Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě někteří lékaři svým jednáním v aféře děkujeme odcházíme a vysokoškoláci,kteří po ukončení studia odcházejí do zahraničí,zavinili ten tlak na to,aby si každý vysokoškolská studia plně hradil.Jiné to bylo za komunistů,kdy se též studovalo zadarmo,ale každý pak musel zařezávat tam,kde ho bylo potřeba.Tak se náklady na studia státu vracely.Současný stav je pouze okrádáním slušných lidí,od zde dvaadvacet roků vládnoucích lumpů a zlodějů.Národu už s politickými lumpy dochází trpělivost.Je třeba vytvořit fond,do kterého ti co studovali zadarmo,budou povinně přispívat.Noví studenti si z uvedeného fondu budou pouze půjčovat.
    • Klasi Jaroslave, za komunistů se nestudovalo zadarmo, jenom se neplatilo školné. Náklady na školství (budovy, laboratoře, profesoři, administrativa školy...) se platily z prostředků nás všech. Komunisti si totiž výsledky práce nás všech přivlastnili, zaměstnancům platili v podstatě jakési sociální dávky, všem přibližně stejné a ze zbytku se potom financovalo všechno ostatní, také ty zmíněné náklady na školství. A také každý "musel zařezávat tam kam mu komunisti určili" - byly dokonce doby, kdy existovaly tzv. "umístěnky", tj. po skončení studia absolvent MUSEL pod trestem nastoupit do zaměstnání tam kam dostal "umístěnku".
      • Zajímavé,že se za komunistů lidé uživili lépez těch komunistických almužen,než z toho co jim dnes dávají v montovnách a nazývají to mzdou.Zkus si odpovědět ,kdo nasekané dluhy zaplatí,když ti co nakradli miliardy zdrhnou.Přčsně takovým oblbovatelům národa,jako jsi ty,je třeba ,na katovské mučírně vydloubat oči a vylámat prsty.To pak nazývat spravedlností Boží.Po revoluci lumpy žádný druhý "Samet" nečeká.Ale katovské krutosti,té si užijí dost.
  • Pravičáci jsou lumpácký dobytek,který si myslí,že mazáním názorů oponentů si zajistí věčné vládnutí.Spíše pro pravičáky takto zajistí podobný konec,jako měla carská rodina v Rusku.Za dvaadvacet roků zlodějen a lhaní má většina národa pravičáků dost.
    • Klasi Jaroslave, největší "lumpácký dob*tek" jsou levičáci schovávající se pod pravicovým baldachýnem. To co provedli levičáčtí vrazi v Rusku, kdy bestiálně povraždili carskou rodinu včetně dětí, to je jedna z největších dobytč*ren levičáků, což je levičákům vlastní, bohužel. Oni totiž levičáci umějí jenom lenošit, krást, vraždit a mít se dobře z cizího nakradeného. Ukázali to všude: při francouzské revoluci, kde dostali své jméno, v bolševickém Rusku, v nacistickém Německu a všude tam kde se dostali k moci (v Číně, v Kambodži, ve Vietnamu, v Korei, v jihoamerických zemích...)
      • S carskou rodinou tehdy udělali to nejrozumnější,co se udělat dalo.Od té doby carská rodina Rusům neškodí.Pokud by se uvedené udělalo též s rody všech lumpů,kteří tuto zemi zbídačili,tak výsledek by byl stejný.
  • já bych jim ty vyřvávané "svobody" nechala - ovšem za podmínky, že stát bude hradit pouze údržbu historických budov a všechno ostatní ať si tzv. "akademici" a jejich stjudents platí sami Včetně kantorů... pak budou mít snad snahu se něco naučit...a přestanou být věčnými studenty jako dosud. taky omezit studium čehokoliv jakkoliv dlouho... víc škol a pod...KDYŽ -TAK ZA VLASTMÍ PENÍZE.... sorry sociálismus už pro ně nohužek není....
  • Cenzore. Proč mažeš názory? Opravdu si myslíte, že pravdu tím umlčíte? Asi stejná pakáž jako ta vláda. Nebo máte strach?
  • Za asociální rozhodně nepovažuji financování vysokých škol z-i mých-daní,ale financování ze stejných daní finančních prasáren ve vysoké politice a ekonomice-úplatky,nestydaté odměny asistentům a pod.
  • Asociál je především sám DOBEŠ a celá vláda
  • bingo - u vás fašistických pravičáků se mi líbí že je každej kdo má jinej názor tak je hned komouš. Měl bys mu to dokázat a ne pomlouvat. Hnuse.
  • Zas jeden zapšklej starej komouš *1*
  • Dobře tak mladým magorům. Určitě volili POP 09, VV, nebo ODS, tak mají co chtěli. Mají vymyté mozky pravičáckou lůzou, tak co by chtěli mentální opožděnci.
    • Apači, už jsem ti vysvětloval, že lůza může být jedině levicová. To levičácká lůza má v povaze všechno převracet a "hájit se" "to my ne, to oni" *1*
    • co by chtěli? je to jednoduchý - výhody jako za socialismu a povinnosti žádné, místo studia jen samé zábavné akce a flákání... dřív bývávaly posluchárny plné, dnes je to jak noty na buben, samá pauza a samá výjimka ze studia, prodloužení doby a v makovicích pouze luft... ale papír o studiu mají. Kdyby tihleti dnešní študenti emogrovali, rozhodně by nedostali tak dobrá místa jako ti dávnější, kdy se hlavně študovalo.... *16*
    • No, za to ty jsi teda profesor....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit