Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím víc a usilovněji pracovat! Heslo nejsilnějšího zvířete - koně na Zvířecí farmě od Orwella. Doporučuji přečíst. Budete se divit podobnosti se současnou dobou.

  • mun.go

    "... kam to dopracovala země, která kdysi vládla čtvrtině světa? "

    Britské Královské letectvo (RAF) údajně pozastavilo přijímání bílých mužů do organizace v naději, že zvýší podíl žen a etnických menšin ve vojenské organizaci.

    Cílem takového zvýšení je dosáhnout řady cílů v oblasti diverzity, které si stanovily různé armádní špičky v Británii, přičemž ministerstvo obrany země koncem loňského roku oznámilo, že chce zdvojnásobit procentuální počet žen přijímaných do armády, námořnictva a letectva.

    Podle zprávy Sky News však mnozí členové organizace tuto snahu o splnění cílů v oblasti rozmanitosti odsoudili jako škodlivou pro její operační efektivitu v době, kdy Rusko i Čína představují stále větší bezpečnostní hrozbu pro strategické zájmy Spojeného království.

  • josef.chmela

    Heslo dneška: "Dělníkům více práce za méně peněz". Nějak se ten nenažraný kapitalismus musí udržet při životě.

    • On asi není problém v kapitalismu jako takovém. On je problém v tom, že současná ekonomika se stále více podobá socialistické ekonomice (dotace, politické zájmy, boj proti něčemu, hlavně globálnímu oteplování atd.) Koneckonců se začínají prosazovat i totalitní praktiky (dehonestace, ostrakizace, mazání "nesprávných" příspěvků atd.

      Obávám se, že kdybychom se nyní vrátili třeba do sedmdesátých let a byli součástí západu, byli bychom nadšeni způsobem tehdejšího života, svobody projevu a možnostmi jedince. A nic by na tom nekazila tehdejší studená válka.

  • at žije gobalizace že jídlo na splátky , už chybí jen nekolika generační hypotéky , či nájem na splátky a nebo vzduch na splátky a pár bankovních fondů se bude jen řehtat až se budou za břich popadat . Bohužel .

    • mun.go

      No - vzduch na splátky - to je už velmi blízko emisním povolenkám, což?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit