Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tetovat se nechává jen odpad společnosti, sice se dnes díky penězům může kdejaký odpad vydávat za něco víc, ale poznáte je snadno maj na sobě obrázek...

    • To je tvrzeni stareho komunisty...

    • O Vašem tvrzení se dá s úspěchem pochybovat...

      • Copak mukle s obrázkem nějak se tě to dotklo?

        • Tak - tp bychom měli... 

  • Módní vlna tetování jen přidává další kamínek do mozaiky současné šílené doby, kdy mnohé projevy dekadence jsou vydávány za to nejlepší, co může evropskou civilizaci potkat. A tak slyším slova chvály na kerky, které byly výsadou některých divošských kmenů, potom výsadou některých divočejších vězňů a dnes se stávají standardní "výbavou" mladých lidí, kteří se zmítají v existenciálním chápání svého postavení ve společnosti. Pokud tetování někomu pomůže vylepšit jeho sebevědomí, pak ať se potetuje. Na blbosti jiných lidí jsou postaveny různé živnosti včetně tetovacích salónů. Tetovaný si zcela neuvědomuje, že kerky na něm viditelné jsou součástí jeho image, že mají silnou vypovídací hodnotu o jeho osobnosti. Nyní je už tolik potetovaných mladých lidí, že potetovaný člověk není vidět, protože zapadá do šedi davu nositelů vytetovaných obrázků. Nejsem tak marnivý a výstřední, abych cítil potřebu nechat se tetovat. Kůže má svoji přirozenou krásu a není zapotřebí ji hyzdit kerkou.

    • Kdybyste nám to neřekl, zůstali bychom do smrti hloupými...

  • Nechci hodnotit "uměleckou stránku" jejího výtvarného projevu, protože nejsem výtvarně vzdělán.

    Jen jsem si při čtení článku vzpomněl na to, co nám radil pan profesor Trossmann na hodinách marketingu:

    "Dámy a pánové, když už nebudete vědět s čím a jak podnikat, vydejte se osvědčenou cestou. nejvydatnějším trhem je totiž lidská blbost.

    Další příklad, že měl pan profesor pravdu.

    Za nositele blbosti nepovažuji onu mladou tatérku, ale její zákazníky. 

    • Tak s tím názorem naprosto souhlasím.

      Ale když se někdo nechá potetovat na ochranu proti zlým duchům z pralesa nebo se mu to líbí (nevím proč) nebo se domnívá že tím bude "in"...

      A navíc si ještě nechá propíchnout nos a zasunout tam kroužek, jako se dělá některým zvířatům.  😉

      Kdysi jsem znal dívku, která si z mladistvé nerozvážnosti nechala tetovat na ruce. Když nabyla trochu rozumu, tak si to nechala odstranit a výsledkem bylo, že měla na obou rukou ošklivé jizvy.

      • Děkuji. Abych upřesnil, mě tetování nevadí, každá doba má svoje "libůstky." Mladí lidé si oblíbili obrázky na těle. Je to jejich volba a jejich právo a s tím se umím vyrovnat. Nejsou určitě jenom tím, že se nechají tetovat horšími lidmi. To je relikt a myšlení mé babičky, kdy byli tetovaní jen kriminálníci.

        Psal jsem o tom, když si někdo nechá trvale zohyzdit tělo něčím ošklivým. Ale nakonec je to opravdu osobní věc.  

  • Obrazy kumštýře Pablo PICASSO byly (a jsou) rovněž ohavnost sama - a přesto neměl o zákazníky nouzi!

    • Ale tohle je zase pravda. Ve své době nad jeho "dílem" drtivá většina "odborníků" jen kroutila hlavami. 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit