Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je drama! Boj o koryta je v plném proudu!

    A Březina u toho nemůže chybět. Ten se v Praze dříve spojil s ODS a nyní bude
    s ANO napravovat škody po ODS. *2* *2* *2*
    K ANO se nahrnul odpad z ODS a nyní prý budou napravovat vše co dřívěe jejich
    partaj udělala špatně.

    Furt dokola. Staří korýtkáři navléknou nový čistý dres a huráááá! Jsme nová strana ovčané!
    • :-)

      Asi bych to napsala stejně...
  • primátorkou v Praze p. Krnáčová je děs. Primátor je především reprezentativní funkce, měl by umět jazyky, být vzdělaný a umět dobře vystupovat. Jinak je to jen jeden hlas v Radě. A především by to měl být rodilý pražák, milující své město.Proč by měl být další primátor naplavenina.Pak to vypadá v Praze jak to vypadá.Každé volné místo zastavěno příšernými stavbami.Všechna velkoměsta ve světě si "zelené plíce" města hlídají.Být u nás Central park jako v N.Y., tak je již zastavěn..Magistrát je hrůza, včetně počtu úředníků, který se za 25 let o 400% znásobil a přitom odpadlo spousty činností, které tehdy pod Magistrát spadaly.Každý úředník poctivě "maká" max.4 hodiny.To bylo již před 25 lety -max.poctivě pracovali 5 hodin a to tam bylo cca 800 zaměstnanců.Škoda, že neexistují již normohodiny aby jsme nemuseli tolik uředníků státní správy platit. Tak je to totiž ve všech resortech a stále se počty zvyšují..V tom je obrovské plýtvání výdaji státu. .
  • ke svým penězům přišel díky nadstandardním vztahům se státem a dnes ukazuje, že dobrým ekonomem pro vedení státní pokladny rozhodně není. Jsem přesvědčen, že politik nemá mít v majetku média, nemá mít své peníze jen díky neopodstatněné státní podpoře a nemá to být STBák. Mnohé je samozřejmě na posouzení voličů, ale důvod, proč se na takové věci upozorňuje je přirozeně ten, že si voliči patrně neuvědomují, jaké ohrožení demokracie něco takového v sobě skrývá.
    • Vy to vše víte? Proč pořád vadí lidem jako vy , že má v majetku media? Celá léta je většina novin, či novinářů tendenčních a neustále vyzdvihujících stále ty samé lidi a to pravdoláskaře či údajné pravičáky. Nikdy tady přitom žádná skutečná pravice nebyla, vždy jen prospěcháři.
      V čem vidíte ohrožení demokracie? To vykřikují právě ti rychlozbohatlíci. Ani ta demokracie tu není. Dokud nebude fungovat úsporně celý systém, a dokud nebudeme právním státem , tak je to "demokracie" jen tak odhadem pro 20 % lidí.
  • Banány levnější o 20 centů? Nizozemci pro ně jedou přes celé město, Češi pro banány došli, až do (_!_)
  • Babiš si všude dosadí svoje lidi a pak položí se Zemanem vládu a tím zlikviduje ČSSD vše k tomu směřuje.Nejsem volič ani ČSSD ani ANO.Škoda, že češi se nechávají lehce zmanipulovat už dlouhých 25let.Babiš si své voliče zajistil tím, že jim udělal radost před vánoci za peníze ostatních.Tak poznáš žida.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit