Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čertíku,to si napsal moc hezky.Nevím proč se děti bojí Tebe a ne politiků a oligarchů podivně zbohatlých? Dávám Ti bodík,víc nemohu.
  • Pane aby se mohlo zatočit s korupcí,museli by z Parlamentu odejít všichni kteří tam byli déle jak jedno volební období, muselo by se prověřit hospodaření všech politických stran,jejich napojení na všechny státní a polostátní firmy. Dále by muselo dojít ke zrušení poslanecké a jiné imunity i zpětně z důvodu rozporu se ZLP jelikož jsme si všichni rovni ve svých právech a povinnostech, tudíž nikdo memá a neměl být zvýhodňován nebo neznevýhodňován. Ti politici kteří se pakovali na úkor občanů státu by museli být potrestáni dle míry provinění. Za tím účelem by museli být všichni pracovníci BIS a dalších zpravodajských služeb zbaveni mlčenlivosti a neprodleně zveřejnit všechny info,které mají. Pane podívejte se kolem sebe kolik z Vašich kolegů zázračně zbohatlo, podívejte se na to jak i Vaše strana a její aparát žil nad poměry, kolik bylo skutečně zaplaceno za volební kampaně. Takto bude občan jen doufat, že duše loupežníků v rouše poslaneckém se budou věčně smažit v pekle. PS. rád tam budu chodit přikládat pod kotel, mám v tom praxi.
    Co by si řekl poutník od J.A.Komenského když by viděl Váš poslanecký spolek a Vaše stranické aparáty vč odborářů? Nekřičel by " Hle vidím NEŘÁD"? .....asi by si posteskl že tento přeplácený spolek nemá uši,aby stížnosti občanů slyšel, nemá nos ,aby šibaly vyčenichal, nemá ruce ani srdce aby spravedlnost hájil.... Jak si myslíte,že vypadá prestiž Vašeho povolání Tj. poslanců mezi lidima, udělejte si průzkum a zjistíte že si občané Vašeho povolání neváží a je jim z něj k blití, dle mého názoru se Vaše povolání z hlediska úcty a prestiže řadí až za to moje, tj.. popeláře a topiče.
  • Když se dva perou,tak třetí potichu k.... a nejlepší MF zadlužuje zemi a rychle míří do Řecka...A já se mu nedivím-slunce,moře,antické památky,atd.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit