Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tu?
  • zlej trolle, můžu už jít domů *13* já už nechci naklikávat
  • Je zcela nemožné, aby zde někdo šířil ruskou propagandu!
  • tak strašně zuřit sajmon, děláš překlepy
  • Primitiv soudruh BTW byl zase na ruské ambasádě zaúkolován, dstal stakan vodky a tak tady šíří primitivní ruskou propagandu ve prospěch medvědů z Kremlu. *1* *1* *1*
  • A tady už vůbec nikdo nešíří ruskou propagandu! Vůdce Stálin je mi svědkem!
  • to dá rozum, je to logické....

vivat Ovčáček
  • Teplýho blbce Semjona Gayínka každej pozná, ať má jakejkoliv nick, a vždy je po zásluze odměněn!!!
    Nesouhlasy!!!

CHICHICHÍÍÍ !!!
  • 54% zblblých tupých ovcí je většina? *1* *1* *1*
  • jj simona to tu ničí to je pravda
  • pan prezident ing. Miloš Zeman byl zvolen drtivou většinou občanů ČR a příští volby tomu nebude jinak *3*
  • ruský kolaborant svými kecy zase ničí diskusi.
  • já jsem tady šéf, ty fixlovací homopárku *7*
  • ... ano perfektně si to užívám, teď si narvu do prdeléé mrkev a budu čekat na Simču, pak si čmuchnu k prochcanejm kalhotkám Simonky a bude to super strávený večer a když budu mít štěstí, tak mě Simonka nechá líznout a to se snad poserůů štěstím :)))
  • Včerrra to bylo parrrádní číslo. Díky *14*
  • Z toho imrwere vysedávání tady na Tiscali má teplouš Semjon Gayínek bordel v denních časech, už vytáhnul svůj noční nick ´blbec pitomečků´!!!
    Počkejte chvíli a on se buzňák začne jakoby hádat sám se sebou!!! No blbec!!! Teplej blbec!!!

JUCHUCHUCHŮŮŮ !!!
  • ... pěkně si to užívám, jak seeru na trosky :)))
  • Spíš měli zabít medvědy z Kremlu. *1* *1* *1*
  • Tak jako ty hnido Simone, když se večer proměníš na blijce pitomce, tak si celou noc povídáš sám se sebou, ty teplej blbče..hi..hi
  • ježíš marja, zlej trolle ty jsi se už fakt zbláznil, podívej se níže, vždyť ty si zase povídáš sám se sebou, on už tu kromě tebe nikdo není

Tiscali je jen tvoje ty ruský lejno *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit