Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podrazák a zrádce . Zradil Kadáfího a je spoluviníkem uprchlické krize.
  • Nebyl si u něj Mr.Dalík pro výkupné? Jsou přece dobří kamarádi. Viz návštěva Topolánek, Dalík- vila- Toskánsko, lepé děvy...
  • ... v prach se obrátíš. Trpělivost růže přináší a v rodině je síla. Jen tak po vás někdy něco zůstane, někdo si na vás vzpomene. Pomíjivá je sláva, pomíjivé je bohatství. Se.ou vás úředníci, nebojte se, i oni jednou umřou a když ne vy, tak vaše děti dosáhnou toho, co oni vám zakazovali.
    Nemá vás rád starosta, není nejmenší problém, aby vaše vnučka chodila čůrat na jeho hrob.
    Ty rádoby moudra o praseti, které jedinné si mohlo říct, že bylo v žitě? To jsou jen marketingové vějičky.
    Štěstí si za prachy nekoupíš a štastní dokáží být lidé vždy a všude.
    Já bych byl šťastný třeba v Krkonoších v Obřím dole, kdyby mi nezakazovali si tam postavit srub, nemusel bych žádat o povolení jednou za měsíc střelit prase nebo vysokou a jednou za týden zajíce. Mohl svobodně brát vodu z řeky a chodit sr.t do lesa, kterému to jenom prospěje.
    Řeknete na to, kdyby to tak dělali všichni, to by bylo všude nasr.no a nikde žádná zvěř. Ale nebylo. Každý by měl tolik práce s tím svým srubem a opatřením si věcí k životu, že by na nějaké courání po jinam nezbyl čas. Nemuseli byste se honit za dovolenou, finesem, saunou, to byste si všechno připravili na svém.
    Kdybyste totiž neuvěřilii kecům o selfmannech s jedním dolarem v kapse, tak by vaše rodina žila po staletí na jednom místě a všechno byste už dávno měli.
    A víte,co by na tom bylo nejlepší, neměli byste starosti s cigánama a imigrantama, protože by neměli kam jít.
    • No jo, jenomže víc jak 7 miliard druhu homo, prý "sapiens" a ještě "sapiens" je mnoho, to už tvoří smečku, která si musí místo na zemi nějak rozdělit, musí mít vůdce smečky a mít nějakou organizaci danou zvykem a zkušeností. A to do té doby než Příroda toho přemnoženého škůdce homo opět zredukuje na přijatelnou míru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit