích v Evropě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit