Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na fb jek tomu super srandavideo

  • Je to přihlouplé a jaksi trapné "audio/video". Navíc problematika "gender", tedy pohlaví, připomíná nálety komárů. Otravně to bzučí a snaží se to pít krev. Má to negativní vliv na psychiku, de facto se staví proti přirozenosti, proti přírodě, proti sexualitě atd. Konzumuje to čas, snaží se vnucovat nesmysly. Vadí jim, že Země je kulatá a obloha modrá. Jsou to předsudky a ty je třeba změnit. Mravenci se mají ráchat v bahně a sloni si mají stavět mraveniště, přičemž terminologicky korektně se má jednat o sloniště. Je to revoluční a všichni to moc chceme. Mravenčí královna nám "vošéfuje" slony, tak je to správně a tak to má být. Měl by se o tom natočit výchovný seriál s mnoha díly a opakováním, aby to všichni pochopili/y/o/a/u/e/ou/au.

    • A hlavně se to musí obarvit na fialovo, aby to byl hnus fialovej.🤮

  • V těchto dnech se z pojmu demokracie stalo jakési heslo pro křiklouny všeho druhu. 

    Hlavně ať se to nedotýká mě a nebolí mě od toho ruce. 

    Tyhle ženy jsou vlastně projevem jisté agrese jisté skupiny žen. Troufám si říct, že nepoznaly lásku od tatínka, muže, manžela, syna. Jinak by se tak nemohly vymezovat - "......bez vás a proti vám protlačit... atd."

    Neumím si představit, že by takhle vystupovala moje maminka vůči tatínkovi, nebo moje dcera vůči mě. Něco v životě těch žen není v pořádku. 
    Mají na takové vystupování právo a přeji jim, aby v mužích ve svém okolí nalezly také něco hezkého. 

  • Leccos je jistě k smíchu nebo k pláči. Určitě je ale k smíchu i k pláči zároveň důvod, který zřejmě někoho vedl k natočení toho omluvného videa - totiž křečovitá snaha všelijakých feministických hnutí snažících se o totální "zrovnoprávnění" žen a mužů: Ženy tedy budou boxovat, vzpírat (a jak jim to panečku sluší, viděli jsem už někdy ty činky vzpírající krasavice?), taky asi i rubat uhlí, budeme mít povinně stejné množství mužů a žen ve vedení firem, ale taky třeba v povolání zdravotních sestřiček atd. A muži asi začnou taky rodit a kojit, ne ? Jinak by totiž ta rovnoprávnost přece nebyla dokonalá.
  • Wolfcastle

    Nejak nechapu ucel toho videa? co tim chteji ty zeny rict? To je nejaka ironie? Nebo pro koho to jako je ? Jsem muz a je mi uplne u zadela co nejaka neznama milka rika muzum ve videu... Nebo to posilaj svejm muzum? Nebo si jako hledaji noveho partnera? jako fakt nechapu co tim videam a clenkem o nem chtel basnik rict... Ovsem nejvetsi mimon byla nejak psycholozka co ty zeny ve videu kritizuje 😂 to byla echt milka

  • Každý umělý či skutečný problém se dá vysvětlovat, omlouvat, bagatelizovat, rozmazávat atd. tisícerým způsobem. Omlouvající se ženy nepovažuji za nic převratného, žijeme přece v době módních vln různých šíleností. Inteligentní lidé vždy byli a jsou upozaděni, protože vysoká míra inteligence jim neumožňuje být roztahovačnými a majícími vždy pravdu. Nyní je vše ale vyhrocené ad absurdum, vládnou nám nýmandi typu Merkelové.
  • Nemyslím, že by ženy, které zde vystupují byly "magory" - jak soudí diskutér "josef.chmela"

    Jde o poměrně úzkou skupinu žen, které mají jiný náhled na život a roli ženy v něm, než dav.

    To je vše - nic více, ale také nic méně!

    • josef.chmela

      Neumíš ani číst. Nikde jsem ženy nenazval magory. Magory jsem nazval všeobecně ty, co dospívají v naší společnosti po roce 1989.

      • Obvyklé u starců - bolševických zvlášť...

        A nepodsouvejte mi laskavě, že Vás snad 

        nazývám starcem, nebo bolševikem...

  • Je trapné ale mohli by s tím do Talentu.

    • Gramatika pláče - "ženy by mohly" - nikoli "mohli" - v češtině je jedním ze základů gramatiky shoda podmětu s přísudkem...

      • Mýlíte se. "Mohli" je v tomto případě genderově spravedlivé a feministicky žádoucí.

      • Je to i tak trapný

      • Je to i tak trapný

  • josef.chmela

    Tato doba a politické zřízení je zvrácenější než byl socialismus. V této době vyrůstají magoři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit