Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protesty a řvaní před domem Babiše, Hamáčka bylo v pořádku? Podívejte se na reakce koal z té doby.

    Jak jsou najednou citliví, když zažívají vlastní medicínu. Vítek se najednou dozvěděl, že politici mají ženy a děti. Proč mu to nevadilo tehdy? nebyly to jejich děti a ženy. V tom je ten rozdíl. 

  • Ministr vnitra Vít Rakušan odsoudil zveřejnění soukromých adres poslankyň a poslanců, kteří podpořili vládní pandemickou novelu. Vyzval k tomu dnes i ostatní členy dolní komory bez rozdílu politické příslušnosti.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    No já nevím......když chce nějaký samozvaný politruk se sebouschválenou imunitou ohrožovat zdraví a bezpečí mé a mé rodiny, je snad logické, abych měl právo se tomuto zdegenerovanému samozvanci nějak bránit. Jó vládnout jako feudální panstvo na hradě a lůza v podhradí aby pouze robotovala na panském, nechala se ožebračovat, věznit a okrádat oním feudálem, to by se holoubkům líbilo.....jenže časy se mění....FEUDALISMUS KONČÍ A LIDÉ ZAČÍNAJÍ ZVEDAT HLAVY A KONEČNĚ SE PO TŘICETI LETECH PRÁZDNÝCH SLIBŮ A VÝMLUV ZAČÍNAJÍ DOŽADOVAT OPRAVDOVÉ DEMOKRACIE. A z toho mají samozvaní dosud beztrestní feudálové hrůzu......😉

    • smid.karel

      Souhlas !

  • "Chcíplí psi." Aktuální rakovina společnosti.Hnoji všech hnojů. Sice s vtěrkama z parlamentu není třeba jednat v rukavičkách.Jsou dost otrlí a extremně houževnatí.Zejména ti, co se tam vetřeli volebními čachry.Drží se tam zuby nehty.  Ovšem otírat se o rodiny? Jsou jistě situace kdy se doma musí stydět, co to zase ten jejich reprezentant v Praze sprasil. Jen si vyzkoušejte, co to je když vás chrání. Česká Srandovní Policie.

  • josef.chmela

    Vy vládnoucí šmejdi. Když se demonstrovalo před domem Babiše a prezidenta Zemana, tak z těch vašich nevymáchaných tlam vypadlo to, že demonstranti mají právo demonstrovat za práva a demokracii. Když se to samé děje teď, tak je to útok na vaše blízké. Nic jiného nejste než vládnoucí pokrytci a šmejdi v jednom. Vás museli volit  jen zloději, podvodníci, šmedi a pokrytci, protože slušný a vzdělaný člověk by to udělat nemohl.

  • Poškozovat své voliče je v pořádku, ale když lidé chtějí vědět kde ten škůdce bydlí, tak je to útok na jejich blízké?

  • KIMCID

    Akce vyvolá reakcí to holt musí vědět i politik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit