Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ať se živí vstupným my taky nemáme žádné dotace a musíme přežívat tak o co jde si dokážou akorát stěžovat. *10*
  • já s tím souhlasím, ať si užijou neviditelnou ruku trhu, když ji naši umělci tak propagují, spolu s námi. Když budou hrát dobře, budou na ně lidi chodit, proč by měli mít dotace, když budou hrát podivnosti své a svých přátel a blbě, ať jsou dělat něco jiného
  • Komedianti můžete jezdit od města k městu a žít z toho co vám lidé dobrovolně přispějí,já už na vás 30let se... čekat s nataženou packou to dělá jen lůza a to vy serébrity snad nejste.
  • Jednání Činoherního studio, by chtělo trochu studio gramatiky, nebo bude velké ostudio!
    • To je romské nářečí *1*
  • Můj strýc u toho studia bydlel za totalitního režimu a chodil tam. Říkal, že tam blafali a na pódiu měli štafle. Když hráli nějakou historickou hru, tak řekli. Stáhněte mosty, zavřete brány Bžižka se žíží. Místo Žižka se blíží. Už za to by je měli zrušit. Ještě, že máme tu demokracii. Teď by se mu to líbilo. Jsou to umělci, ale nějak mě nebaví je platit.
  • Ať vstoupí do stávky za změnu režimu,jak v devětaosmdesátém.Myslí si,že svým"uměním"a b.l.b.ý.m.a řečma budou tento národ ždímat dál.
  • Vlastně jsou podobni jednomu etniku co má také stále nastavenou dlaň !Od doby,kdy tak usilovali z Kchárla udělat prezidenta se na ně rozhodně nemohu dívat s obdivem !Poslední dobou je mi líto jak se nevídanou sprostotou a vulgárností snaží zalíbit zbohatlíkům v hledišti !
  • Scény si herky dělejte doma,nám stačí scény Romů máme je zadarmo *1*
  • Rve mi to žíly,ať si sednou do maringotky a objíždějí národ,jako v minulém století.Komedianti patřili k okraji společnsti a museli si o způsob života žebronit.Zřejmě proto vzniklo tolik hodnotných umělců,kterým tato umělecká chátra nesahá ani po kotníky.Takže hajde bando mezi lůzu ať je pobavíte.
  • Milí umělci a celebrity, jděte si zacinkat klíči na Letnou, třeba to pomůže. Holt to je ta ruka trhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit