Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta migrační reforma by měla znít - poslat všechny migranty do země původu...

    • Vykulený Vítek Dozimetr (kterého jste tady kdysi velebila) je, bohužel, trochu jiného názoru.

      • Velebila...?

        Ne - pouze jsem se ho zastala, když ho tady někdo sprostě urážel...

        Bohužel naši politici skáčou, jak iidioti v Evropské komisi pískají...

  • Tato j elita už jsou dávno mimo realitu... Mě by zajímal skutečný názor obyčejných Evropanů (ne na kameru, to se bohužel potvrzuje jen "stranická" linie).   Který z nivinářů  či zpravodajský servr má na to "kule"?   Jako by těch negativních zkušeností neměli dost.

        Připadá mi, že za to od někoho asi shrábli veliký prašulky a nemůžou je vrátit, protože je utratili za zelené nesmysly..  Pro sebe už mají zřejmě zajištěný azyl na Floridě či jinde..

     

     

  • dzixy

    Zřejmě se porušením dohod dosáhne cíle, které eurohujeři chtějí prosadit s problémovými migranty. Namísto toho, aby se přijímaly opatření bránící přílivu migrantů, budou se  jednotlivé státy nutit / zavazovat /, aby si je buď rozebírali, nebo přispívali na jejich "dovolenou", či na mezní hranice posílali své policisty.  Pro mne není ani jedno řešením a proto v postoji Poláků i Maďarů spatřují správný krok. Nejprve zabránit přílivu migrantů a následně řešit ty, co mají důvod k emigraci.

  • I nesplnitelné cíle jsou výzvou. Třeba snaha o vstup Ukrajiny do EU a to, co se píše v článku. Je to cesta k rozpadu EU, začátek posilujících snah o vystoupení z EU. Jak řekl jednou V. Klaus: Největším nepřítelem Západu je Západ. Charles de Gaulle byl odejit, protože chtěl v Evropě vytvořit svazek národních států. Aby
    světová věrchuška mohla vyřešit své problémy, je třeba na této cestě
    odstranit překážky – odstranit národní státy. Přicházejí TNC a s nimi i
    soukromé vojenské společnosti. Začínají prosazovat své zájmy. Proto je
    destrukce národních států, destrukce jejich suverenity a vytváření zón
    řízeného chaosu jedním z hlavních úkolů severoatlantických elit. Mluví o tom téměř otevřeně. Intelektuální služebníci
    světové elity se přitom snaží lidi přesvědčit, že stát zastaral, přežil
    se, zasahuje do efektivity trhu, racionality trhu a do volného toku
    zboží a kapitálu, jelimane .

  • Jak jednotná?

  • tobro

    S tzv. EU je konec. Imho zbytečná práce i výdaje...

  • "Odpor Polska a Maďarska podle von der Leyenové ani Sáncheze nebude při dokončování reformy překážkou. EU se drží svých smluv a v nich je stanoveno, že o migraci se rozhoduje většinově, a nikoli jednomyslně, jak žádají vlády ve Varšavě a Budapešti, shodli se oba politici."

    Jasně že ne, prostě si to EU udělá tak, jak bude potřeba. Arogance a moc Leyenové a spol. už přesahuje všechny meze. Toto nám před vstupem do EU předkládáno nebylo. Ona tenkrát Evropská komise ještě neměla takovou moc, jakou si postupně uzurpovala. Ať si svoje no-go zony laskavě nechají, když si je tam připustili, ať si nechají teroristické činy a násilí migrantů jen pro sebe. Jakmile to přepustí k nám, už se toho nikdy nezbavíme. Uvědomujete si to voliči pětidemolice? Pak už není cesty zpět.

  • Místo aby stát hlídali pořádně hranice, tak se snaží jak tyto zločince nacpat do států EU. Kdo chce zničit Evropu? Evropskou unii okamžitě rozpustit jako zločinný spolek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit