Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dearputin.com
    • Díky, můj milý ctiteli.
    • gulag.cz
      • Tam skončí i Putin.
    • Douglas Boyd: 1000 LET RUSKÉ ROZPÍNAVOSTI. Od počátků k Putinovi.

Zajímavé, že mně to server odmítne, že prý je to spam. Ale to propagování kremelského fašisty asi spam není. Je to asi tím, že nepracuji v redakci Tiscali.
  • Jo holt Rusové umějí žít. Je to vyjímečný národ.
    • národ? *1* *1* *1*
  • A není to konspirační teorie, vážené Tiscali?
  • K velké brzdě ruského národa kromě pití je třeba ( a asi to souvisí ) připočíst prudký nárust HIV.Putin dal příkaz, aby se do poloviny 16 našla opatření jak to alespoň zabrzdit.Jsem na ta opatření zvědav, právě pro ten chlast nebudou moc účiná.
    • lidé ruska pijí vodku pro to aby se HIV vypálili, jako u nás moraváci vypalují červa, proto ta spotřeba, nechápu v čem je problém když to funguje, pořád lepší být nakalený, než mít AIDS *3*
  • Chleba taky bude!
  • Vladimír Vladimírovič Putin je nejlepší obchodní značka na světě!
  • Obnovím Sovětský Svaz a bude po hladomoru.
  • Rusko má nejvýkonnější ekonomiku na planetě. Proto ten blahobyt. Nikde jinde na světě si lidé nemůžou dovolit chlastat od narození až do smrti.
  • Rusko....největší cikánská osada na východě...
    aspoň podle chlastu a cigaret. Ale místo vreckového
    nožíka mají moderní zbraně....
    • mauglí, vrať se do džungle v Calais, tam patříš. V Rusku je možná méně cikánů než u nás.
      • V Rusku je vysoký počet Romů...ale já měĺ na mysli bílé cikány,
        co žijí den ze dne na vodce a cigaretě...
        • Bílý cikán? Nejsi rasista nebo soudíš podle sebe?
    • a co je prašivá a zaostalá EU ??
      • Proč v té "prašivé" EU, budoucích USE zůstáváš a neodstěhuješ se do své stepní země zaslíbené, kde se budeš cítit šťastně?
  • když na to někdo má proč né. u nás maji lidi h...o tak si to nemůžou dovolit
    • emigruj tam, do toho blahobytu
      • A neemigrovala tam malinká Simonka, že tady nikde není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit