Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zeman se stal prvním prezidentem, který veřejně mluvil o fyzické likvidaci premiéra?
    Redaktore, potíže s pochopením textu?
    Pouze nastínil demokratickou a nedemokratickou cestu. Toť vše.
    Já jsem nečetl "Zastřelte premiéra Sobotku"
    • Je to marný. Ta banda kr.ténů v redakci je pravděpodobně gramotná jen napůl. Možná rozumějí jenom arabské hatmatilce nebo jidiš. Už to tak vypadá.
  • Tomuhle vtípku jsem se upřímně zasmál a zasmála se většina společnosti, včetně studentů v aule. Pokud se pan premiér, jeho rodina a média obávají Kalašnikova, pak nás jen utvrzují v tom, že zde demokracii nemáme.
  • blegh
    Střílet na prezidenta se u nás může. Házet na něj vejce a rajčata, to se taky může. Ale běda mluvit o střílení na premiéra! *1*
  • Proč autor článku v citaci záměrně vynechává?
    Miloš Zeman odpověděl: „Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta – a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta – a ta se jmenuje kalašnikov.“

    Tudíž logicky prezident onoho kalašnikova vztáhnul i na sebe. Ve vztahu k médiím je třeba být obezřetný, protože řada novinářů neslyší to, co zaznělo, ale jen co slyšet chtějí.
  • pan prezident Zeman se vyjádřil naprosto přesně : v demokratické společnosti a tím. že pozval tázajícího k volbám jasně dal najevo, že jsme v demokracii. V nedemokratické společnosti kalašnikovem, zase naprosto přesně viz. Ukrajina, Sýrie, atd......Novináři a představitelé médií, kteří toto nepochopili ať ze svých postů odejdou a to okamžitě, včetně politiků s jejich stupidními mozky. Nebo svým kdákáním chtějí říci, že nejsme demokratický stát ? A pokud to někdo vztahuje na sebe, není to jeho špatným svědomím ?
  • Nejlepší prezident v dějinách našeho státu i států, je velice zábavné, jak svými šprýmy dovede vytočit havloidní blbce k nepříčetnosti!!!
    Jen houšť milý pane prezidente!!!

    Vytočit havloidy umím i já, stačí se podívat na reakce blbců pode mnou, chichichi!!!
    • Aha, Bezmezně Tupý Wůl, svůj k svému. *13*
      • Koukám, že píšeš za sebe. *1*
    • No, on tou svojí blbostí nakonec způsobí, že někomu rupnou nervy a nedemokratickým způsobem zapříčiní výměnu našeho prezidenta. I když, ve slušné společnosti by už soudruh Zeman nebyl prezidentem, ale patrně by se přestěhoval na Pankrác.
      • Že by ruply nervy tobě? No jo, vždycky se nějakej blbec najde. Muhehe.
  • Na záznamu, kde o tom prezident Zeman mluví, není nic v čem by měl mít kdokoliv problém pochopit pravý význam této poznámky..Pokud je někdo tak střelený, že v tom vidí útok na sama sebe, tak je to jen další důvod k pravdivosti, této poznámky s tím, že kde není původ, není i důvod..
  • No, Zeman řekl,že politika včetně prezidenta je možné se zbavit dvěma způsoby,.........1.je demokratický, druhý nedemokratický s kalašnikovem ,....Nechápu proč si to Sobotka vztáhnul na sebe? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Jinak se Zeman souhlasím, ještě je další 3.řešení,že jej odvolají jeho straníci,...:-))Takže nechápu politiky, že mají takový strach :-))))že by věděli proč? :-))))))))))))))))))
    -Vzhledem k tomu, že pan prezident řekl: "... jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje" a Sobotka to vztáhl na sebe, tak určitě ví o věcech, za které by se mu takové odměny mohlo dostat, nemá čisté svědomí a s občany naší republiky hraje nějaké silně nechutné šméčko, česky levárnu!
    -Vždy mi bude příjemnější prezident,který své názory říká otevřeně,bez obalu,než úlisný prezident,který národu maže med kolem huby,aby druhý den zjistili,že začala třetí světová,nastala nová měna,nebo cokoliv jiného.(Tohle jsou jen příklady)Prezident Zeman svým výrokem neřekl nic jiného,než co dávno ví a v myšlenkách probralo 99% národa.Jen s tím rozdílem,že se s tím nikde nechlubili. *1*
    • Přesně takový pohled na tuto hlášku mám i já.Media ve své senzacechtivosti toho řekla jen půl a senzace je na stole.Suchar Sobotka,místo,aby to otočil na blbý fór tak,např."zítra můžu jít já nebo Kalousek na prezidenta", se z toho stejně jako media, potentonočkovali.
    • anna.hradilkova
      1000 bodíku *16* *16* *16* *16* *16* *16*pane Dany
  • Na nivinařinu by měly být papíry jako na auto. Pak by se nestalo, že mezi novináři je mnoho těch, kteří nechápou a nerozumí mluvenému slovu. Ti ať jdou někam do supermarketu.A pokud "nechápou" záměrně, tak ať se zodpovídají před soudem za zkreslování informací. Tu novinářskou žumpu by to chtělo pročistit. A to asi platí pro celou Evropu.
  • "Představte si, že by francouzský prezident François Hollande nebo jeho německý kolega Joachim Gauck prohlásil, že premiéra lze svrhnout kalašnikovem. Nějak vám to nejde? Není divu. Západní státníci totiž znají meze slušného chování a základního vkusu."
    .
    Jestli je mezí slušného chování a vkusu to, že budu tolerovat porušování mezistátních dohod a dokonce prý porušování německé ústavy, jak včera prohlásil nejvyšší premiér Bavorska. A nejen tolerovat, ale i podporovat. Kromě toho zatajovat a měnit informkace, zakazovat uveřejňování těch pravdivých a posílání vodních děl na své, protestující občany, tak tedy DÍK.
    Tomu já rozhodně nebudu říkat slušné chování a základní vkus. Naopak. Je to nevkus, ostuda, hnus. A vy novináři, kteří tomu ještě fandíte jste jen odpad společnosti. Díky těm nemnoha, kteří se nebojí pravdu psát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit